Kız Kaçırma

Kız Kaçırma

Son dakika kız kaçırma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kız kaçırma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kız kaçırma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kız Kaçırma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kız kaçırma gelişmeleri de dahil olmak üzere 374 kız kaçırma haberi bulunmuştur. Tüm kız kaçırma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Esenyurt'ta kız kaçırma kavgası: 1'i ağır 4 yaralı
Esenyurt'ta kız kaçırma kavgası: 1'i ağır 4 yaralı Esenyurt'ta iddiaya göre kız kaçırma meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan 2 aile arasında sabah saatlerinde silahlı ve bıçaklı kavga çıktı. 1'i ağır 4 kişinin yaralandığı kavga çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
3.06.2023 Yaşam
Silah zoruyla kız çocuğunu kaçırdı, kendisi de kaçırdığı kız da öldü
Silah zoruyla kız çocuğunu kaçırdı, kendisi de kaçırdığı kız da öldü İzmir'in Karabağlar ilçesinde 17 yaşındaki kız çocuğunu silah zoruyla aracına bindiren bir kişi, polis takibi esnasında seyir halindeyken tabancayla kafasına ateş ederek intihar etti. Sürücünün intihar etmesi sonucu kontrolden çıkan araç, takla atarken araç içerisinde bulunan kız çocuğu da kaza sonucu hayatını kaybetti.
5.03.2023 Gündem
Elazığ’da 'kız kaçırma' sonrası 2 kuzen birer gün arayla kayboldu; 12 gözaltı
Elazığ’da 'kız kaçırma' sonrası 2 kuzen birer gün arayla kayboldu; 12 gözaltı Elazığ'ın Palu ilçesinde kuzenler Mustafa Yılmaz (26) ile Onur Yılmaz, birer gün arayla kayboldu. Jandarma olayla ilgili Mustafa Yılmaz ile kaçarak evlenen N.N.Y.’nin (21) babasının da aralarında olduğu 12 kişiye gözaltına alındı.
2.02.2023 Gündem
Atatürk Kültür Merkezine bir yılda 1 milyon 300 bin ziyaretçi!
Atatürk Kültür Merkezine bir yılda 1 milyon 300 bin ziyaretçi! Dünyanın sayılı kültür sanat mekânlarından Atatürk Kültür Merkezi, sanatseverlere kapılarını yeniden açtığı 29 Ekim 2021’den bu yana 1 milyon 300 bin ziyaretçi ağırladı. Operadan baleye, tiyatrodan konserlere; sergi ve çocuk atölyelerine farklı buluşmalara sahne olan AKM’de yıl boyunca 1265 etkinlik gerçekleşti.
19.12.2022 Kültür Sanat
Küçükçekmece’de akrabalar arasında bıçaklı, kız kaçırma kavgası
Küçükçekmece’de akrabalar arasında bıçaklı, kız kaçırma kavgası Küçükçekmece’de akraba olan iki grup arasında kız kaçırma meselesinden bıçaklı kavga çıktı. Kavgada 3 kişi çeşitli yerlerinden bıçaklanarak yaralanırken şüpheliler olay yerinden havaya ateş ederek kaçtı.
27.11.2022 Yaşam
Kız tarafı 250 bin TL başlık parası isteyince kavga çıktı
Kız tarafı 250 bin TL başlık parası isteyince kavga çıktı Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kız kaçırma meselesi nedeniyle bir araya gelen taraflardan, kız tarafının 250 bin TL başlık parası istemesiyle çıkan ve ev dışına taşarak, havaya ateş edilmesiyle büyüyen kavgayı, 'Narko Alan' projesi kapsamında devriye gezen polis ekipleri müdahale ederek, sonlandırdı.
9.05.2022 Yaşam
Kız kaçırma iddiası mahalleyi karıştırdı! Polisler devreye girdi
Kız kaçırma iddiası mahalleyi karıştırdı! Polisler devreye girdi Kocaeli'de yaşı küçük kız çocuğunun 4 gündür alıkonulduğu iddiası ortalığı karıştırdı. İki grup arasında çıkan kavgada iki evin camları ve kapıları kırıldı.
13.12.2021 Yaşam
Kahramanmaraş'ta, 'kız kaçırma' kavgası: 1 ölü, 4 yaralı
Kahramanmaraş'ta, 'kız kaçırma' kavgası: 1 ölü, 4 yaralı Kahramanmaraş'ta kız kaçırma nedeniyle iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
23.08.2021 Yaşam
Kız kaçırma kavgasında kan aktı! Amcasını öldürdü
Kız kaçırma kavgasında kan aktı! Amcasını öldürdü Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde Baran B., kız kaçırma nedeniyle kavga ettiği amcası Abdurrahman B.'yi (50) tabancayla vurarak, öldürdü. Jandarma, Baran B.'nin yakalanması için çalışma başlattı.
11.06.2021 Gündem
Kız kaçırma kavgası kanlı bitti! 1 ölü, 1 yaralı
Kız kaçırma kavgası kanlı bitti! 1 ölü, 1 yaralı İzmir'in Karabağlar ilçesinde, kız kaçırma nedeniyle husumetli olan iki grup arasında çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
10.05.2021 Gündem
Ardahan'da korkunç olay! 16 yaşındaki kızı kaçırıp yengesini...
Ardahan'da korkunç olay! 16 yaşındaki kızı kaçırıp yengesini... Ardahan'da, kız kaçırma nedeniyle çıkan tartışmada Cemil Akbulut (33), tabancayla yengesi Gonca Akbulut'u (43) göğsünden vurarak öldürdü. Cemil Akbulut jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, Gonca Akbulut'un ölmeden bir gün önce, köylerine gelen gazeteciler tarafından görüntülendiği ortaya çıktı.
