Karot alınması tehlikeli mi! Uzman isimlerden kritik açıklama geldi
Karot alınması tehlikeli mi! Uzman isimlerden kritik açıklama geldi Binanın dayanıklılığını ölçen yöntemlerden biri olan karot testine olan ilgi de arttı. Binalardan patolojik bir parça çıkararak depreme karşı riskli olup olmadığını tespit etmeyi sağlayan karot testi ile ilgili merak edilenleri uzmanlar açıkladı.
2.03.2023 Gündem
Karot testi zararlı mı? Karot almadan deprem testi nasıl yapılır, karot aldırmak binaya zarar verir mi, karot testi nedir, hangi binalardan alınır?
Karot testi zararlı mı? Karot almadan deprem testi nasıl yapılır, karot aldırmak binaya zarar verir mi, karot testi nedir, hangi binalardan alınır? Merkez üssü Kahramanmaraş ve Hatay olan depremlerin ardından birçok kişi evlerinin depreme dayanıklı olup olmadığını öğrenmek için binaların dayanıklılığını ölçen yöntemlerden biri olan karot testine başvurmaya başladı. Karot testi sırasında binadan parça alındıktan sonra açılan boşluk dayanıklı harçlarla doldurulunca vatandaşlar Karot testi zararlı mı? Karot almadan deprem testi nasıl yapılır, karot aldırmak binaya zarar verir mi? Sorularına yanıt aramaya başladı. İşte karot testi hakkında merak edilenler...
25.02.2023 Gündem