Kate Moss

Kate Moss

Son dakika Kate Moss haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kate Moss ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kate Moss haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kate Moss

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kate moss gelişmeleri de dahil olmak üzere 291 kate moss haberi bulunmuştur. Tüm kate moss haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kate Moss kötü alışkanlıkların kurbanı! Son görüntüsü şaşırttı
Kate Moss kötü alışkanlıkların kurbanı! Son görüntüsü şaşırttı Birkaç yıl öncesine kadar hiçbir partiyi kaçırmayan dünyaca ünlü model Kate Moss, günün ilk ışıklarına kadar eğlenir, mekandan ayakta duramayacak halde çıkardı. Güzelliğinden eser kalmayan 49 yaşındaki modelin, olduğundan çok daha yaşlı görünmesinin nedenini uzmanlar masaya yatırdı.
15.09.2023 Magazin
Lottie Moss verdiği pozla olay oldu! Bikini üstünü çıkardı
Lottie Moss verdiği pozla olay oldu! Bikini üstünü çıkardı Bir dönem podyumda fırtınalar estiren Kate Moss'un kendisi gibi model olan üvey kardeşi Lottie Moss, yarı çıplak fotoğraflarını satışa çıkarmasıyla tanındı. Bu sayede büyük bir kitlesi olan model son olarak güneşlenirken soyundu.
21.05.2023 Magazin
Kırmızı halıda en çok dikkat çeken isim oldu! 'Annesinin kopyası'
Kırmızı halıda en çok dikkat çeken isim oldu! 'Annesinin kopyası' Londra’da düzenlenen Britanya Moda Ödülleri töreninde ünlülerin kırmızı halı geçişi hala konuşuluyor. Gecede ön plana çıkan isimlerden biri de Lila Moss oldu. Annesi Kate Moss'un kopyası olan Lila Moss kırmızı halının en cesur isimlerindendi.
8.12.2022 Magazin
Lila Grace Moss'un ayak tırnakları sosyal medyanın gündeminde!
Lila Grace Moss'un ayak tırnakları sosyal medyanın gündeminde! Ünlü model Kate Moss'un kızı Lila Grace Moss da annesinin izinden gidiyor. Son olarak kapak olduğu dergiden bir fotoğrafını paylaşan Lila Grace bir sonraki paylaşımına da ayağının fotoğrafını ekledi. Lila Grace Moss'un ayak tırnakları sosyal medyada gündem oldu.
1.09.2022 Magazin
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Johnny Depp-Amber Heard davasında jüri kararını açıkladı
Johnny Depp-Amber Heard davasında jüri kararını açıkladı Dünya kamuoyunun ilgisini üzerinde toplayan Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki karalama davasında sona gelindi. Jüri üyeleri 14 saat düşündükten sonra, Heard'ün eski eşi Depp'e iftira attığına ve 15 milyon dolar tazminat ödemesine hükmederken, Depp'in ise Heard'e zarar tazminatı olarak 2 milyon dolar ödemesine karar verdi. Kararın ardından açıklama yapan Amber Heard, "Bugün hissettiğim hayal kırıklığını hiçbir kelime açıklayamaz" dedi. Johnny Depp ise, "Jüri bugün bana hayatımı geri verdi. Onur duydum" ifadelerini kullandı.
1.06.2022 Magazin
Lottie Moss 'evde böyle dolaşırım' diye paylaştı! İç çamaşırıyla...
Lottie Moss 'evde böyle dolaşırım' diye paylaştı! İç çamaşırıyla... Kate Moss’un üvey kız kardeşi Lottie Moss müstehcen pozlarına bir yenisini ekledi. Onlyfans'a giren ve kısa süre önce de fotoğrafları sızdırılan Moss yine çok konuşuldu. Moss siyah jartiyeri ve minik iç çamaşırlarıyla poz vererek evde hep böyle dolaştığını söyledi.
24.05.2022 Magazin
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
Bağışıklığı güçlendirmede yeni trend: Detoks tatili
