Kestel

Kestel

Son dakika kestel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kestel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kestel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kestel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kestel gelişmeleri de dahil olmak üzere 366 kestel haberi bulunmuştur. Tüm kestel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursa Büyükşehir Belediye, ilçe belediyelerde hangi partiler birinci oldu? 31 Mart yerel seçim: Bursa belediye başkanlığı kazanan isimler ve partiler
Bursa Büyükşehir Belediye, ilçe belediyelerde hangi partiler birinci oldu? 31 Mart yerel seçim: Bursa belediye başkanlığı kazanan isimler ve partiler Bursa'da belediye başkanlığı kazanan partiler 31 Mart yerel seçimlerinin ardından merak konusu oldu. Bursalıların da araştırdığı belediye başkanlığı kazanan isimler sandıktan çıkan sonuca göre şekillendi. Milyonlarca seçmenin kullandığı oy sonrası Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP'den Mustafa Bozbey kazandı. Uzun yıllar AK Parti'nin elinde olan Bursa'nın ilçelerinde de kazanan partiler ve isimler netleşti. İşte Bursa belediyelerinin kazananlar...
2.04.2024 Gündem
Kendisini mühendis ve fabrika sahibi gibi tanıtıp insanları dolandıran şüpheli tutuklandı
Kendisini mühendis ve fabrika sahibi gibi tanıtıp insanları dolandıran şüpheli tutuklandı Bursa ve Eskişehir’de 5 kişiyi, mobil bankacılık ve şifrelerini öğrendiği kredi kartı ve banka kartlarıyla yaklaşık 140 bin TL dolandıran E.Y. (29), İstanbul’a kaçmak üzereyken otoyol gişelerinde yakalandı. ‘Nitelikli dolandırıcılık’ ve ‘dolandırıcılık’ suçlarından 65 ayrı kaydı olan şüphelinin, mağdurlardan bazılarına kendisini fabrika sahibi ve mühendis olarak tanıttığı belirtildi.
6.03.2024 Gündem
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş projelerini açıkladı: 100 bin konutluk projeyi hayata geçiriyoruz
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş projelerini açıkladı: 100 bin konutluk projeyi hayata geçiriyoruz Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'İşimiz Gücümüz Bursa' lansman organizasyonunda projelerini açıklıyor. "İki yeni koridor oluşturuyoruz. Trafik artık 3'e bölünecek" diyen Aktaş kentsel dönüşümde 100 bin konutluk projeyi hayata geçireceklerini açıkladı. Aktaş 500 yeni otobüsün alınacağını ve yeni bir metro hattının Bursa'ya kazandırılacağını da sözlerine ekledi.
2.03.2024 Gündem
Başkan Kutlu'dan flaş hakem açıklaması
Başkan Kutlu'dan flaş hakem açıklaması TFF 3.Lig 4.Grupta zirvede bulunan Bitexen Adana 1954 FK'nın Başkanı Menderes Kutlu, kulübün sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.
13.02.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İşte CHP'nin halini görüyorsunuz. Herkes bir köşe başına yapışmanın derdinde. Ne ülkenin hali, ne şehirlerimizin durumu umurlarında değil. Daha düne kadar ittifak içinde oldukları partileri bile gözleri görmüyor, çiğneyip geçiyorlar. Kendi arkadaşlarına ve müttefiklerine bu derece hoyratça davrananların, şehirler ve oralarda yaşayanlara şefkat göstermesi mümkün mü?” dedi.
2.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye eleştiri: Herkes köşe kapma peşinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye eleştiri: Herkes köşe kapma peşinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOFAŞ Kapalı Spor Salonu'nda AK Parti Bursa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP'de herkes bir köşe kapma peşinde. CHP'nin gözü düne kadar ittifak olduğu partileri bile görmüyor. Çiğneyip geçiyor. Kendi arkadaşlarına ve müttefiklerine bu şekilde hoyratça davrananların şehirlerimize şefkat göstermesi mümkün mü?" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından AK Parti Bursa ilçe başkan adaylarını açıkladı.
