Kira desteği kararı! Yeniden başlıyor, gelir kaybı yardımı da...
Kira desteği kararı! Yeniden başlıyor, gelir kaybı yardımı da... Milyonlara müjde! Güzel haberi Bakan Pekcan duyurdu. Yeniden başlıyor. Kira desteği ve gelir kaybı desteği almak isteyen vatandaşlar başvurularını e-devlet üzerinden yapabilecekler. Koronavirüs salgını sürecinde devlet tarafından pek çok destek sağlandı. Özellikle kirasını ödeyemeyenler için verilen kira desteği birçok vatandaş için kurtarıcı oldu. Milyonlarca esnaf faydalanabilecek. Kira ve gelir kaybı başvuruları yeniden başlıyor. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, başvuruların bugünden itibaren başlayacağını belirterek, 31 Mart 2021'e kadar e-devlet üzerinden başvuruların yapılabileceğini açıkladı.
26.01.2021 Ekonomi
Kira, elektrik, doğal gaz desteği! Detaylar belli oldu
Kira, elektrik, doğal gaz desteği! Detaylar belli oldu Milyonlarca kişi uzun süre kira ve fatura desteği yapılmasını bekledi. Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi. Zor durumdaki vatandaşa kira, elektrik, doğal gaz desteği sağlanacak.
16.12.2020 Ekonomi
Kira, elektrik, su, doğal gaz desteği geliyor!
Kira, elektrik, su, doğal gaz desteği geliyor! Milyonlarca kişi için güzel haber. Kira desteği geliyor. Kira desteğinin yanı sıra elektrik, su ve doğal gaz faturaları için de destek yapılması gündemde. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, kira ödemeleri ile ilgili yeni düzenlemelere gidileceğini duyurmuştu. Kira desteği Kabine Toplantısı'nda ele alınacak. Tüm gözler yarınki Kabine Toplantısı'na çevrildi. Herkes kira desteğinden kimlerin yararlanacağını merak ediyor. Gündemde olan destekler neler, beklentiler neler? 'Kira müjdesi' ne anlama geliyor? Düzenleme kime, nasıl destek sağlayacak? Yapılacak destekler ile ilgili detaylar ise ortaya çıkmaya başladı.
13.12.2020 Ekonomi