Kemer Country Atlı Spor Kulübü

Kemer Country Atlı Spor Kulübü

Son dakika Kemer Country Atlı Spor Kulübü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kemer Country Atlı Spor Kulübü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kemer Country Atlı Spor Kulübü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kemer Country Atlı Spor Kulübü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kemer country atlı spor kulübü gelişmeleri de dahil olmak üzere 92 kemer country atlı spor kulübü haberi bulunmuştur. Tüm kemer country atlı spor kulübü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kemer Country Club'da 100. Yıl Cumhuriyet Şöleni
Kemer Country Club'da 100. Yıl Cumhuriyet Şöleni Kemer Country Club, Cumhuriyetin 100. yıl coşkusunu Golf Kulübü’nde Estetik International sponsorluğunda gerçekleşen 100. Yıl Cumhuriyet Golf Kupası ile, Atlı Spor Kulübü’nde Defender sponsorluğunda düzenlenen Cumhuriyetin 100. Yılını Kutlama Engel Atlama Yarışmaları ile, Tenis Kulübü’nde ise Miles & Smiles tarafından gerçekleşen Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası ile doyasıya yaşadı ve yaşattı.
31.10.2023 Diğer Sporlar
Kemer Country Club Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları sona erdi
Kemer Country Club Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları sona erdi 2023’ün ilk engel atlama yarışması Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları, 6 Ocak Cuma günü Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde başladı ve 8 Ocak’ta gerçekleşen final müsabakalarıyla sona erdi.
9.01.2023 Diğer Sporlar
2021 Yeni Biniciler Türkiye Kupası şampiyonu belli oldu
2021 Yeni Biniciler Türkiye Kupası şampiyonu belli oldu 28-29 Ağustos 2021 tarihlerinde Kemer Country Atlı Spor Kulübü tarafından düzenlenen Yeni Biniciler Türkiye Kupasında şampiyon belli oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kemer Country Club Bahçeşehir Koleji At Terbiyesi Ligi Yarışmaları birinci ayak müsabakaları tamamlandı
Kemer Country Club Bahçeşehir Koleji At Terbiyesi Ligi Yarışmaları birinci ayak müsabakaları tamamlandı Bahçeşehir Koleji At Terbiyesi Ligi Yarışmaları birinci ayak müsabakaları Göktürk'teki Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde yapıldı. Müsabakada Türk binicilik tarihi açısından da bir ilk yaşandı. İlk Para At Terbiyesi Yarışması, Bahçeşehir Koleji At Terbiyesi Ligi Yarışmaları kategorileri arasına alındı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Balkan Şampiyonası'nda muhteşem final
Balkan Şampiyonası'nda muhteşem final Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından binicilik sporunun gelişmesi için düzenlenen ve dünya klasmanında bir yarışma olarak kabul edilen, Uluslararası Engel Atlama Balkan Şampiyonası bu yıl 50. kez 04-08 Eylül 2019 tarihlerinde Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde gerçekleşti.
10.11.2021 At Yarışı
Yılın karnavalı Kemer Country’de
Yılın karnavalı Kemer Country’de Kendine özgü konsepti, sahne şovları ve dünyaca ünlü DJ’leriyle, merakla beklenen yılın karnavalı ‘Imera & Niks Carnaval’, 14 Eylül’de Kemer Country Club’da başlıyor.
7.09.2019 Magazin
Yılın karnavalı Imera & Niks Carnaval 14 Eylül'de şehre geliyor
Yılın karnavalı Imera & Niks Carnaval 14 Eylül'de şehre geliyor Imera&Niks Carnaval, kendine özgü konsepti, büyülü performansları, sahne şovları, dünyaca ünlü djleri, eşsiz atmosferi ile seni unutamayacağın bir deneyime davet ediyor!
6.09.2019 Ekonomi
CSI İstanbul Engel Atlama Yarışmaları final koşularıyla sona erdi
CSI İstanbul Engel Atlama Yarışmaları final koşularıyla sona erdi Binicilik dünyasının kalbi, Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen, ülke milli takımlarının da yarıştığı 11 Balkan ülkesinin katılımıyla Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde heyecan ve mücadeleler ile sona erdi.
1.09.2019 Gündem
Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde Balkan rüzgarları
Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde Balkan rüzgarları Binicilik dünyasının kalbi, Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen, ülke milli takımlarının da yarıştığı 11 Balkan ülkesinin katılımıyla Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde heyecan ve mücadeleler ile sona erdi.
