Kemal Doğulu

Kemal Doğulu

Son dakika kemal doğulu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kemal doğulu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kemal doğulu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kemal Doğulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kemal doğulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 351 kemal doğulu haberi bulunmuştur. Tüm kemal doğulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kemal Doğulu'dan küs olduğu kardeşine imalı gönderme!
Kemal Doğulu'dan küs olduğu kardeşine imalı gönderme! Jüri olarak yer aldığı stil programlarıyla adını geniş kitlelere duyuran modacı, kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu ile oyuncu kardeşi Kadir Doğulu arasındaki küslük devam ediyor. "Hiçbir şekilde görüşmüyoruz" diyen Kemal Doğulu, çok konuşulacak 'barışma' şartını açıkladı.
7.04.2024 Magazin
Kemal Doğulu: Kadir kim, biyolojik kardeşim olan kişi mi?
Kemal Doğulu: Kadir kim, biyolojik kardeşim olan kişi mi? Modacı, kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu, kardeşi Kadir Doğulu ile eşi Neslihan Atagül'ün başrolü paylaştığı, geçtiğimiz nisan ayında ekran yolculuğu sona eren dizi için imaj danışmanlığı yapmıştı. Son olarak bir defileye katılan Doğulu, "Kardeşinize tasarım yapacak mısınız?" sorusunu duyunca gerildi ve dikkat çeken açıklamasıyla herkesi şaşırttı.
19.06.2023 Magazin
Ümitcan Uygun ünlüleri hedef aldı! Katil diyenlere dava
Ümitcan Uygun ünlüleri hedef aldı! Katil diyenlere dava Esra Hankulu, 5 Ağustos'ta evinde ölü bulundu. Genç kızın üzerinde DNA'sı bulunun Ümitcan Uygun ise cinayet şüphesiyle cezaevine gönderildi. Uygun, avukatı aracılığıyla sosyal medyadan kendisine hakaret edenlere dava açtı.
21.08.2021 Gündem
Doya Doya Moda İvana Sert neden yok? İvana Sert Doya Doya Moda All Star yarışmasından ayrıldı mı?
Doya Doya Moda İvana Sert neden yok? İvana Sert Doya Doya Moda All Star yarışmasından ayrıldı mı? Doya Doya Moda All Star programının 22 Mart bugün yayınlanan bölümünde jüri üyelerindeki değişiklik dikkat çekti. Jüri koltuğunda İvana Sert yerine Umut Eker yer alıyor. Kemal Doğulu'nun ardından Doya Doya Moda ekibine İvana Sert katılmıştı. İvan’a Sert’in programda yer almaması üzerin İvana Sert Doya Doya Moda'dan ayrıldı mı, Doya Doya Moda İvana Sert neden yok? sorularının sorulmasına neden oldu.
22.03.2021 Gündem
Kemal Doğulu Doya Doya Moda'dan neden ayrıldı? İşte Kemal Doğulu'nun yeni adresi!
Kemal Doğulu Doya Doya Moda'dan neden ayrıldı? İşte Kemal Doğulu'nun yeni adresi! Ekranların sevilen moda programı 'Doya Doya Moda' da Kemal Doğulu'nun vedasıyla gündemde. Kemal Doğulu, Doya Doya Moda yarışmasına gözyaşları içerisinde veda etmişti. Veda haberini programda gözyaşları içerisinde veren Kemal Doğulu’nun gidişi izleyenler tarafından da merak ediliyor. Peki, Kemal Doğulu Doya Doya Moda’dan neden ayrıldı? İşte detaylar...
8.01.2021 Gündem
Doya Doya Moda'da elenen isim belli oldu!
Doya Doya Moda'da elenen isim belli oldu! Doya Doya Moda haftanın finaliyle ekranlara geldi. Doya Doya Moda'da yarışmacılar kendileri için belirlenen konseptle yarıştılar. Doya Doya Moda'nın bu haftaki bölümünde eleneni isim belli oldu. Avangard konseptiyle yarışan Birben’in verdiği mesaj jüri üyelerini duygulandırdı. Peki, Doya Doya Moda’da kim elendi, haftanın birincisi kim?
13.11.2020 Gündem
Kadir Doğulu-Neslihan Atagül çifti özlem giderdi
Kadir Doğulu-Neslihan Atagül çifti özlem giderdi Yoğun tempoda çalışan Kadir Doğulu-Neslihan Atagül çifti, önceki akşam İstanbul'da bir araya geldi.
7.03.2020 Magazin
Kadir Doğulu kimdir? Nerelidir? Kadir Doğulu kaç yaşında?
