Karl-Heinz  Rummenigge

Karl-Heinz Rummenigge

Son dakika Karl-Heinz Rummenigge haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Karl-Heinz Rummenigge ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Karl-Heinz Rummenigge haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karl-Heinz Rummenigge

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karl-heinz rummenigge gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 karl-heinz rummenigge haberi bulunmuştur. Tüm karl-heinz rummenigge haberleri aşağıda listelenmiştir.
Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim'e Golden Foot (Altın Ayak) ödülü!
Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim'e Golden Foot (Altın Ayak) ödülü! Dünya futbolunun efsanelerine layık görülen prestijli ödüller arasında olan Golden Foot (Altın Ayak) ödülleri sahiplerini buldu. Teknik direktör Fatih Terim, Monaco Prensliği tarafından düzenlenen Golden Foot (Altın Ayak) ödül töreninde efsaneler arasına girdi. Peki, Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim’in ayak izin nerede yer alacak? Monaco neresi, Şampiyonlar Yolu nerede? Altın Ayak Efsaneler listesinde kimler var? İşte detaylar…
22.12.2022 Şampiy10
Erhan Önal kimdir? Papaz Erhan lakaplı Erhan Önal nereli, kaç yaşında neden öldü?
Erhan Önal kimdir? Papaz Erhan lakaplı Erhan Önal nereli, kaç yaşında neden öldü? Galatasaray'ın eski futbolcularından "Papaz Erhan" lakaplı Erhan Önal 64 yaşında hayatını kaybetti. F.Bahçe ve G.Saray'da da forma giyen Türk futbolunun efsane isimlerinden Erhan Önal kimdir? Oyuncu Bilge Önal'ın da babası olan Papaz Erhan lakaplı Erhan Önal’ın hayatı…
16.03.2021 Gündem
Bayern Münih'te teknik direktör Kovac'ın görevine son verildi
Bayern Münih'te teknik direktör Kovac'ın görevine son verildi Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'te teknik direktör Niko Kovac'ın görevine son verildi. Bayern Münih Kulübünden yapılan açıklamada, Niko Kovac ile karşılıklı olarak anlaşıldığı ve görevine son verildiği kaydedildi.
4.11.2019 Futbol
Ribery açıklaması: Bayern Münih'te son sezonu olacak
Ribery açıklaması: Bayern Münih'te son sezonu olacak Bundesliga takımlarından Bayern Münih'in menajeri Hasan Salihamidzic, Fransız oyuncu Frank Ribery'nin, takımda son sezonu olacağını düşündüğünü söyledi.
11.12.2018 Almanya
Bayern Münih'ten imza açıklaması! Robben ve Ribery...
Bayern Münih'ten imza açıklaması! Robben ve Ribery... Bayern Münih CEO'su Karl-Heinz Rummenigge, Augsburg'u yenip şampiyonluklarını ilan ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.
8.04.2018 Futbol
Arjen Robben: Nisan'da görüşeceğiz
Arjen Robben: Nisan'da görüşeceğiz Adı son dönemlerde Fenerbahçe ile birlikte anılan Arjen Robben, olası transferi ve gelecek planlarına yönelik açıklamalarda bulundu.
28.03.2018 Futbol
Fikret Orman, Bayern Münih'in dostluk yemeğine katıldı
Fikret Orman, Bayern Münih'in dostluk yemeğine katıldı Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında konuk olacakları Almanya temsilcisi Bayern Münih'in düzenlediği dostluk yemeğine katıldı.
20.02.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Bayern Münih'e yakın takip!
Beşiktaş'tan Bayern Münih'e yakın takip! Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda eşleştiği Bayern Münih’i yakın takipte.
21.12.2017 Beşiktaş
Bayern Münih'te 4. Heynckes dönemi
Bayern Münih'te 4. Heynckes dönemi Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'te sezon sonuna kadar teknik direktörlüğe Jupp Heynckes getirildi.
6.10.2017 Futbol
Bayern Münih'de Manuel Neuer şoku!
Bayern Münih'de Manuel Neuer şoku! Bayern Münih ve Almanya Milli Takımı'nın kalecisi Neuer, ocak ayına kadar yeşil sahalardan uzak kalacak.
19.09.2017 Almanya
Bayern Münih, James Rodriguez'i basına tanıttı
