Kelly Craft: Türkiye’nin adımı ezber bozar!
Kelly Craft: Türkiye’nin adımı ezber bozar! Amerika'nın eski Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Kelly Craft CNN TÜRK’e konuştu. Craft, İsrail-Filistin geriliminden Türkiye-Mısır temaslarına kadar birçok konuyu değerlendirdi. Craft, "Türkiye'nin bu adımı Orta Doğu'da ezber bozar" dedi...
14.05.2021 Dünya
ABD'den peş peşe açıklamalar!
ABD'den peş peşe açıklamalar! Amerika Birleşik Devletleri Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Kelly Craft, gündeme ilişkin açıklamalarda bulunarak, "Keşke tüm Suriyelileri evime götürebilseydim" ifadelerini kullandı. ABD Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, "İdlib'de yaşananlar uluslararası sisteme bir meydan okumaktır. Ve birçok başka ülkeyi de etkilemektir. Açık veya kapalı biçimde bu sürece dahil olan bir çok sayıda ülke var. Türkiye'nin rolünün ne olduğunu hepimiz biliyoruz" dedi.
5.03.2020 Siyaset
ABD'li Jeffrey ve Craft Ankara'da
ABD'li Jeffrey ve Craft Ankara'da Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey ile Amerika Birleşik Devletleri Birleşmiş Milletler Temsilcisi Kelly Craft beraber Ankara'ya geldi.
2.03.2020 Dünya