Kasımpaşaspor

Kasımpaşaspor

Son dakika Kasımpaşaspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kasımpaşaspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kasımpaşaspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kasımpaşaspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kasımpaşaspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 196 kasımpaşaspor haberi bulunmuştur. Tüm kasımpaşaspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
DHA'nın acı kaybı; Hatay Muhabiri İzzet Nazlı, eşi ve 2 çocuğu depremde yıkılan binada can verdi
DHA'nın acı kaybı; Hatay Muhabiri İzzet Nazlı, eşi ve 2 çocuğu depremde yıkılan binada can verdi Demirören Haber Ajansı Hatay Muhabiri İzzet Nazlı (33), eşi Seda Nazlı (30) ile çocukları Esila (5) ve Ahmet Eren Nazlı (10), Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki ilk depremin vurduğu Hatay'da yıkılan evlerinin enkazında yaşamlarını kaybetti.
8.02.2023 Gündem
Galatasaray'dan Süper Lig ekibinden 2 transfer!
Galatasaray'dan Süper Lig ekibinden 2 transfer! Yaz transfer dönemi öncesi Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı kırmızılılar Kasımpaşa'da sözleşmesi sona erecek olan 2 oyuncuyu kadrosuna katmak üzere...
15.04.2021 Galatasaray
Derbinin hakemi belli oldu bile
Derbinin hakemi belli oldu bile MHK, çok büyük bir olumsuzluk (Kovid vb.) yaşanmaz ise, Fenerbahçe- Galatasaray derbisinin hakem üçlüsü olarak Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun isimlerini açıklayacak.
3.02.2021 Galatasaray
Genç futbolcuya büyük şok! Evlilik teklifi yapınca...
Genç futbolcuya büyük şok! Evlilik teklifi yapınca... Genç futbolcu Utku Öçalmaz, fotoğraflarının yerine kendi fotoğrafını koyup sosyal medyada genç kızları ağına düşüren Müslüm B.’den şikâyetçi oldu. Zanlı hakkında soruşturma başlatıldı.
18.05.2019 Gündem
Samet Aybaba'dan Bursa'ya 'gençlik' iksiri!
Samet Aybaba'dan Bursa'ya 'gençlik' iksiri! Yıllardır her fırsatta gençlere şans vermekten kaçınmayan Samet Aybaba, Bursaspor’daki Vakıfköy hazinesini süper işliyor. Tecrübeli hoca kısa sürede A Takım’daki altyapıdan oyuncu sayısını 13’e çıkardı.
6.12.2018 Futbol
Kasımpaşa Kemal Özdeş'le yollarını ayırdı
Kasımpaşa Kemal Özdeş'le yollarını ayırdı Kasımpaşa, Teknik Direktör Kemal Özdeş ile yollarını ayırdı.
1.10.2018 Kasımpaşa Spor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de kafede vatandaşlarla sohbet etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de kafede vatandaşlarla sohbet etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memleketi Rize'de kafeye ziyarette bulunarak vatandaşlarla sohbet etti.
11.08.2018 Gündem
Doğan Babacan yaşamını yitirdi
Doğan Babacan yaşamını yitirdi Dünya Kupası'nda görev alan ilk Türk hakem olan Doğan Babacan hayatını kaybetti.
18.05.2018 Futbol
Kartal'dan flaş karar! Talisca...
Kartal'dan flaş karar! Talisca... Beşiktaş, Talisca’yı sezon sonuna kadar tutma kararı aldı. Sambacı’nın olası bir transferinden gelecek paranın şampiyonluğun yerini tutamayacağını düşünen siyah-beyazlı yönetim, Brezilyalı oyuncunun bonservisini de Benfica’dan almak istiyor.
28.01.2018 Beşiktaş
Önceliği aile
Önceliği aile Kasımpaşaspor’da oynayan Aydın Yılmaz önceki gün eşi Ekin Yılmaz, çocukları Mina ve Aksel ile Aqua Florya AVM’deydi.
1.10.2017 Magazin
Ebru Şancı: Üç-beş gecelik aldatma için...
Ebru Şancı: Üç-beş gecelik aldatma için... Türkiye'nin en güzel modellerinden olan Ebru Şancı, gündemi sarsacak çok samimi açıklamalarda bulundu. Şancı, 'Üç-Beş gecelik aldatma için kocamı kapının önüne koymam.' dedi.
