Gazete Vatan Logo
Magazin Filmi gerçek oluyor!

Filmi gerçek oluyor!

Son filminde Hintli bir çocuğu evlat edinen Avustralyalı’yı canlandıran Nicole Kidman, gerçek hayatta da Hintli bir çocuk evlat edinmeye hazırlanıyor.

Filmi gerçek oluyor!

Eski eşi Tom Cruise’dan iki evlatlık çocuğu, şimdiki eşi müzisyen Keith Urban’dan sekiz ve beş yaşlarında iki biyolojik çocuğu olan oyuncu Nicole Kidman yeniden anne olmaya hazırlanıyor. Bir çocuk evlat edinmek isteyen 49 yaşındaki Avustralyalı oyuncu, Hindistan’a başvurdu. Ünlü oyuncunun, eşi Urban’la birlikte Hintli bir erkek çocuğu evlat edineceği öğrenildi. Ünlü oyuncu, tanıtım çalışmalarına devam ettiği son filmi ‘Lion’da Hintli bir çocuğu evlat edinen anneyi canlandırıyor.

Filmde Avustralyalı Sue Brierley’e hayat veren Kidman, senaryoyu gerçek hayatına uyarladı. Hollywood yıldızının rolünden çok etkilendiği düşünülüyor. Tom Cruise ile 11 yıllık evliliğinin ardından 2001 yılında boşanan Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman’ın, Keith Urban’la olan evliliğinden Sunday Rose ve 2010’da taşıyıcı anne vasıtasıyla dünyaya gelen Faith Margaret adlı iki kızı bulunuyor. Kidman, Tom Cruise ile evliliği sırasında iki çocuğu evlat edinmişti.