Kendall Jenner Nu

Kendall Jenner Nu

Son dakika Kendall Jenner nu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kendall Jenner nu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kendall Jenner nu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kendall Jenner Nu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kendall jenner nu gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 kendall jenner nu haberi bulunmuştur. Tüm kendall jenner nu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kendall Jenner kendine güvenmiyor!
Kendall Jenner kendine güvenmiyor! Dünyaca ünlü Amerikalı model Kendall Jenner, "Kendimi güzel bulmuyorum" şeklindeki açıklamasıyla şaşırttı.
9.01.2017 Magazin
Kendall Jenner'ın dövmesi olay oldu!
Kendall Jenner'ın dövmesi olay oldu! Victoria's Secret modeli Kendall Jenner'in, V magazine dergisi kapağındaki kalça dövmesi çok konuşuldu.
6.01.2017 Magazin
Kendall Jenner'dan olay hareket!
Kendall Jenner'dan olay hareket! Victoria's Secret Fashion Show defilesindeki performansıyla büyük sükse yapan Kendall Jenner, önceki gün Miami'de görüntülendi.
7.12.2016 Magazin
Olay pozdan sonra şok karar!
Olay pozdan sonra şok karar! Sosyal medyanın en etkili ünlülerinden biri olan Kendall Jenner, Instagram hesabını kapatarak hayranlarını şaşırttı...
14.11.2016 Magazin
Kendall Jenner'ın verdiği seksi pozlar başına bela oldu!
Kendall Jenner'ın verdiği seksi pozlar başına bela oldu! ABD'li model Kendall Jenner'ın, geçen ay Vogue Dergisi'nin İspanya edisyonu için verdiği 'bale konseptli' pozlar, balerinler tarafından tepkiyle karşılandı...
1.11.2016 Magazin
Yılın Modeli Gigi Hadid!
Yılın Modeli Gigi Hadid! İngiliz Moda Ödülleri dün akşam Londra'daki Royal Albert Hall'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
6.12.2016 Magazin
En çok kazanan modeller!
En çok kazanan modeller! Forbes dergisi podyumların en çok kazanan mankenlerini açıkladı...
1.09.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kendall Jenner Nu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kendall jenner nu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.