17.09.2017 Magazin
Beşiktaş bombayı patlatıyor! Transfer için tek şart...
Beşiktaş bombayı patlatıyor! Transfer için tek şart... Marcelo konusunda Lyon ile sıkı bir pazarlığa giren ancak Fransız kulübünün bonservis teklifini 5 milyon euroya indirmesi üzerine transferi donduran Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vida ve Mangala görüşmelerine hız verdi. Eğer Marcelo ile yollar ayrılırsa yeni bir yapılanma olacak, aksi takdirde bir takviye ile sorun çözüme kavuşacak.
3.06.2017 Beşiktaş
Çekler kadroyu açıkladı
Çekler kadroyu açıkladı A Milli Futbol Takımı'nın, 10 Haziran-10 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2016) bulunduğu D Grubu'ndaki rakiplerinden Çek Cumhuriyeti'nin aday kadrosu açıklandı.
23.09.2021 Futbol
Yönetimden Şenol Güneş'e 'Boyko' sitemi
Yönetimden Şenol Güneş'e 'Boyko' sitemi Kasımpaşaspor maçında yediği gollerden sonra teknik direktör Şenol Güneş tarafından 18 kişilik kadroya alınmayan Denys Boyko yönetim içinde sıkıntı yarattı
26.04.2016 Beşiktaş
'Aklımda hep G.Saray vardı'
'Aklımda hep G.Saray vardı' Galatasaray’ın Kasımpaşaspor’dan transferi Ryan Donk imzayı atar atmaz, GSTV’ye açıklamalarda bulundu.
5.01.2016 Galatasaray
Kariyer tehlikede
Kariyer tehlikede Mersin İdman Yurdu ile yapılan maçta, 90+4’te attığı golle takımı Kasımpaşaspor’un galibiyetinde başrol oynayan Ryan Donk, maç sonrası soluğu İstanbul Kuruçeşme’de bulunan Sortie adlı gece kulübünde aldı...
20.12.2015 Magazin
Başkandan transfer müjdesi!
Başkandan transfer müjdesi! Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, ara transfer döneminde takımın eksiklerini gidermek içen önemli hamleler yapacaklarını söyledi.
18.12.2015 Galatasaray
Q17 ortalığı karıştırdı
Q17 ortalığı karıştırdı Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma'nın soyunma odasındaki isyanı ve Portekizce bazı sözler etmesi ortalığı karıştırdı.
1.11.2015 Beşiktaş
Demirören'e süper destek
Demirören'e süper destek Kulüpler Birliği Vakfı dün olağanüstü toplandı, 15 kulübün TFF seçimindeki tercihi başkan Yıldırım Demirören oldu
10.06.2015 TFF 1.Lig
Kasımpaşa kaçtı, Sivas yakaladı!
Kasımpaşa kaçtı, Sivas yakaladı! Spor Toto Süper Lig 32. hafta maçında Medicana Sivasspor ile Kasımpaşaspor 4 Eylül Stadı'nda kozlarını paylaştı.
16.05.2015 Kasımpaşa Spor
Mahmut Uslu'dan taraftara çağrı
Mahmut Uslu'dan taraftara çağrı Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Trabzonspor maçı öncesinde konuştu.
5.02.2015 Fenerbahçe
Yılın kalecisi seçildi
Yılın kalecisi seçildi Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşaspor'un kalecisi Andreas Isaksson, ülkesi İsveç'te yılın kalecisi seçildi.
11.11.2014 Kasımpaşa Spor
Prandelli'den Sabri kararı!
Prandelli'den Sabri kararı! Galatasaray'da sezon başında kadro dışı bırakılan ve hafta başında A takıma geri dönen Sabri Sarıoğlu'nun Kasımpaşa maçı kadrosuna alındığı öğrenildi.
30.10.2014 Galatasaray
Passolig'de zirve G.Saray'ın!
Passolig'de zirve G.Saray'ın! E-bilet uygulamasına geçilmesiyle spor hayatına dahil olan Passolig kart satışında Galatasaray 89 bin 968 kartla birinci sırada yer alıyor.
16.10.2014 Galatasaray
Kasımpaşa'nın Sabri ısrarı
Kasımpaşa'nın Sabri ısrarı Sabri Sarıoğlu’na Kasımpaşaspor resmen talip oldu.
5.08.2014 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Kasımpaşaspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kasımpaşaspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.