Kilis Valisi

Kilis Valisi

Son dakika kilis valisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kilis valisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kilis valisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kilis Valisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kilis valisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 206 kilis valisi haberi bulunmuştur. Tüm kilis valisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek flaş açıklama: Orta Vadeli Program başarılı bir şekilde çalışıyor
Bakan Şimşek flaş açıklama: Orta Vadeli Program başarılı bir şekilde çalışıyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’ne katıldı. Törende konuşan Bakan Şimşek, " Orta Vadeli Program başarılı bir şekilde çalışıyor. Risk primimiz düştü, kurdaki dalgalanmalar azaldı, ülkemize yönelik yabancı yatırımcı ilgisi arttı, bankaların ve reel sektörün dış borç çevirme oranları yükseliyor." dedi.
11.12.2023 Ekonomi
Bakan Akar ve TSK Komuta Kademesi, Süleyman Şah Türbesini ziyaret etti
Bakan Akar ve TSK Komuta Kademesi, Süleyman Şah Türbesini ziyaret etti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki TSK Komuta Kademesi, Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu'nda inceleme ve denetlemelerde bulundu.
8.07.2022 Gündem
Kilis Valisi’nden Suriyeli göçmen açıklaması: ‘Yüzde 38,47'sine karşılık geliyor’
Kilis Valisi’nden Suriyeli göçmen açıklaması: ‘Yüzde 38,47'sine karşılık geliyor’ Kilis Valisi Recep Soytürk, kentte Suriyeli sayısının Türk nüfusunu geçtiği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Kilis ilinde yaşayan Suriyeli sayısı, Kilis'te toplam kişi sayısının yüzde 38,47'sine karşılık gelmektedir" dedi.
12.06.2022 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu polislere hitap ederken gözyaşlarını tutamadı!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu polislere hitap ederken gözyaşlarını tutamadı! Son dakika haberi; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde bulunan Afrin ve Azez'de güvenlik güçleriyle bayramlaştı. Afrin Şehit Emniyet Müdürü Murat Ertekin Polis Özel Harekat Karargahından polislere hitabında gözyaşlarını tutamayan Soylu, "Allah sizden razı olsun. Allah hepinize uzun ömürler versin. Ak saçlı olasınız. Ak sakallı olasınız. Torunlarınızı okşayasınız. Onlara kahramanlık türkülerinizi anlatasınız. Duamız sizin için budur" dedi.
20.07.2021 Gündem
Oylum Höyük'te Zeytin ve Zeytinyağı Tanıtım Günü düzenlendi
Oylum Höyük'te Zeytin ve Zeytinyağı Tanıtım Günü düzenlendi Erken hasatta soğuk sıkım yöntemi uygulandığında yoğun aroması, baharatlı tadı ve kokusu ile eşsiz bir lezzete ulaşan Kilis Yağlık Zeytini için tanıtım günü düzenlendi.
17.10.2020 Yaşam
Kilis'te düğün saatlerine düzenleme
Kilis'te düğün saatlerine düzenleme Kilis Valiliği tarafından düğün saatleri yeniden düzenlenerek, düğün ve benzeri etkinliklerin 21.00-23.00 saatleri arasında yapılacağı bildirildi.
10.08.2020 Gündem
Canan Karatay, bardak bardak zeytinyağı içti!
Canan Karatay, bardak bardak zeytinyağı içti! İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, Kilis’te, zeytin ve zeytinyağı tanıtım günlerine katılarak, bardak bardak zeytinyağı içerek faydalarını anlattı.
16.11.2019 Sağlık
Azez'den acı haber geldi: 2 asker şehit...
Azez'den acı haber geldi: 2 asker şehit... Azez'de Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) üssüne düzenlenen saldırıda yaralanan 5 askerden ikisi şehit oldu. Yaralı 3 askerin tedavisi ise sürüyor.
11.10.2019 Gündem
Hatay Emniyet Müdürü'nün acı günü
Hatay Emniyet Müdürü'nün acı günü Niğde'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Hatay Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'ün eşi Zuhal Karabörk, memleketi Osmaniye'de son yolculuğuna uğurlandı. Eşinin cenaze törenine sedye ile gelen Karabörk, cenaze namazını ayakta güçlükle kılabildi.
10.09.2019 Gündem
TFF Başkanı Özdemir Kilis'i ziyaret etti
TFF Başkanı Özdemir Kilis'i ziyaret etti Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Kilis’te bir dizi inceleme ve ziyarette bulundu.
23.07.2019 Futbol
Valiler kararnamesi yayımlandı! 21 ilin valisi görevden alındı
Valiler kararnamesi yayımlandı! 21 ilin valisi görevden alındı Valiler kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre 21 ilin valisi görevden alındı. Görevden alınan valiler Mülkiye Başmüfettişliği'ne atandı
27.10.2018 Gündem
Korgeneral Temel Afrin’de…
Korgeneral Temel Afrin’de… 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, Zeytin Dalı Harekatı sırasında terörden arındırılan Burseya Dağı'nda görevli askerlerle iftarda bir araya geldi.