Bayern Münih, James Rodriguez'i basına tanıttı Alman ekibi Bayern Münih, İspanya'nın Real Madrid takımından satın alma opsiyonuyla 2 sezonluğuna kiralık olarak kadrosuna kattığı Kolombiyalı yıldız futbolcu James Rodriguez'i basına tanıttı.
12.07.2017 Almanya
Bayern Münih'ten dev transfer
Bayern Münih'ten dev transfer Bayern Münih, Real Madrid'de forma giyen Kolombiyalı hücum oyuncusu James Rodriguez'i renklerine bağladığını açıkladı.
11.07.2017 İspanya
Münih'ten Ronaldo açıklaması
Münih'ten Ronaldo açıklaması Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Bayern Münih'in Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen Cristiano Ronaldo'yu transfer etmek istediklerine yönelik haberlerin asılsız olduğunu belirtti.
19.06.2017 Almanya
Bayern Münih'ten transfer
Bayern Münih'ten transfer Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) şampiyonu Bayern Münih, Werder Bremen’de forma giyen orta saha oyuncu Serge Gnabry’yi kadrosuna kattı.
11.06.2017 Almanya
Coman 3 yıl daha Bayern Münih’te
Coman 3 yıl daha Bayern Münih’te Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih, Fransız futbolcu Kingsley Coman'ı 2020’ye kadar renklerine bağladı.
27.04.2017 Almanya
Real Madrid Bayern Münih maçı hangi kanalda? İşte dev maçın saati...
Real Madrid Bayern Münih maçı hangi kanalda? İşte dev maçın saati... UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finali rövanş maçında büyük kapışma. İlk maçta Bayern Münih'in evi Allianz Arena'da 2-1'lik skorla deplasman galibiyetine imza atan Real Madrid yakaladığı avantajı Santiago Bernabeu'da da sürdürerek adını UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yazdırmak istiyor. İşte Real Madrid Bayern Münih maçının kanalı ve saati...
18.04.2017 Futbol
Rummenigge'den FIFA'ya uzlaşma çağrısı
Rummenigge'den FIFA'ya uzlaşma çağrısı Avrupa Kulüpler Birliği (ECA) Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, Dünya Kupası'ndaki takım sayısının 48'e çıkarılmasını eleştirerek, FIFA ile çözüm için anlaşma sağlanması gerektiğini söyledi.
28.03.2017 Futbol
'Bayern Münih son kulübüm'
'Bayern Münih son kulübüm' Bayern Münih'in Fransız futbolcusu Ribery: "2008 ve 2009'da Juventus, Inter, Milan, Barcelona, Real Madrid, Chelsea ve Manchester United gibi tüm büyük kulüpler beni istedi. Elbette transferi düşündüm"
26.03.2017 Almanya
Robben bir yıl daha Bayern Münih'te!
Robben bir yıl daha Bayern Münih'te! Alman ekibi Bayern Münih, Hollandalı futbolcu Robben'in sezon sonunda bitecek sözleşmesini bir yıl daha uzattı
16.01.2017 Almanya
Ribery'nin sözleşmesi uzatıldı
Ribery'nin sözleşmesi uzatıldı Tecrübeli futbolcu, sezon sonunda bitecek sözleşmesini bir yıl daha uzattı.
27.11.2016 Almanya
Fatih Altaylı'dan çarpıcı yorumlar!
Fatih Altaylı'dan çarpıcı yorumlar! Habertürk yazarı Fatih Altaylı, gündeme dair konuları gazetesinin köşesinde değerlendirdi
24.09.2021 Galatasaray
Bayern Münih, Hummels ve Sanches'i tanıttı
Bayern Münih, Hummels ve Sanches'i tanıttı Kulüp başkanı Rummenigge: "Hummels'in geri dönmesine sevindim. Sanches uzun zamandır takibimizde olan bir futbolcuydu"
6.08.2016 Almanya
Sammer, Bayern Münih'ten ayrıldı
Sammer, Bayern Münih'ten ayrıldı Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'in sportif direktörü Matthias Sammer, görevinden ayrıldı.
10.07.2016 Almanya
Lewandowski transferinde flaş gelişme
Lewandowski transferinde flaş gelişme Alman Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'in yönetim kurulu başkanı Karl-Heinz Rummenigge, Polonyalı golcü Robert Lewandowski’yi başka bir takıma vermeyeceklerini söyledi.
30.05.2016 Futbol
Bayern transferi resmen açıkladı
Bayern transferi resmen açıkladı Alman devi Bayern Münih, ezeli rakibi Borussia Dortmund'dan Mats Hummels'i transfer ettiklerini resmen duyurdu.
23.05.2016 Almanya

Benzer Haber Etiketleri

Karl-Heinz Rummenigge ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karl-heinz rummenigge haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.