Bağışıklığı güçlendirmede yeni trend: Detoks tatili Küresel salgınla birlikte sağlık tatilleri öne çıkmaya başladı. Özellikle bağışıklıklarını güçlendirmek isteyenlerin sağlıklı yaşam merkezleri ve detoks otellerine yöneldiğine dikkat çeken TheLifeCo Wellbeing Program Koordinatörü Mirey Yuhay, “‘Detoks evde de yapılamaz mı?’ diyenler olabilir. Kişiye özel ve doktor kontrolünde bir programla, birkaç günde tüm bedeninizi arındırabilirsiniz. Bunu da ancak uzman desteğiyle yapabilirsiniz” dedi.
16.04.2021 Sağlık
Adrenochrome nedir, ne demek? Wayfair ile gündeme geldi! Adrenochrome kullananlar ünlüler kim? Adrenochrome üretimi nasıl yapılıyor?
Adrenochrome nedir, ne demek? Wayfair ile gündeme geldi! Adrenochrome kullananlar ünlüler kim? Adrenochrome üretimi nasıl yapılıyor? Wayfair iddialarının ardından, adrenochrome konusu da ülke gündemi arasındaki yerini aldı. ABD'li oyuncu Sandra Bullock'un çocuk derisinden elde edilen güzellik sırrını ifşa etmesinin ardından gündeme gelen konu, Wayfair skandalı sonrası yeniden tartışılmaya başlandı. Peki, Adrenochrome nedir? Adrenochrome üretimi nasıl yapılıyor?
13.07.2020 Gündem
Ünlü fotoğrafçıdan acı haber geldi!
Ünlü fotoğrafçıdan acı haber geldi! Fotoğraf dünyası bir büyük ustasını kaybetti. Pirelli takvimleri başta olmak üzere birçok ünlü moda firmasının kampanya fotoğraflarını çeken Peter Lindbergh hayatını kaybetti.
4.09.2019 Dünya
Kate Moss yine Bodrum'da
Kate Moss yine Bodrum'da Her yıl Ege'de detoks kampına giren dünyaca ünlü model Kate Moss, bu sene de kural bozmadı. 45 yaşındaki Moss, dün sessiz sedasız Bodrum'a gidip keyif sürdü
31.05.2019 Magazin
Dünyaca ünlü yıldızın klibinde Türk imzası
Dünyaca ünlü yıldızın klibinde Türk imzası Dünyaca ünlü moda fotoğrafçısı Mert Alaş ile ortağı Marcus Piggott, yönetmenlik işine el attı.
16.08.2018 Magazin
Naomi ile buluşacak
Naomi ile buluşacak İngiliz top Model Kate Moss (44) yaz tatili için yine müdavimi olduğu Bodrum’u tercih etti. ‘
29.07.2018 Magazin
Tartıl, kaybettiğin  kiloya göre öde
Tartıl, kaybettiğin kiloya göre öde Sağlıklı yaşam farkındalığı ile detoks ve zayıflama merkezlerine ilgi arttı. Yılın her ayı yüzde 100’e yakın doluluğa ulaşan merkezlerin kilo verdirme programları 1.500 eurodan başlıyor verilecek kiloya göre 9 bin euroya kadar çıkıyor.
23.06.2018 Ekonomi
Kate Moss Kaleci Volkan'ı görünce bakın ne dedi?
Kate Moss Kaleci Volkan'ı görünce bakın ne dedi? Dünyaca ünlü model Kate Moss Milliyet yazarı Güneri Cıvaoğlu ile aynı uçakta seyahat etti. Volkan Demirel'le ilgili sözleri seyahate damga vurdu.
6.05.2018 Magazin
Kate Moss'un göbek detoksu!
Kate Moss'un göbek detoksu! Tatil için 4 yıldır Bodrum'u tercih eden dünyaca ünlü model Kate Moss sezonu açtı. Zayıflama kampında yakalanan güzel model, aldığı kilolarla dikkati çekti.
30.04.2018 Magazin
19 yaşındaki ünlü İngiliz model markete sütyensiz gitti
19 yaşındaki ünlü İngiliz model markete sütyensiz gitti Ünlü model Kate Moss'un üvey kardeşi Lottie Moss markette görüntülendi. Genç güzelin sütyensiz halini gören magazinciler peşini bırakmadı.
9.01.2018 Magazin
'Iggy’nin poposuyla tanıştım'
'Iggy’nin poposuyla tanıştım' 'Fancy' ve Ariana Grande ile düeti 'Problem' single'ını Billboard Hot 100 listesine sokarak The Beatles'ın rekorunu kıran Iggy Azalea, 21 Ekim'de KüçükÇiftlik Park’ta konser verdi.
24.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kate Moss ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kate moss haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.