7.02.2021 Yaşam
Gündüz vakti genç kızı kaçırdılar!
Gündüz vakti genç kızı kaçırdılar! Bursa’da bir kızın çığlıklarını duyan mahalleli, sokağa çıktığında gözlerine inanamadı. Sokağa gelen 2 kişinin, güpegündüz 20 yaşlarındaki kızı otomobile bindirip kaçırmaları saniye saniye cep telefonu kameralarına yansıdı.
11.10.2020 Gündem
Evlenecek gençler talep etti! Yeni takı kararı...
Evlenecek gençler talep etti! Yeni takı kararı... Türkiye genelinde 1 milyona yakın nüfusuyla dikkat çeken ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde de etkin olan Metina Aşireti, evlenecek gençlerin talepleri üzerine gelin adayları için istenen takıya sınırlama getirdi. Aşiret üyelerinin kurduğu Metina-Der Başkanı Aydın Pirinçcioğlu, aşiret olarak evlenecek gençlerin masraflarını azaltmak için takıya 5 bilezik, 2 yüzük ve 1 çift küpe sınırını getirdiklerini söyledi.
1.10.2020 Gündem
Şanlıurfa’da gergin anlar!  Alışverişe çıkan genç kız...
Şanlıurfa’da gergin anlar! Alışverişe çıkan genç kız... Şanlıurfa'da , alışverişe çıkan Suriye uyruklu genç kız silahlı kişiler tarafından kaçırıldı. Durumu fark eden genç kızın yakınları kovaladıkları kişilerin bulunduğu aracı çarparak durdurdu. İki grup arasında çıkan ve polisin müdahalesiyle sonlandırılan kavganın ardından kaçırılan kız kurtarıldı, şüpheliler gözaltına alındı.
22.09.2020 Yaşam
Devlet Opera ve Balesi festival programı belli oldu!
Devlet Opera ve Balesi festival programı belli oldu! Devlet Opera ve Balesi (DOB) Genel Müdürü, tenor Murat Karahan, Operanın fuaye alanında, uluslararası festivallere ilişkin açıklama yaptı. Buna göre Devlet Opera ve Balesi festival programı belli oldu. İşte Devlet Opera ve Balesi temsil ve festival programı...
14.07.2020 Gündem
Mahalleyi bastılar! Mersin'de "kız kaçırma" kavgası: 3 yaralı
Mahalleyi bastılar! Mersin'de "kız kaçırma" kavgası: 3 yaralı Mersin'in Akdeniz ilçesinde akraba iki aile arasında "kız kaçırma" meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada yaralanan 3 kişi, tedavilerinin ardından gözaltına alındı.
9.06.2020 Gündem
Erzurum'da iki aile arasında kavga! Çok sayıda ölü var
Erzurum'da iki aile arasında kavga! Çok sayıda ölü var Erzurum'un Çat ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 5 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
30.05.2020 Gündem
Kalabalık grup tarafından takip edilen uzman çavuş silahını ateşledi
Kalabalık grup tarafından takip edilen uzman çavuş silahını ateşledi Isparta'da kız kaçırma sebebiyle husumetli kalabalık grup tarafından takip edilen uzman çavuş ağaca çarptı. Linç edilebileceğinden endişelenen uzman çavuş silahını çıkararak havaya ateş açtı.
24.01.2020 Yaşam
Bahçelievler'de silahlı saldırı!
Bahçelievler'de silahlı saldırı! İstanbul Bahçelievler'de kız kaçırma davası yüzünden aralarında husumet bulunan kişinin silahlı saldırısına uğrayan Adem B. yaralandı.
30.12.2019 Gündem
Esenyurt’ta ‘kız kaçırma’ meselesinde ortalık karıştı
Esenyurt’ta ‘kız kaçırma’ meselesinde ortalık karıştı İstanbul'da genç kız gönül ilişkisi olduğu adama kaçınca aileler birbirine girdi.
16.12.2019 Gündem
İstanbul'da kız kaçırma kavgası!
İstanbul'da kız kaçırma kavgası! İstanbul'da iki Suriyeli aile arasında kız kaçırma kavgası çıktı. Kaybolan kızın kaçırılmadığının ortaya çıkması sonrası olay tatlıya bağlandı.
14.12.2019 Yaşam
Sokak ortasında dehşet!
Sokak ortasında dehşet! Rusya’nın Irkutsk şehrinde 9 yaşındaki bir kız çocuğunun okulun önünden kaçırılma anı kameralara yansıdı. Küçük kızın çığlıkların duyan bir genç ve çevredekiler arabayı takip ederek kızı kurtardı. Çocuğun kurtarılmasına yardımcı olan genç, İçişleri Bakanlığı tarafından ödüllendirildi.
26.11.2019 Dünya
Terör örgütü PKK'nın kanlı ilk saldırısı hafızalardan silinmiyor
Terör örgütü PKK'nın kanlı ilk saldırısı hafızalardan silinmiyor PKK'nın Siirt'in Eruh ve Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde gerçekleştirdiği ilk silahlı saldırılarının acısı 35 yıldır ilk günkü tazeliğini koruyor.
14.08.2019 Gündem
Afili Aşk 3. Bölüm Fragmanı yayında!
Afili Aşk 3. Bölüm Fragmanı yayında! Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'in başrollerini paylaştığı Afili Aşk dizisi yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşuyor.
24.06.2019 Televizyon
'Kız kaçırma' olayından gözaltına alındı! Kimliği şoke etti...
'Kız kaçırma' olayından gözaltına alındı! Kimliği şoke etti... Ankara'da "kız kaçırma" meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgaya karışan kişinin, terör örgütü DEAŞ üyesi olmak suçundan arandığı belirlendi.
22.06.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kız Kaçırma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kız kaçırma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.