Katılım Bankası ismi değişecek mi, Katılım Finans Kurumu mu olacak?
Katılım Bankası ismi değişecek mi, Katılım Finans Kurumu mu olacak? Katılım Bankası ismi değişecek mi, Katılım Finans Kurumu mu olacak? Katılım Finans Strateji Belgesi Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Katılım finans kuruluşlarının bankalardan bir farkı olmadığına dair toplumumuzda genel bir algı var" diyerek katılım bankasının isminin değişeceğini söyledi.
3.10.2022 Ekonomi
Albaraka Türk bankasından flaş döviz hamlesi!
Albaraka Türk bankasından flaş döviz hamlesi! Albaraka Türk katılım bankası yeni nesil ödeme platformu ininal ve fintech girişim kurucusu olarak faaliyet gösteren Insha Ventures ile yeni bir iş birliğine imza attı. Bu kapsamda, ininal kullanıcıları için 7 gün 24 saat döviz alım satımı yapabilecek.
18.02.2021 Ekonomi
On binlence memuru ilgilendiriyor! Maaş ödemeleri...
On binlence memuru ilgilendiriyor! Maaş ödemeleri... Tüm illere genelge gönderildi. On binlerce memuru kapsayan genelge ile Diyanet İşleri Başkanlığı, personel maaşlarının faizsiz işlem yapan katılım bankaları aracılığıyla ödenmesi için düğmeye bastı.
25.11.2019 Çalışan Hakları
Halkbank'a katılım bankası onayı
Halkbank'a katılım bankası onayı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), Halk Bankası'na katılım bankası kurması için izin verdi.
17.01.2015 Ekonomi