Keith Urban

Keith Urban

Son dakika Keith Urban haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Keith Urban ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Keith Urban haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Keith Urban

haberleri sayfasında son dakika yaşanan keith urban gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 keith urban haberi bulunmuştur. Tüm keith urban haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nicole Kidman sosyal medya paylaşımıyla şaşırttı: Bu sen misin?
Nicole Kidman sosyal medya paylaşımıyla şaşırttı: Bu sen misin? Müzisyen Keith Urban ile evli olan iki çocuk annesi Nicole Kidman, rol aldığı 'Expats' dizisinin setinde çekilen kamera arkası fotoğraflarıyla dikkatleri üzerine çekti. Fit görüntüsü ve güzelliği ile yıllara meydan okuyan 54 yaşındaki oyuncu yeniden 'estetik' iddialarıyla adından söz ettirdi.
5.05.2022 Magazin
"Eşim bana karışmaz"
"Eşim bana karışmaz" Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman, eşi Keith Urban’ın kendi işine hiçbir şekilde müdahale etmediğini söyledi
11.08.2021 Magazin
Nicole Kidman: Acı çekmekten korkmam
Nicole Kidman: Acı çekmekten korkmam Yıldız oyuncu Nicole Kidman, yaşadığı duygusal çatışmalar ile ilgili konuştu. Kidman, "Bazen acı çekerim, bazen neşelenirim. Acı çekmekten korkmam." ifadelerini kullandı.
13.10.2020 Magazin
Nicole Kidman-Keith Urban'dan romantik veda
Nicole Kidman-Keith Urban'dan romantik veda Dünyaca ünlü aktris Nicole Kidman ile müzisyen eşi Keith Urban, Noel tatilini geçirdikleri Avustralya'ya romantik fotoğraflarla veda etti.
31.12.2019 Magazin
Ünlü çiftten Noel selfie'si!
Ünlü çiftten Noel selfie'si! Dünyaca ünlü oyuncu Nicole Kidman ile müzisyen eşi Keith Urban, Avustralya'nın Sydney kentinde çektikleri yeni yıl selfie'sini paylaştı.
27.12.2017 Magazin
Yılın kadınları ödüllerine kavuştu
Yılın kadınları ödüllerine kavuştu ‘2017 Yılın Kadınları’ ödül töreni New York’ta gerçekleşti. Aralarında Nicole Kidman ve Gigi Hadid’in de bulunduğu ‘2017 Yılın Kadıları’, gecede güzellikleriyle göz kamaştırdılar
14.11.2017 Magazin
Eşinin önünde arkadaşıyla öpüştü!
Eşinin önünde arkadaşıyla öpüştü! Emmy Ödülleri Los Angeles’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Nicole Kidman, ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ seçilen rol arkadaşı Alexander Skarsgard’ı eşi Keith Urban’ın gözü önünde dudaklarından öperek kutladı
18.09.2017 Magazin
Eski eşini istiyor
Eski eşini istiyor Hollywood’un gündeminde bu aralar Tom Cruise’ın eski eşi Nicole Kidman ile aynı filmde oynama isteği var.
13.06.2017 Magazin
Gurur gecesi
Gurur gecesi Keith Urban, Country Müzik Ödülleri’nde ‘Yılın Klibi’ ve ‘Yılın Erkek Sanatçı Klibi’ ödüllerinin yanı sıra ‘Yılın Klip İşbirliği’ ödüllerini kazandı.
8.06.2017 Magazin
Kırmızı halıde Nicole Kidman'a öpücük yağmuru!
Kırmızı halıde Nicole Kidman'a öpücük yağmuru! 'The Killing of a Sacred Deer' adlı filmin galasına katılan Nicole Kidman ile eşi Keith Urban, kırmızı halıda birbirlerini öpücük yağmuruna tuttu.
