Titanik denizaltısında ölen 19 yaşındaki Pakistanlı gencin son sözlerini halası açıkladı!
Titanik denizaltısında ölen 19 yaşındaki Pakistanlı gencin son sözlerini halası açıkladı! Titanik'in enkazına turist taşıyan ve Atlantik Okyanusu'nda kaybolan denizaltı gündemden düşmüyor. Kayıp denizaltıda ölen 5 kişiden biri olan 19 yaşındaki Pakistanlı üniversitesi öğrencisi Süleyman'ın son sözlerini halası Azmeh Dawood açıkladı.
22.06.2023 Gündem
Denizaltı bulundu mu? Kayıp Titanik denizaltı bulundu mu, şu an nerede? Kaybolan denizaltıda kimler var?
Denizaltı bulundu mu? Kayıp Titanik denizaltı bulundu mu, şu an nerede? Kaybolan denizaltıda kimler var? Batık gemi Titanik'in enkazını gezmek isteyen turistleri taşıyan bir deniz aracının Atlas Okyanusu'nda kayboldu. Dünya basınında geniş yankı uyandıran haber sonrası vatandaşlar Titanik bulundu mu, kayıp denizaltı bulundu mu? Kaybolan denizaltıda kimler var?
21.06.2023 Dünya
Kayıp denizaltıdaki 44 kişi için kurtarma çalışmaları durduruldu
Kayıp denizaltıdaki 44 kişi için kurtarma çalışmaları durduruldu Arjantin, 44 kişilik mürettebatıyla Patagonya açıklarında batan ARA San Juan isimli denizaltı için yürütülen arama kurtarma çalışmalarını sonlandırdı.
1.12.2017 Dünya
Rusya'nın teklifini kabul ettiler! Kayıp denizaltı bulunamıyor
Rusya'nın teklifini kabul ettiler! Kayıp denizaltı bulunamıyor 44 mürettebatıyla Atlas Okyanusu'nda sırra kadem basan denizaltıyı aramak için Ruslar özel bir araştırma gemisi gönderecek. Halihazırda ABD ve İngiltere de arama çalışmalarına katılıyor.
23.11.2017 Dünya