Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Kasımpaşa Fenerbahçe maçı muhtemel 11’leri
Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Kasımpaşa Fenerbahçe maçı muhtemel 11’leri Süper Lig 2. hafta maçları ile devam ediyor! Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler, zorlu Kasımpaşa Fenerbahçe maçının detaylarını araştırıyor. Peki, Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Kasımpaşa Fenerbahçe maçı muhtemel 11’leri
14.08.2022 Futbol
Önce yeni transfer TFF'ye bildirildi sonra Fenerbahçe Kasımpaşa'yı son dakika golüyle yendi
Önce yeni transfer TFF'ye bildirildi sonra Fenerbahçe Kasımpaşa'yı son dakika golüyle yendi Giresunspor ve Hatayspor'u yenen Fenerbahçe Szalai'nin son dakika golüyle Kasımpaşa'yı geçti ve bu sezon ilk defa üst üste 3.galibiyetini aldı. Ayrıca kritik maçtan önce sarı lacivertli kulübün 15 yaşındaki oyuncuyu transfer etmesi ise büyük dikkat çekti.
28.02.2022 Fenerbahçe
Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ilk 11'ler
Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ilk 11'ler Süper Lig'in 16. haftasında Kasımpaşa Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Süper Lig'in 16. haftasının kapanış maçında Kasımpaşa - Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka öncesi her iki takımda 4 eksik bulunuyor. Bir önceki haftayı bay geçen Fenerbahçe'nin 26 puanı bulunuyor. Süper Lig'de son 3 maçını kazanamayan Kasımpaşa topladığı 19 puan ile 13. sırada yer alıyor. Peki, Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Kasımpaşa Fenerbahçe maçı saati ve kanalı!
4.01.2021 Gündem