24.05.2017 Magazin
Öpücük yağmuru
Öpücük yağmuru 70’inci Cannes Film Festivali tüm hızıyla devam ediyor.
23.05.2017 Magazin
Nicole Kidman'ın eşini çıldırtan sahne!
Nicole Kidman'ın eşini çıldırtan sahne! Rol aldığı dizide şiddet gören bir kadına hayat veren Nicole Kidman, eşi Keith Urban’ın bu sahnelere çok kızdığını söyledi. İşte Nicole Kidman'ın cüretkar sahneleri...
29.03.2017 Magazin
Oyunculuk ikinci planda!
Oyunculuk ikinci planda! Oscar ödüllü oyuncu Nicole Kidman, okul çağında iki çocuğu bulunduğunu ve oyunculuğun artık kendisi için ikinci planda olduğunu açıkladı.
22.02.2017 Magazin
Ödülü parçaladı!
Ödülü parçaladı! 59. Grammy ödüllerinde ‘Yılın Albümü’ ödülünü kazanan Adele, “Bu ödülü kabul edemem. Beyonce’ın ‘Lemonade’ albümü de muazzamdı” diyerek, ödülünü ikiye bölüp diğer aday Beyonce ile paylaştı.
13.02.2017 Magazin
Aşıkları ödül ayırdı
Aşıkları ödül ayırdı Hollywood ve müzik dünyasının ünlü çifti Nicole Kidman-Keith Urban’ı ödül törenleri ayırdı.
25.01.2017 Magazin
Müziğin ‘Oscar’ gecesi
Müziğin ‘Oscar’ gecesi Müziğin ‘Oscar’ı olarak görülen Grammy Müzik Ödülleri’nde bu yıl Metallica, John Legend, Carrie Underwood ve Keith Urban performans sergileyecek.
20.01.2017 Magazin
Kırmızı halı romantizmi
Kırmızı halı romantizmi Ünlü oyuncu Nicole Kidman ve müzisyen Keith Urban, geçtiğimiz günlerde Kidman’ın yeni filmi Lion’un prömiyeri sırasında kavga etmiş ve bu anlar kameralara yansımıştı...
7.01.2017 Magazin
Ayrılık çanları çalıyor
Ayrılık çanları çalıyor Bu yıl ‘Lion’ filmindeki başarılı oyunculuğu ile Oscar’a aday olması beklenen ünlü oyuncu Nicole Kidman ve müzisyen eşi Keith Urban, önceki gün filmin Sidney’de yapılan galasına katıldı...
3.01.2017 Magazin
Kidman kocasıyla sahne aldı
Kidman kocasıyla sahne aldı Keith Urban, geride bıraktığımız yıl hayatını kaybeden sahne ve sinema dünyasının ünlülerinin anısına mini bir konser verdi.
2.01.2017 Magazin
Nicole Kidman'dan önlem!
Nicole Kidman'dan önlem! Oscar ödüllü aktris Nicole Kidman, Noel tatili için gittiği ülkesi Avustralya'da deniz keyfi yaptı.
29.12.2016 Magazin
Filmi gerçek oluyor!
Filmi gerçek oluyor! Son filminde Hintli bir çocuğu evlat edinen Avustralyalı’yı canlandıran Nicole Kidman, gerçek hayatta da Hintli bir çocuk evlat edinmeye hazırlanıyor.
20.12.2016 Magazin
Evliliği kurtarma programı!
Evliliği kurtarma programı! Amerikalı oyuncu Nicole Kidman ile müzisyen eşi Keith Urban'ın 10 yıllık evliliği çatırdıyor.
22.11.2016 Magazin
Liseli aşıklar
Liseli aşıklar Nicole Kidman ve eşi Keith Urban önceki gün Nashville’de düzenlenen CMA ödül törenine katıldı...
3.11.2016 Magazin
Mutlu aİle tablosu
Mutlu aİle tablosu Nicole Kidman-Keith Urban çifti, önceki gün kızları Sunday Rose ve Faith Margaret ile birlikte New York City’de alışveriş yaparken görüntülendi...
14.08.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Keith Urban ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki keith urban haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.