Kış Lastiği Takmama Cezası

Kış Lastiği Takmama Cezası

Son dakika kış lastiği takmama cezası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kış lastiği takmama cezası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kış lastiği takmama cezası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kış Lastiği Takmama Cezası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kış lastiği takmama cezası gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 kış lastiği takmama cezası haberi bulunmuştur. Tüm kış lastiği takmama cezası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kış lastiği cezası ne kadar? Kış lastiği hangi araçlarda zorunlu, kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Kış lastiği takmama cezası 2023…
Kış lastiği cezası ne kadar? Kış lastiği hangi araçlarda zorunlu, kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Kış lastiği takmama cezası 2023…Kış lastiği takma zorunluluğu öne çekildi. Kış mevsimiyle birlikte trafikte can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla hayata geçirilen kar lastiği uygulaması için Valilik açıklaması geldi. Peki, 2023 kış lastiği uygulaması ne zaman başlıyor, hangi araçlarda zorunlu?
22.11.2023Ekonomi
Kış Lastiği ne zaman takılacak? 2023 Kış lastiği takmama cezası ne kadar, hangi araçlarda olacak? Resmi Gazete'de yayınlandı
Kış Lastiği ne zaman takılacak? 2023 Kış lastiği takmama cezası ne kadar, hangi araçlarda olacak? Resmi Gazete'de yayınlandıKış lastiği uygulaması bu yıl 1 Aralık'ta başlıyor. Yağışların başlamasıyla birklikte sürücülerin kış lastiği telaşı başladı. Özellikle şehirler arası yük taşıyan ticari araçlarda kış lastiği uygulamasıyla mal ve can güvenliği sağlanacak. Zorlu kış koşullarında uygulanacak kış lastiği uygulaması Nisan 2024'e kadar devam edecek. Peki 2023 kış lastiği takmama cezası ne kadar? Hangi araçlarda kış lastiği zorunlu olacak? İşte Resmi Gazete'de yayınlanan kış lastiği başlama tarihi ve diğer bilgiler.
14.11.2023Gündem
Kış lastiği ne zaman takılır, kış lastiği uygulaması 2021 ne zaman başlıyor? Kış lastiği takma tarihi, kış lastiği fiyatları ve takmama cezası!
Kış lastiği ne zaman takılır, kış lastiği uygulaması 2021 ne zaman başlıyor? Kış lastiği takma tarihi, kış lastiği fiyatları ve takmama cezası!Kış lastiği uygulaması ne zaman başlıyor? Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için uygulanması zorunlu olan kış lastiği zorunluluğun başlayacağı tarih, havaların soğuması ve kimi yerde kar yağışlarının başlamasıyla gündeme geldi. İşte kış lastiği takma tarihi, kış lastiği fiyatları ve takmama cezası!
25.09.2021Gündem
Kış lastiği takma zorunluluğu ne zaman başlıyor? Kış lastiği hangi araçlara zorunlu, takmama cezası? Özel, hususi binek araçlarda…
Kış lastiği takma zorunluluğu ne zaman başlıyor? Kış lastiği hangi araçlara zorunlu, takmama cezası? Özel, hususi binek araçlarda…Kış lastiği ne zaman takılır, hangi araçları kapsıyor? Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için kış lastiği zorunluluğu 1 Aralık'ta başlıyor. Bu uygulama 1 Nisan'da sona erecek ve kış lastiği takmayan sürücülere 776 lira ceza verilecek. İşte Kış lastiği zorunluluğu hakkında merak edilenler…
24.11.2020Gündem
Kış lastiği ne zaman takılmalı? Kış lastiği takmama cezası ne kadar?
Kış lastiği ne zaman takılmalı? Kış lastiği takmama cezası ne kadar?Karayolları Trafik Kanunu gereği yolcu ve eşya taşımalarında kullanılan araçların kış lastiği uygulaması yılın belirli dönemi için zorunlu tutuluyor. Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için zorunlu kış lastiği uygulaması araç sahipleri tarafından merak edilen konular arasında geliyor. Peki, Kışlık lastik ne zaman takılır? 2020-2021 kış lastiği ne zaman takılır? Kış lastiği takmama cezası ne kadar? 2020-2021 zorunlu kış lastiği uygulaması tarihleri...
11.11.2020Gündem
Kış lastiği zorunlu mu 2020 | Kış lastiği takmama cezası (2020) ne kadar?
Kış lastiği zorunlu mu 2020 | Kış lastiği takmama cezası (2020) ne kadar?Soğuk hava ve kar yağışı uyarıları vatandaşı harekete geçirdi. Kışın daha çok hissedilmesiyle beraber ‘’Kış lastiği takmama cezası ne kadar?’’ sorularında da artış oldu. Türkiye’de kış lastiği takma süresi 1 Aralık 2019-1 Nisan 2020 tarihileri arasını kapsamaktadır. Peki, bu süreler içinde kış lastiği takılmazsa cezası ne kadar olacak? Kış lastiği takmama cezası ne kadar oldu? İşte 2020 kış lastiği 2020 cezası…
22.01.2020Gündem
Kış lastiği takma ücreti 60 liradan başlıyor
Kış lastiği takma ücreti 60 liradan başlıyorŞehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda zorunlu olan, özel araçlarda ise can ve mal güvenliğiyle sorunsuz seyahat için kullanılması gereken kış lastiğini değiştirme ücreti, ebada göre 60 ile 100 lira arasında değişiyor.
14.11.2019Ekonomi
Kış lastiği takma ücreti 50 liradan başlıyor
Kış lastiği takma ücreti 50 liradan başlıyorŞehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için zorunlu kış lastiği uygulaması 1 Aralık'ta devreye girecek.
26.11.2018Ekonomi
Son dakika: Kış lastiği takmayanlar dikkat!
Son dakika: Kış lastiği takmayanlar dikkat!Şehirlerarası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için kış lastiği takma zorunluluğu 1 Aralık'ta başladı. Peki kış lastiği takmamanın cezası ne kadar ve bu ceza 2018'de ne kadar olacak? Detaylar haberimizde.
5.12.2017Ekonomi
Yeni yılda kış lastiği takmama cezası 602 TL
Yeni yılda kış lastiği takmama cezası 602 TLİZMİR- Manisa Karayolu’nun Bornova çıkışında denetim yapan trafik polisleri, 1 Aralık’ta başlayan ’Kış lastiği uygulaması’ ile ilgili yük ve yolcu taşıyan şoförlere broşür dağıtıp bilgilendirme yaptı...
26.12.2015Yaşam
Araç sahipleri dikkat! Ocak ayından sonra cezası artıyor
Araç sahipleri dikkat! Ocak ayından sonra cezası artıyorTürkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, 1 Aralık itibariyle başlayacak ‘zorunlu kış lastiği uygulaması’ çerçevesinde, seyir esnasında değiştirilmek zorunda kalınan lastiklerin de kış lastiği olmasının zorunlu olduğunu söyledi. Apaydın, kış lastiği takma zorunluluğu bulunan araçların lastik takmama cezasının Ocak 2023’ten itibaren artacağını belirtti.
7.11.2022Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kış Lastiği Takmama Cezası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kış lastiği takmama cezası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.