Kasım ara tatili ne zaman başlıyor? MEB 2023 Kasım ilk ara tatil ayın kaçında başlayacak?
Kasım ara tatili ne zaman başlıyor? MEB 2023 Kasım ilk ara tatil ayın kaçında başlayacak? Öğrencilerin merakla beklediği günler geldi çattı. Kasım ara tatili için geri sayım başladı. Yılda iki kez öğrenciler için ara tatil veriliyor. 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk ara tatili Kasım ayında yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı Kasım ara tatilinin başlayacağı tarihi takvimde açıklamıştı. Peki ilk ara tatil ne zaman başlıyor?
31.10.2023 Gündem
Kasım ara tatili ne zaman? Okullara ilk tatil ne zaman? 15 tatil hangi tarihte?  MEB tatil takvimi
Kasım ara tatili ne zaman? Okullara ilk tatil ne zaman? 15 tatil hangi tarihte? MEB tatil takvimi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı başladı. Okullarda ilk hafta geride kalırken milyonlarca öğretmen, veli ve öğrenci okulların tatil olacağı tarihleri araştırıyor. Şimdiden gözler kasım ayındaki ara tatile çevrildi. Peki, Kasım ara tatili ne zaman? Okullara ilk tatil ne zaman? 15 tatil hangi tarihte? MEB tatil takvimi
17.09.2022 Eğitim
Okulların ilk dönem ara tatili ne zaman? Okulların ara tatil tarihleri ne zaman? İşte okulların tatil takvimi!
Okulların ilk dönem ara tatili ne zaman? Okulların ara tatil tarihleri ne zaman? İşte okulların tatil takvimi! 2021-2022 eğitim öğretim yılı yüz yüze eğitimle başladı. Koronavirüs nedeniyle uzun bir süredir uzaktan devam eden eğitimde okulların tatil takvimi pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Öğrencilerin gözü şimdiden ara tatil tarihlerine çevrildi. Peki, Okulların ilk dönem ara tatili ne zaman? Okulların ara tatil tarihleri ne zaman? İşte okulların tatil takvimi!
29.09.2021 Eğitim