Kerimcan Durmaz İnstagram

Kerimcan Durmaz İnstagram

Son dakika Kerimcan Durmaz instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kerimcan Durmaz instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kerimcan Durmaz instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kerimcan Durmaz İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kerimcan durmaz instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 kerimcan durmaz instagram haberi bulunmuştur. Tüm kerimcan durmaz instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müstehcen video paylaşmıştı... Kerimcan Durmaz'ın cezası belli oldu!
Müstehcen video paylaşmıştı... Kerimcan Durmaz'ın cezası belli oldu! Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, instagram hesabından paylaştığı müstehcen videoya ilişkin yargılandığı davada 10 ay hapis ve 5 bin lira para cezasına çarptırıldı. Mahkeme hapis cezasını ertelerken duruşmada ifade veren Durmaz, "Hassas ve dikkatli birisiyimdir. Yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum" dedi.
5.12.2019 Magazin
Kerimcan Durmaz dayanamadı! Sonunda kapattı
Kerimcan Durmaz dayanamadı! Sonunda kapattı Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, Instagram hesabından yaptığı müstehcen paylaşımla gündemden düşmüyor.
2.05.2019 Magazin
Kerimcan Durmaz hakkında suç duyurusu
Kerimcan Durmaz hakkında suç duyurusu Kerimcan Durmaz'ın başı dertte. İki avukat hakkında suç duyurusunda bulundu. Durmaz hapse girebilir...
29.04.2019 Magazin
Kerimcan Durmaz takipçisine ateş püskürdü
Kerimcan Durmaz takipçisine ateş püskürdü Kerimcan Durmaz, yardım yaptığı engelli bir hayranı için kötü yorumda bulunan takipçisine ateş püskürdü
7.11.2018 Magazin
Halı saha pozu sosyal medyayı salladı
Halı saha pozu sosyal medyayı salladı Sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz'ın, yakın arkadaşı Samet Liçina, aralarında Durmaz'ında bulunduğu halı saha fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
24.05.2018 Magazin
Kerimcan Durmaz 'kabadayı' oldu!
Kerimcan Durmaz 'kabadayı' oldu! DJ Kerimcan Durmaz, bu kez sosyal medya hesabından paylaştığı 'kabadayı' videosu ile adından söz ettirdi.
20.01.2018 Magazin
Kerimcan Durmaz üç gün hastanede yattı!
Kerimcan Durmaz üç gün hastanede yattı! Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kerimcan Durmaz, yüksek ateşten üç gündür hastanede yattığını belirterek "Bugün taburcu oldum, daha iyiyim" dedi.
22.11.2017 Magazin
Kerimcan, Kastamonuluları ayağa kaldırdı!
Kerimcan, Kastamonuluları ayağa kaldırdı! Kerimcan Durmaz, arkadaşıyla çektiği videoda Kastamonu halkıyla alay ettiği zannedilince bir şehir ayağa kalktı.
27.10.2017 Magazin
Kerimcan Durmaz: Kazandığım parayı ben bile bilmiyorum!
Kerimcan Durmaz: Kazandığım parayı ben bile bilmiyorum! Haftalık 125 milyon profil görüntülenmesiyle Instagram'da dünya sıralamasına giren Kerimcan Durmaz, ayda kazandığı paranın hesabını bile tutamıyor.
24.09.2017 Magazin
Kerimcan Durmaz 'Ablan star bebeğim' diyerek...
Kerimcan Durmaz 'Ablan star bebeğim' diyerek... Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, Antalya'nın Kemer ilçesinde sahneye çıktı.
6.07.2017 Magazin
Kerimcan Durmaz'dan şoke eden paylaşım!
Kerimcan Durmaz'dan şoke eden paylaşım! Sosyal medya platformlarından paylaştığı fotoğraflar ve videolarla şöhreti yakalayan Kerimcan Durmaz, ciddi bir kaza geçirdi.
16.06.2017 Magazin
Kerimcan Durmaz iftarı beklerken...
Kerimcan Durmaz iftarı beklerken... Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, takipçilerinin "oruç tutuyor musun?" sorusuna arkadaşıyla birlikte iftarı beklerken çektiği video ile yanıt verdi.
28.05.2017 Magazin
Çılgın Sedat'tan Kerimcan'a sert tepki!
Çılgın Sedat'tan Kerimcan'a sert tepki! Kerimcan Durmaz'ın 'en spastik gülüşümüz' notuyla paylaştığı videoya büyük tepki geldi. En büyük tepkiyi de Çılgın Sedat verdi...
17.05.2017 Magazin
Kerimcan Durmaz'ın kıyafeti olay oldu!
Kerimcan Durmaz'ın kıyafeti olay oldu! TV8'de yayınlanan 'İşte Benim Stilim' yarışmasında jüri üyeliği yapan Kerimcan Durmaz'ın programda giydiği kıyafet alay konusu oldu.
6.04.2017 Magazin
'Sensizlik koyar ama bensizlik sonun olacak'
'Sensizlik koyar ama bensizlik sonun olacak' DJ ve internet fenomeni Kerimcan Durmaz aldatıldığını açıkladı.
15.03.2017 Magazin
Kerimcan Durmaz rezil oldu!
Kerimcan Durmaz rezil oldu! Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın spor yaparken paylaştığı video olay oldu.
9.02.2017 Magazin
Kerimcan Durmaz kimdir?
Kerimcan Durmaz kimdir? Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz kimdir? Hayran kitlesinde büyük bir patlama yaşanan Kerimcan Durmaz'ın özel hayatı oldukça merak ediliyor. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Kerimcan Durmaz'ın bilinmeyenleri...
29.09.2021 Gündem
Kerimcan Durmaz kimdir?
Kerimcan Durmaz kimdir? Sosyal medya her geçen gün yeni bir fenomen ortaya çıkartıyor. Kerimcan Durmaz'da onlardan biri. Peki Kerimcan Durmaz kimdir? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Kerimcan Durmaz'ın bilinmeyenleri...
29.09.2021 Gündem
Kerimcan Durmaz kimdir?
Kerimcan Durmaz kimdir? Yeni sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz kimdir? Kerimcan Durmaz aslen nerelidir? İşte tüm merak edilen soruların yanıtlarını bulacağı ve Kerimcan Durmaz'ın bilinmeyenlerini derlediğimiz haberimiz...
18.04.2016 Magazin
Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz trafik kazası geçirdi! Durumu...
Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz trafik kazası geçirdi! Durumu... Sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz, Yalova'dan dönerken trafik kazası geçirdi. Kazayı hafif yaralarla atlatan Durmaz korku dolu anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.
10.07.2022 Magazin
Fenomen Kerimcan Durmaz'ın Instagram paylaşımına suç duyurusu
Fenomen Kerimcan Durmaz'ın Instagram paylaşımına suç duyurusu Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı videolu paylaşım hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" etmek suçlamasıyla avukat Serdar Öktem, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
10.04.2020 Magazin
'Tahrik oldum' dedi ve paylaştı...
'Tahrik oldum' dedi ve paylaştı... Kerimcan Durmaz, New York metrosundaki tartışmasıyla gündem oldu.
30.11.2019 Magazin
Kerimcan Durmaz'dan direk dansı!
Kerimcan Durmaz'dan direk dansı! Kısa bir süre önce YouTube kanalı açan fenomen Kerimcan Durmaz, New York'ta bindiği metroda herkesin içinde direğe tutunarak kalça dansı yaptı.
16.11.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kerimcan Durmaz İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kerimcan durmaz instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.