Market, kasap, fırın, kafe, restoran, pastane, berber, lokanta, pazar yerleri, düğünlerle ilgili yeni karar...
Market, kasap, fırın, kafe, restoran, pastane, berber, lokanta, pazar yerleri, düğünlerle ilgili yeni karar... Tam kapanma süreci bitiyor. 17 Mayıs itibarıyla ise kademeli normalleşme dönemi başlayacak. Bu dönemde, marketler, dükkanlar, kafeler, restoranlar için karar belirlenirken, düğünler için de açıklama geldi.
16.05.2021 Yaşam
Bayramda kasaplar açık mı? Kasaplar kaçta kapanıyor?
Bayramda kasaplar açık mı? Kasaplar kaçta kapanıyor? Bayram hazırlıkları başladı. Bugün bayramın müjdecisi arefe günü idrak edilirken, bakkal ve marketlerin bayram boyunca açık olup olmadığı sorgulanıyor. Bayramın tam kapanma sürecinde denk gelmesi nedeniyle bayramda kasaplar açık mı, sorusuna yanıt aranıyor.
12.05.2021 Gündem
2 Mayıs'ta kasaplar açık mı? Pazar günü kasaplar çalışıyor mu? Tam kapanmada kasaplar kaça kadar açık?
2 Mayıs'ta kasaplar açık mı? Pazar günü kasaplar çalışıyor mu? Tam kapanmada kasaplar kaça kadar açık? Türkiye genelinde 'Tam Kapanma' yasağı uygulanıyor. Sokaklarda, caddelerde ve market, bakkal, kasap ve fırın gibi işlerinin bulunduğu yerlerde suiistimallerin önüne geçmek amacıyla kolluk kuvvetleri tarafından denetimler gerçekleştiriliyor. Günlük ihtiyaçları için dışarı çıkmak isteyenler yürüme mesafesi ile sınırlı olmak kaydıyla günlük ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Pek çok kişi de hafta sonu kurallarını merak ediyor. Pazar günü uygulanan yasaklar hakkında bilgi almak isteyenler İçişleri Bakanlığı'nın genelgesinde yer alan genel kuralları araştırıyor. Açık olup olmadığı merak edilen yerlerden biri kasaplar. Peki, 2 Mayıs'ta kasaplar açık mı? Pazar günü kasaplar çalışıyor mu? Tam kapanmada kasaplar kaça kadar açık? Bugün ve yarın kasaplar açık mı? 2 Mayıs'ta kasaplar açık mı? Hafta sonu kasaplar kaça kadar açık? İşte tam kapanmada kasapların çalışma saatleri...
1.05.2021 Gündem