Kadir Doğulu kimdir? Nerelidir? Kadir Doğulu kaç yaşında? Kadir Doğulu, sosyal medyada Uraz Kaygılaroğlu ile yaşadığı diyalogdan sonra trend oldu. Ünlü oyuncu Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu kimdir? Nerelidir? Kadir Doğulu kaç yaşında? İşte detaylar…
31.01.2020 Gündem
Doya Doya Moda yarışmasının jürisi Banu Noyan kimdir? Banu Noyan’ın hayatı ve kariyeri
Doya Doya Moda yarışmasının jürisi Banu Noyan kimdir? Banu Noyan’ın hayatı ve kariyeri Doya Doya Moda yarışmasıyla gündeme gelen Banu Noyan ile ilgili merak edilenler arttı. Gülsah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ile birlikte Doya Doya Moda yarışmasında jüri olan Banu Noyan kimdir?
25.11.2019 Yaşam
Ceylan kötü haberi duyurdu!
Ceylan kötü haberi duyurdu! Şarkıcı Ceylan "Yeğenim Nazlıcan Arkan yoğun bakımda. Lütfen dua edin" dedi.
22.11.2019 Magazin
Kemal Doğulu geri geliyor!
Kemal Doğulu geri geliyor! Moda programları yapan Kemal Doğulu, yeni bir formatın haberini verdi
6.10.2019 Magazin
'Beni ucuz pis partilerde uygunsuz halde mi görecekler?'
'Beni ucuz pis partilerde uygunsuz halde mi görecekler?' Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk olan Kemal Doğulu, kendisini sevmediğini söyleyen Tuğçe Ergişi'ye "Sen kimsin, haddini bileceksin" diyerek ateş püskürdü. Ergişi'den Doğulu'ya yanıt geldi.
9.05.2019 Magazin
Kemal Doğulu isyan etti: Yeter be yeter!
Kemal Doğulu isyan etti: Yeter be yeter! Kemal Doğulu kendisini eleştirenlere tepki gösterdi.
17.02.2019 Magazin
Kemal Doğulu'dan küfür kıyamet!
Kemal Doğulu'dan küfür kıyamet! Moda programlarının aranan jüri üyesi Kemal Doğulu, kendisine hakaret edenlere sosyal medya hesabından küfür yağdırdı.
15.02.2019 Magazin
Hande Yener: Kavgamızın bir seviyesi vardı
Hande Yener: Kavgamızın bir seviyesi vardı Hande Yener, yıllarca küs kaldığı popçu Demet Akalın'la barıştıktan sonra ilk kez konuştu.
11.01.2019 Magazin
Kemal Doğulu'dan Sıla'ya ilginç destek
Kemal Doğulu'dan Sıla'ya ilginç destek Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olan Sıla Gençoğlu'na ünlülerden destek mesajları yağdı. Şarkıcıya en ilginç destek ise modacı Kemal Doğulu'dan geldi.
2.11.2018 Magazin
Gergin Kemal
Gergin Kemal Kemal Doğulu, geçtiğimiz günlerde bir DJ’ye sinirlenerek elindeki mikrofonu fırlatıp sahneyi terk etmişti.
24.08.2018 Magazin
Kemal Doğulu modaya küstü
Kemal Doğulu modaya küstü Geçtiğimiz günlerde Edirne'de sahne aldığı sırada ettiği küfürlerle gündeme gelen modacı Kemal Doğulu, “Modadan soğudum. Soğuma sebebim kadınlar” dedi.
23.08.2018 Gündem
Sahnede deliye döndü! Mikrofonu fırlattı
Sahnede deliye döndü! Mikrofonu fırlattı Geçtiğimiz yıl albüm çıkartan Kemal Doğulu, sahne aldığı beachte yaşanan teknik aksaklık nedeniyle elindeki mikrofonu fırlattı ve küfür etti.
8.07.2018 Magazin
Radikal karar! Artık o program yok
Radikal karar! Artık o program yok Dj ve Modacı Kemal Doğulu, Bodrum’da sahne aldığı mekanda tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı. Doğulu, Eylül ayında televizyon programı projesi olduğunu ancak moda programı yapmak istemediğini açıkladı.
16.06.2018 Televizyon
3. kez evlendi
3. kez evlendi Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu, üçünçü kez nikah masasına oturdu.
22.04.2018 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 14 Kasım Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 14 Kasım Salı 14 Kasım Salı gününe ait Kanal D yayın akışı sabah 06:45’de “Kanal D Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlarınıza nefes kesen bir giriş yapıyor. Gündeme dair tüm sıcak gelişmelerin art arda verildiği yayında ekonomiden sağlığa, sosyal hayattan siyasete kadar uzanan tüm konu başlıkları irdelenecek. Akşam kuşağında ise “Tutsak” adlı yerli dizi sürükleyici bir final bölümü ile yayında olacak. Yeni bölümde yine seyircilerini birbirinden farklı kesitler bekliyor, merak ediyorsanız sakın izlemeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kemal Doğulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kemal doğulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.