Robben

Robben

Son dakika Robben haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Robben ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Robben haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Robben

haberleri sayfasında son dakika yaşanan robben gelişmeleri de dahil olmak üzere 605 robben haberi bulunmuştur. Tüm robben haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'ye 'Yeni Robben' geliyor! Ali Koç süper yıldızla görüşmelere başladı
Fenerbahçe'ye 'Yeni Robben' geliyor! Ali Koç süper yıldızla görüşmelere başladı Devre arasında kadroyu güçlendirmek için çalışmalara başlayan Ali Koç'un yıldız kanat oyuncusuyla görüşmelere başladığı öğrenildi. Hem Süper Lig'de hem de UEFA Avrupa Ligi'nde hedefleri bulunan Sarı Lacivertliler Fransızların 'Yeni Robben' lakaplı yıldızı 1 numara yazdığı belirtilirken, bu transferden en çok İrfan Can Kahveci, Lincoln Henrique ve Emre Mor gibi isimlerin etkileneceği anlaşıldı.
5.10.2022 Fenerbahçe
Galatasaray taraftarını heyecanlandıran Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün iddiası! Sarı-kırmızılıların planları '2 soyguncu' üzerine...
Galatasaray taraftarını heyecanlandıran Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün iddiası! Sarı-kırmızılıların planları '2 soyguncu' üzerine... Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 37. hafta mücadelesinde Galatasaray, sahasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 3-2 mağlup etmeyi başardı. Kerem Aktürkoğlu, 2016/17'den sonra bir ilki başarırken sarı kırmızılı ekip ise bu sezonun en iyi istatistiklerinden bazılarına imza attı. Hürriyet Gazetesi spor yazarı Uğur Meleke'nin Kerem Aktürkoğlu & Yunus Akgün iddiası Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı.
17.05.2022 Galatasaray
Fransa Cengiz Ünder'i konuşuyor! 'Türk Robben'
Fransa Cengiz Ünder'i konuşuyor! 'Türk Robben' Dün St. Etienne maçında yine gol atan Cengiz Ünder için 'Türk Robben' yakıştırmaları yapılıyor.
29.08.2021 Futbol
Euro 2020 Grup Değerlendirmeleri
Euro 2020 Grup Değerlendirmeleri EURO 2020 C Grubu'nda mücadele eden 4 takım içerisinde Hollanda favori gibi gözükse de Avusturya güçlü rakiplerini geride bırakabilir...
7.06.2021 İddaa
Euro 2020 Grup Değerlendirmeleri
Euro 2020 Grup Değerlendirmeleri Misli.com ekibi Euro 2020 gruplarını değerlendiriyor...
7.06.2021 İddaa
Beşiktaş 'Yeni Robben'i' kaptı
Beşiktaş 'Yeni Robben'i' kaptı İngiliz scoutlar Beşiktaş'ın yeni transfer Rachid Ghezzal hakkında 'Robben' yakıştırmaları yaptı.
6.10.2020 Beşiktaş
Sneijder için ayaklandılar! Robben'den sonra...
Sneijder için ayaklandılar! Robben'den sonra... Teknik direktör olup Galatasaray’ın başına geçmeyi istediğini açıklayan Wesley Sneijder için Utrecht taraftarı gösteri düzenledi, futbola dönmesini ve takımın formasını giymesini istedi.
3.07.2020 Futbol
Hakan Çalhanoğlu'ndan flaş transfer açıklaması: "Hayır diyemem"
Hakan Çalhanoğlu'ndan flaş transfer açıklaması: "Hayır diyemem" Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, Alman Bild Gazetesi'ne açıklamalar yaptı. Transferi hakkında konuşan yıldız futbolcu, Bundesliga'ya dönme konusunda önemli sinyaller verdi.
20.11.2019 Futbol
