Kasım celbi ne zaman açıklanacak 2023? Kasım celbi ne zaman askere gider, kasım celbi sınıflandırma sonuçları açıklandı mı? Askerlik seçim ve sınıflandırma sonuçları
Kasım celbi ne zaman açıklanacak 2023? Kasım celbi ne zaman askere gider, kasım celbi sınıflandırma sonuçları açıklandı mı? Askerlik seçim ve sınıflandırma sonuçları Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan duyuru ile birlikte kasım celbi hakkında merak edilenler netlik kazanacak. Seçim ve sınıflandırma sonuçları e-Devlet üzerinden yükümlülere duyurulacak. Peki, Kasım celbi (askerlik yerleri) ne zaman açıklanacak 2023? Kasım celbi sınıflandırma sonuçları ne zaman belli olacak?
3.10.2023 Gündem
Kasım celbi ne zaman açıklanacak? Askerlik yerleri ne zaman belli olur? MSB 2022 Kasım celbi askerlik yerleri
Kasım celbi ne zaman açıklanacak? Askerlik yerleri ne zaman belli olur? MSB 2022 Kasım celbi askerlik yerleri Kasım celbi askerlik yerleri, askerlik görevini yerine getirecekler tarafından sorgulanıyor. Askerlik yerleri için gözler Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından gelecek olan açıklamaya çevrildi. Peki, askerlik yerleri açıklandı mı? Kasım celbi ne zaman açıklanacak? İşte Kasım celbi askerlik yerleri sorgulama detayları...
26.10.2022 Gündem
Kasım celbi terhis olacak mı? Askerler ne zaman terhis olacak? 2020 askerlik terhis, celp ve bedelli başlama tarihleri…
Kasım celbi terhis olacak mı? Askerler ne zaman terhis olacak? 2020 askerlik terhis, celp ve bedelli başlama tarihleri… Askerlik terhis ve celp tarihleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında yapılan Kabine toplantısının ardından duyuruldu. Corona nedeniyle merak edilen terhis ve celp tarihlerine ilişkin verilen tarihler sorulara cevap oldu. Peki, Kasım celbi terhis olacak mı, ne zaman terhis olacak? Bedelli askerlik ne zaman başlayacak? Terhisler ne zaman olacak? İşte Kasım celbi terhis olacak mı, ne zaman terhis olacak?
5.05.2020 Gündem
Askerlik yerleri belli oldu! 98/4 askerlik yeri sorgula - E devlet giriş
Askerlik yerleri belli oldu! 98/4 askerlik yeri sorgula - E devlet giriş 98/4 Askerlik yerleri için meraklı arayış başladı. Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından belirlenecek olan askerlik yerleri, e devlet sistemi üzerinden sorgulanıyor. 2018 yılının son celp dönemi olan Kasım celbinde askere alınacak olan adaylar, merakla araştırıyor. Peki e devlet sistemine nasıl girilir? E devlet şifresi olmayanlar ne yapmalı?
15.10.2018 Gündem