2.02.2024 Gündem
Doğum günü kutlaması felaketle sonlanmıştı! Sürücüden dehşete düşüren itiraf
Doğum günü kutlaması felaketle sonlanmıştı! Sürücüden dehşete düşüren itiraf Bursa'da yeni yaşını kutlayan Eda Baykay (19) ile arkadaşları Sıla Çelik (17) ve Sinan Karakuş'un (22) hayatını kaybettiği kazada yaralanıp, tedavisi sonrası tutuklanan otomobil sürücüsü Adem Duran (22), ilk duruşmada, "Eğlence mekanına gittiğimiz akşam alkollüydüm. Ama arabayı bilincim açık şekilde kullandım. İnegöl'e 100-120 kilometre hızla gidiyordum. 1 kilometre mesafede 3-4 kez şerit değiştirerek makas attım" dedi.
24.01.2024 Gündem
Çocuklarının gözünün önünde katledilmişti! Yakınlarına 'Ölümüm Ali'nin elinden olacak' demiş
Çocuklarının gözünün önünde katledilmişti! Yakınlarına 'Ölümüm Ali'nin elinden olacak' demiş Bursa'da uzaklaştırma kararı biten eşi Mustafa Ali Ayda (34) tarafından kalbinden bıçaklanan Burcu Ayda'nın (32), öldürülmeden bir süre önce yengesi Leyla Erdanlı ile akrabalarına, 'Benim ölümüm Ali'nin elinden olacak. Bunu biliyorum ve çok korkuyorum' dediği ortaya çıktı. Kızının ölüm haberi ile Yozgat'tan Bursa'ya gelen Mustafa Erdanlı da "Bundan 20 gün önce kendisi ile telefon konuşması yaptım. Burcu bana, 'Baba Yozgat'a geleceğim. Çocuklarımın okulunun sömestir tatiline girmesini bekliyorum' dedi. O gelemedi" dedi.
21.12.2023 Gündem
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir?
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir? Ovalar akarsuların taşıdıkları alüvyonların birikmesi ile oluşan az engebeli düzlüklerdir. Farklı büyüklüklerde ve yapıda olabildikleri için birbirinden farklı ovalar ile karşılaşmak mümkündür.
19.12.2023 Eğitim
Karstik Arazi Nedir, Nerelerde Olur? Türkiye'deki Karstik Arazi Örnekleri Nelerdir?
Karstik Arazi Nedir, Nerelerde Olur? Türkiye'deki Karstik Arazi Örnekleri Nelerdir? Dünyanın birçok farklı yerinde karstik yapıya sahip arazi çeşitleri bulunmaktadır. Yüz binlerce ve hatta milyonlarca yıl üzerinin neticesinde aşınma ile birlikte oluşmuş olan kayaç türleri olarak da ele alınabilir. Zaman içerisinde aşınma neticesinde farklı büyüklükler ve şekiller üzerinden de karstik araziler meydana gelmektedir. Aynı zamanda karstik araziler bir yerde Kanyon tipi yapıları da benzerlik gösterir. Dünyanın farklı ülkelerinde olduğu gibi Türkiye'de de birçok değişik bölgede karstik araziye sahip yapılar bulunmaktadır.
17.12.2023 Eğitim
Bursa'da lodos etkili oldu; ağaçlar devrildi, uçan çatı parçası otomobilin üzerine düştü
Bursa'da lodos etkili oldu; ağaçlar devrildi, uçan çatı parçası otomobilin üzerine düştü Bursa'da, saatteki hızı 70 ile 95 kilometre hıza ulaşan fırtınada, kentteki birçok binanın çatısı uçarken, ağaçlar yollara devrildi. Osmangazi ilçesinde 250 yıllık çınar ağacı kökünden koptu, Kestel'de akülü sandalye şarj istasyonu devrildi. Bursa Valiliği, Yıldırım, Osmangazi, Nilüfer, Kestel ve Gürsü ilçelerinde okulların 1 günlük tatil edildiğini açıkladı. 