Babel için şok sözler: Çeneni kapat! B sınıfı futbolcu...
Babel için şok sözler: Çeneni kapat! B sınıfı futbolcu... Galatasaray'ın yıldızı Babel, şu anki Hollanda Milli Takımı'nın Sneijder, Van Persie, Robben ve Van der Vaart'ın oynadığı dönemden daha iyi olduğunu söylemişti. Hollanda'nın futbol yorumcusu Derksen, sarı-kırmızılı oyuncuya sert sözlerle yüklendi: "Kendisi büyük çocuklara karşı çenesini kapatmak zorunda. Elbette bahsettiği isimlerin büyük egoları var. Ancak bu, her büyük futbolcuda görülen bir durum. Babel son maçta kötü oynamamasına rağmen hâlâ B sınıfı bir futbolcu."
11.10.2019 Galatasaray
Babel’den sert çıkış! Van Persie ve Sneijder...
Babel’den sert çıkış! Van Persie ve Sneijder... Hollanda Milli Takımı forması giyen Ryan Babel, bir dönem takımın en önemli yıldızları olarak gösterilen eski Fenerbahçe ve Galatasaraylı; Van Persie ile Sneijder’e yüklendi.
11.09.2019 Futbol
Franck Ribery Eredivisie yolcusu!
Franck Ribery Eredivisie yolcusu! Bayern Münih'te aralıksız olarak forma giydiği 12 sezonun ardından bu yaz boşa çıkan Franck Ribery, Avrupa'da yaz transfer döneminin sonuna yaklaşırken kendisine hâlâ kulüp bulamadı. Alman basını ise 36 yaşındaki Fransız futbolcuyla ilgili flaş bir iddiaya yer verdi.
10.08.2019 Futbol
Zinedine Zidane, Bale'in takımdan ayrılacağını açıkladı
Zinedine Zidane, Bale'in takımdan ayrılacağını açıkladı Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, takımın yıldız isimlerinden Gareth Bale'in ayrılmasının an meselesi olduğunu söyledi.
21.07.2019 İspanya
Sinan Gümüş'ten Fatih Terim açıklaması!
Sinan Gümüş'ten Fatih Terim açıklaması! Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra İtalya'nın yolunu tutan Sinan Gümüş, ilk röportajını Genoa yerel basınından Il Secolo XIX gazetesine verdi.
12.07.2019 Galatasaray
Şampiyonlar Ligi'nde yılın golü Messi'den!
Şampiyonlar Ligi'nde yılın golü Messi'den! Barcelona forması giyen ünlü yıldız Messi'nin yarı finalde Liverpool'a serbest vuruştan attığı gol, Şampiyonlar Ligi'nde sezonun en iyisi seçildi.
5.06.2019 Şampiyonlar Ligi
İşte Robben'in yeni adresi!
İşte Robben'in yeni adresi! Sezon sonunda Bayern Münih’ten ayrılacak olan Arjen Robben’in kariyerine hangi takımda devam edeceği merak konusu haline geldi. Yıldız isme en ciddi teklifin ülkesinden geldiği öğrenildi.
15.12.2018 Futbol
Arjen Robben, devreyi kapattı
Arjen Robben, devreyi kapattı Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'in Hollandalı futbolcu Arjen Robben, sakatlığı nedeniyle sezonun ilk yarısını kapattı.
14.12.2018 Almanya
Ribery açıklaması: Bayern Münih'te son sezonu olacak
Ribery açıklaması: Bayern Münih'te son sezonu olacak Bundesliga takımlarından Bayern Münih'in menajeri Hasan Salihamidzic, Fransız oyuncu Frank Ribery'nin, takımda son sezonu olacağını düşündüğünü söyledi.
11.12.2018 Almanya
Bayern'de Robben dönemi sona eriyor
Bayern'de Robben dönemi sona eriyor Bayern Münih'in Hollandalı yıldızı Arjen Robben, sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı.
2.12.2018 Almanya

Benzer Haber Etiketleri

Robben ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki robben haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.