Kestane Karası nedir, ne zaman 2021? Kestane Karası fırtınası ayın kaçında, hangi yöne eser?
Kestane Karası nedir, ne zaman 2021? Kestane Karası fırtınası ayın kaçında, hangi yöne eser? İstanbul'da etkisini gösteren yağmur ve dolu yağışı ile birlikte birçok kişi Kestane Karası hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, Kestane Karası nedir, Kestane Karası Fırtınası ne zaman 2021?
25.09.2021 Gündem
Kestane karası fırtınası ne zaman başlıyor?
Kestane karası fırtınası ne zaman başlıyor? İstanbul'da etkisini gösteren yağmur ve dolu yağışı kentte paniğe neden oldu. Hava birden gündüzden geceye döndü. Yer yer dolu yağışlarının görüldüğü İstanbul'da bazı semtlerde baskınlara neden oldu. Uzmanlar öğleden sonra yağmurun hızını azaltacağını akşam saatlerinde yine şiddetli yağışların görüleceğini belirtiyor. İstanbul'daki yağışlı hava ile birlikte pek çok kişi de Kestane karası fırtınasını merak ediyor. Peki, Kestane karası fırtınası nedir, ne zaman olur? Kestane karası fırtınası ne zaman başlıyor? İşte Kestane karası fırtınası hakkında merak edilenler...
29.09.2020 Gündem
Son dakika: Kestane karası fırtınası ve kutup soğukları geliyor
Son dakika: Kestane karası fırtınası ve kutup soğukları geliyor Meteoroloji'den yurdun dört bir yanı için ayrı ayrı uyarılar geliyor. İstanbul başta olmak üzere yurt geneli, yarından itibaren 6-10 derece sıcaklıkların düşeceği kestane karası fırtınasıyla sonbaharı yaşamaya başlayacak. Meteoroloji de Twitter'dan yaptığı açıklamada Karadeniz Bölgesi'nin yarından itibaren kutuplardan gelen soğuk havanın etkisine gireceğini duyurdu. Meteoroloji Mühendisleri Odası 2. Başkanı Ahmet Köse, "Sıcaklıklar ülkemizin kuzeybatı kesimleri başta olmak üzere yarından itibaren 6 ila 10 derece birden azalacak. Yaz mevsimini andıran sıcak günler, kestane karası fırtınası adı verilen hava olayıyla sona erecek" dedi.
24.09.2018 Gündem