29.11.2023 Gündem
Sır cinayetin arkasından yasak aşk çıktı! İtiraf etti: Karısıyla ilişkimiz oldu, internette bakın ne aramış
Sır cinayetin arkasından yasak aşk çıktı! İtiraf etti: Karısıyla ilişkimiz oldu, internette bakın ne aramış Bursa'da kaybolduktan 6 gün sonra, ormanda 9 kurşunla öldürülmüş olarak bulunan Recep Arı (31) cinayetiyle ilgili, tutuklu sanık Kadir Ilgız (23) ile Arı'nın eşi tutuksuz sanık S.A.'nın (30), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Dava dosyasında, sanıkların telefon mesajlaşmaları da yer alırken, Ilgız'ın, cinayetin ardından cep telefonundan internete girip, 'Eldeki barut izi kaç günde çıkar?' diye arama yaptığı ortaya çıktı.
17.11.2023 Gündem
Cumhuriyet'in 100. yılında bayrak satışları patladı! Üreticiler siparişlere yetişemiyor
Cumhuriyet'in 100. yılında bayrak satışları patladı! Üreticiler siparişlere yetişemiyor Bursa'da, kumaş, eşarp gibi ürünlerin yanı sıra Türk Bayrağı üretimi yapan fabrika, Cumhuriyetin 100'üncü yılı dolayısıyla bayrak siparişlerine yetişemiyor. Son dönemde taleplerin yaklaşık yüzde 350 arttığını belirten işletme sahibi Ahmet Yalçın, "Geçtiğimiz yıllarda aylık 3 milyon metre bayrak üretimi yaparken şu an aylık 10 milyon metre üretim yapmaya başladık" dedi.
26.10.2023 Gündem
Doğum günü faciası sonrası fotoğraflar ortaya çıktı! Eda ile 2 arkadaşının ölmüştü
Doğum günü faciası sonrası fotoğraflar ortaya çıktı! Eda ile 2 arkadaşının ölmüştü Bursa'da yeni yaşını kutlayan Eda Baykay (19) ile arkadaşları Sıla Çelik (17) ve Sinan Karakuş'un (22) hayatını kaybettiği kazada yaralanan otomobil sürücüsü Adem Duran (21), tedavisinin ardından tutuklandı. Ölen Eda Baykay'ın kuzeni de olan Duran'ın kaza sırasında 1,10 promil alkollü olduğu belirlendi.
20.10.2023 Yaşam
Hayatını kaybeden gençlerden geriye doğum günü eğlencesi kaldı
Hayatını kaybeden gençlerden geriye doğum günü eğlencesi kaldı Bursa’da gece saatlerinde 3 kişinin hayatını kaybettiği 1 kişinin ağır yaralandığı kazadan geriye sosyal medya hesaplarından saatler öncesi doğum günü eğlencesi videosu kaldı.
15.10.2023 Yaşam
Site içinde dehşeti yaşadı! Saldırı anları saniye saniye kaydedildi...
Site içinde dehşeti yaşadı! Saldırı anları saniye saniye kaydedildi... Antalya’nın Alanya ilçesinde kiracı, site içerisinde güneş gözlüklü ve şapkalı bir kişi tarafından ayağından tabancayla vuruldu. Olay anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
27.09.2023 Gündem
Kocasını ormanda 9 kurşunla öldüren sevgilisine; Oh, iyi olmuş, süpersin
Kocasını ormanda 9 kurşunla öldüren sevgilisine; Oh, iyi olmuş, süpersin Bursa’da, kaybolduktan 6 gün sonra, ormanda 9 kurşunla vurulmuş cesedi bulunan Recep Arı (31) cinayeti ile ilgili soruşturma tamamlandı. Tutuklu sanık Kadir Ilgız (23) ile Arı’nın eşi tutuksuz sanık S.A. (30) hakkında, ‘Tasarlayarak, canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen iddianamede, sanıkların telefon mesajlaşmaları da yer aldı. S.A.’ya, WhatsApp mesajı ile “Onu paketledim. Artık seni rahatsız edemez. Eve bir daha gelemez. Annenin evine git ve orada kal” diyen Ilgız’a, Arı’nın eşinin ise telefon görüşmesinde, “Oh, iyi olmuş, süpersin” diye yanıt verdiği belirtildi.
25.09.2023 Gündem
30 yıl sonra aynı tarlada aynı dehşet! Babası gibi kardeşini katletti...