8.06.2018 Gündem
Meteoroloji saat vermişti! Ve başladı
Meteoroloji saat vermişti! Ve başladı İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağış beklendiği açıklanmıştı. Saat 19.00'da başlayan yağışın gece yarısına kadar sürmesi bekleniyor
11.05.2018 Gündem
Mare’ye 5 yıldızlı hastane açılıyor
Mare’ye 5 yıldızlı hastane açılıyor Suriye’de inşası tamamlanan 75 yatak kapasiteli Mare Hastanesi iki ay içinde hizmete girecek
8.04.2018 Gündem
İki ilimize peş peşe roketli saldırılar!
İki ilimize peş peşe roketli saldırılar! Kilis ve Hatay'ın Reyhanlı ilçesine eş zamanlı olarak toplam 6 roket atıldı; 11 kişi yaralandı. Hatay'ın Reyhanlı ilçesine yapılan roketli saldırıda ağır yaralanan yaşlı adam tedavi altına alındığı hastanede kurtarılamadı. Saldırılardan saatler sonra bir ölüm haberi daha geldi ve ölü sayısı 2'ye yükseldi.
2.02.2018 Gündem
Kilis'e roket atıldı
Kilis'e roket atıldı Suriye'nin Afrin kenti kırsalındaki terör örgütü mevzilerinden ateşlenen bir roketin Kilis kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan tarihi yapıdaki lokantaya düşmesi sonucu 4 kişi yaralandı.
1.02.2018 Gündem
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, birlikleri denetledi
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, birlikleri denetledi Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ile birlikte Şanlıurfa, Kilis ve Hatay bölgelerinde bulunan birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulundu.
27.01.2018 Gündem
Tek dileği şehit olmaktı...
Tek dileği şehit olmaktı... Kilis’te terör örgütü PYD/PKK tarafından atılan roketin isabet ettiği camide yaşamını yitiren iki şehit törenle uğurlandı. Şehitlerden 72 yaşındaki terzi Muzaffer Aydemir’in saldırıdan bir gün önce şehit olmak istediğini söylediği ortaya çıktı
25.01.2018 Gündem
Bir gün önce "Şehit olsam" demiş
Bir gün önce "Şehit olsam" demiş Afrin'den Kilis kent merkezindeki Çalık Camii'ne yapılan roketli saldırıda hayatını kaybeden Muzaffer Aydemir'in, bir gün önce kendisini ziyaret eden Belediye Başkanı Hasan Kara ve Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan'a "Keşke ben de şehit olsam" dediği ortaya çıktı.
24.01.2018 Gündem
Kilis’te teröristlerden camiye roketli saldırı
Kilis’te teröristlerden camiye roketli saldırı Afrin'deki terör örgütü PYD/PKK'lı teröristler tarafından Kilis'teki bir camiye roketli saldırı yapıldı. Alınan ilk bilgilere göre, kent merkezindeki Çalık Camisi'ne saat 18.10 sıralarında atılan roket isabet etti. Bu sırada camide bulunan cemaatten yaralananlar oldu. Roketli saldırıda yaralananlardan ikisinin hayatını kaybettiğini bilgisi geldi.
24.01.2018 Gündem
Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili bilgi aldı
Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili bilgi aldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin'e yönelik "Zeytin Dalı Harekatı"nın üçüncü gününde video konferans aracılığıyla bölgedeki, Genelkurmay'daki ve Kara Kuvvetleri Komutanlığındaki komutanlardan bilgi aldı.
22.01.2018 Gündem
Kilis'e Suriye'den 4 roket düştü
Kilis'e Suriye'den 4 roket düştü Kilis kent merkezinde iki mahalleye 4 roket düştü.
21.01.2018 Gündem
Zeytin Dalı Harekatı başladı! Türkiye, Afrin'e girdi
Zeytin Dalı Harekatı başladı! Türkiye, Afrin'e girdi Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Afrin bölgesinde PKK//PYD-YPG ve DEAŞ mensubu teröristleri etkisiz hale getirmek için 'Zeytin Dalı Herakatı' başlattığını duyurdu. Harekat, Türk jetlerinin terör hedeflerini vurmasıyla başladı. TSK 7 bölgede tespit edilen 108 hedefin vurulduğunu, 72 uçağın da üslerine döndüğünü açıkladı. Bölgede an be an önemli gelişmeler yaşanıyor. İşte dakika dakika Zeytin Dalı Harekatı...
21.01.2018 Gündem
ÖSO’nun adı artık Suriye Milli Ordusu
ÖSO’nun adı artık Suriye Milli Ordusu ÖSO’ya bağlı 37 birlik ve Suriye’deki bazı muhalif güçler, Türkiye’nin gözetiminde tek çatı altında birleşmek için anlaşma imzaladı. Kilis’te yapılan toplantıyla artık ÖSO’nun adı ‘Suriye Milli Ordusu’ oldu
29.09.2021 Gündem
Süleyman Soylu ve Nurettin Canikli, sıcak bölgede
Süleyman Soylu ve Nurettin Canikli, sıcak bölgede İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, son günlerde İdlib operasyonu nedeniyle sıcak günlerin yaşandığı Hatay'a geldi.
23.10.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kilis Valisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kilis valisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.