1.09.2019 Ekonomi
Binicilikte CSI Engel Atlama Yarışmaları heyecanı sürüyor
Binicilikte CSI Engel Atlama Yarışmaları heyecanı sürüyor Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen CSI Engel Atlama Yarışmaları, Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde devam ediyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
CSI engel atlama yarışmaları devam ediyor
CSI engel atlama yarışmaları devam ediyor Binicilik dünyasının kalbi, Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen, ülke milli takımlarının da yarışacağı 11 Balkan ülkesinin katılımıyla Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde devam ediyor.
31.08.2019 Gündem
Binicilik dünyasının kalbi Kemer Country'de atıyor
Binicilik dünyasının kalbi Kemer Country'de atıyor 11 Balkan ülkesi Uluslararası CSI Engel Atlama yarışmaları ve Balkan Şampiyonası için Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde bir araya geliyor.
28.08.2019 Gündem
At Terbiyesi Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'den büyük başarı!
At Terbiyesi Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'den büyük başarı! Slovenya'da düzenlenen At Terbiyesi Balkan Şampiyonası'nda Yıldız Milli Takım, şampiyonluğa ulaştı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Mazda Jinba Ittai Cup 2019 "3.Ayak Engel Atlama Yarışmaları Tamamlandı"
Mazda Jinba Ittai Cup 2019 "3.Ayak Engel Atlama Yarışmaları Tamamlandı" Kemer Country Atlı Spor Kulübü tesislerinde düzenlenen Mazda Jinba Ittai Cup 2019 Engel Atlama Binicilik Yarışmaları, binicililerin gösterdiği yoğun ilgiyle bu hafta sonu 3.ayağını tamamladı.
25.03.2019 Yaşam
Mazda Jinba Ittai Cup 2019 Engel Atlama Binicilik Yarışmaları bu hafta sonu başlıyor
Mazda Jinba Ittai Cup 2019 Engel Atlama Binicilik Yarışmaları bu hafta sonu başlıyor Kemer Country Atlı Spor Kulübü tesislerinde düzenlenen Mazda Jinba Ittai Cup 2019 Engel Atlama Binicilik Yarışmaları, binicililerin gösterdiği yoğun ilgiyle bu hafta sonu başlıyor.
20.02.2019 Ekonomi
Mazda Jinba Ittai Cup, rekor katılımla Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde başladı
Mazda Jinba Ittai Cup, rekor katılımla Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde başladı Kemer Country Atlı Spor Kulübü tesislerinde düzenlenen Mazda Jinba Ittai Cup 2019 Engel Atlama Binicilik Yarışmaları, binicililerin gösterdiği yoğun ilgiyle Türkiye kapalı manej katılım rekoru ile başladı.
14.01.2019 Gündem
Minik sporcunun başarısı
Minik sporcunun başarısı Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenen Türkiye Dresaj (At Terbiyesi) Şampiyonası, 19-21 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti. Şampiyona, adeta bir görsel şölene sahne oldu.
23.10.2018 Magazin
Kemer Country’de şampiyona heyecanı
Kemer Country’de şampiyona heyecanı Kemer Country Club, ‘At Terbiyesi Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor.
19.10.2018 Magazin
At Terbiyesi Türkiye Şampiyonası zamanı
At Terbiyesi Türkiye Şampiyonası zamanı Demirören Şirketler Grubu’na ait uluslararası standartlara sahip bir kulüp özelliğinde olan Kemer Country Club Atlı Spor Kulübü, At Terbiyesi Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Spor Toto kazananları
Spor Toto kazananları Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenen Spor Toto Kupası sona erdi
13.08.2018 Magazin
Kemer’de final heyecanı
Kemer’de final heyecanı Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde ilk 2 etabı yapılan Mazda Jinba Ittai Cup Engel Atlama Yarışmaları’nın finalleri bu hafta sonu yapılacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kemer’de 2. ayak tamamlandı
Kemer’de 2. ayak tamamlandı Kemer Country Club’ın ev sahipliğinde yapılan Mazda Jinba Ittai Cup’ın ikinci ayağı gerçekleşti. Final ise 28-29 Nisan tarihlerinde yapılacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kemer’de Mazda Jinba Ittai Cup başlıyor
Kemer’de Mazda Jinba Ittai Cup başlıyor Kemer Country Atlı Spor Kulübü, bugün ve yarın bir büyük organizasyonu daha yapmaya hazırlanıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kemer’de Mazda Jinba Ittai Cup heyecanı
Kemer’de Mazda Jinba Ittai Cup heyecanı Kemer Country Atlı Spor Kulübü, gelecek hafta cumartesi ve pazar günleri bir büyük organizasyona daha ev sahipliği yapacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Mustang Cup başlıyor!
Mustang Cup başlıyor! Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleşecek olan ‘Mustang Cup’ engel atlama yarışmaları 16 Eylül’de başlıyor
12.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kemer Country Atlı Spor Kulübü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kemer country atlı spor kulübü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.