30 yıl sonra aynı tarlada aynı dehşet! Babası gibi kardeşini katletti... Kan donduran olay Bursa'nın Kestel ilçesinde yaşamdı. Tefeciden para alan Selami Kurt (55), borucunu ödemek için para istediği, ancak olumsuz yanıt aldığı kardeşi Şaban Kurt'u (54), karşılaştığı tarlada av tüfeğiyle öldürdü.
13.09.2023 Gündem
Go-kart faciası! Uzun saçları araca sıkıştı, ölümden döndü! Uzman isim uyardı: Asansör için de aynı durum geçerli
Go-kart faciası! Uzun saçları araca sıkıştı, ölümden döndü! Uzman isim uyardı: Asansör için de aynı durum geçerli Tatil için geldiği Antalya'da go-kart aracına binen Iraklı Lara Ali Turki Aljanabad'ın (15) uzun saçı, sürüş halindeyken aracın tekerlerine dolandı. Aljanabad'ın başından sıyrılan saçlı derisi saatler süren ameliyatla yerine dikildi. Prof. Dr. Ömer Özkan, "Kıl gibi damarlarla uğraşılıyor. Zor ameliyatlardan biriydi" dedi.
10.09.2023 Yaşam
20 metre yükseklikte ölüm kalım savaşı 2 saat sürdü!
20 metre yükseklikte ölüm kalım savaşı 2 saat sürdü! Bursa'da çobanlık yapan arkadaşının yanına gittiği sırada ayağı kayan Bekir Fırtına(55), yaklaşık 20 metrelik yükseklikten dere yatağına düşerek yaralandı. Yaralı, arama kurtarma ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışmasının ardından düştüğü yerden kurtarıldı.
13.08.2023 Yaşam
Aydın'ın iki ilçesinde şap nedeniyle 21 mahalle karantinaya alındı
Aydın'ın iki ilçesinde şap nedeniyle 21 mahalle karantinaya alındı Aydın'ın Nazilli ve Kuyucak ilçelerinde toplam 21 kırsal mahalle, bazı büyükbaş hayvanlarda şap hastalığı görülmesi üzerine hayvan hareketliliği yasaklanarak, karantinaya alındı.
20.07.2023 Gündem
Aydın'ın iki ilçesinde şap nedeniyle 21 mahalle karantinaya alındı
Aydın'ın iki ilçesinde şap nedeniyle 21 mahalle karantinaya alındı Aydın'ın Nazilli ve Kuyucak ilçelerinde toplam 21 kırsal mahalle, bazı büyükbaş hayvanlarda şap hastalığı görülmesi üzerine hayvan hareketliliği yasaklanarak, karantinaya alındı.
20.07.2023 Yaşam
Bursa’da geri dönüşüm tesisinde yangın
Bursa’da geri dönüşüm tesisinde yangın Bursa’nın İnegöl ilçesindeki bir geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ediyor.
15.06.2023 Yaşam
Bakan Varank: Doğru netice sandıktan da çıkacak
Bakan Varank: Doğru netice sandıktan da çıkacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Yolumuza devam edeceğiz. Ama bunun yolu 28 Mayıs'tan geçiyor. İnşallah Rabbim her bir vatandaşımıza 28 Mayıs'ta da ferasetle karar vermeyi nasip etsin. İnşallah doğru netice sandıktan da çıkacak, diyoruz” dedi.
21.05.2023 Gündem
Bursa 2. bölge seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Bursa Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı
Bursa 2. bölge seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Bursa Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı Bursa 2. bölge seçim sonuçları 2023 secim2023.gazetevatan.com adresinden canlı takip ediliyor. Türkiye'nin kritik viraja gireceği 14 Mayıs genel seçimlerinde sandık başına gidecek Bursalı vatandaşlar hangi partinin kazandığını, hangi Cumhurbaşkanı adayının önde olduğunu buradan takip edecek. Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın adaylıkları sonrası Bursa 2. bölge Cumhurbaşkanı oy sayıları, milletvekili ve ittifak partileri oy oranları da haberimizde olacak. İşte 2023 Bursa seçim sonuçları sorgulama ekranı...
14.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kestel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kestel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.