Kararlılık Fırtınası

Kararlılık Fırtınası

Son dakika kararlılık fırtınası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kararlılık fırtınası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kararlılık fırtınası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kararlılık Fırtınası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kararlılık fırtınası gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 kararlılık fırtınası haberi bulunmuştur. Tüm kararlılık fırtınası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Libya'daki gizli pazarlığı ortaya çıkaran mektup!
Libya'daki gizli pazarlığı ortaya çıkaran mektup! Libya'nın doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin elebaşı Hafter'in Birleşik Arap Emirlikleri'nden (BAE) destek talebi üzerine Sudanlı 1200 milisin bölgeye gönderilmesine ilişkin yazılan mektup, gizli pazarlıkları ortaya çıkardı.
8.12.2020 Dünya
Koalisyon güçleri, Kızılhaç'ın personelini Yemen'den çekmesinden endişeli
Koalisyon güçleri, Kızılhaç'ın personelini Yemen'den çekmesinden endişeli Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri, Uluslararası Kızılhaç Komitesinin (ICRC) Yemen'deki görevlilerini bölgeden çekmesinden endişe duyduğunu belirtti.
8.06.2018 Dünya
Suudi Arabistan'a İHA ile saldırı girişimi
Suudi Arabistan'a İHA ile saldırı girişimi Yemen'deki Husilerin, Suudi Arabistan'ın güneyindeki Abha Havalimanı'nı hedef alan hava saldırısı girişiminin engellendiği belirtildi.
26.05.2018 Dünya
BAE askeri öldü!
BAE askeri öldü! Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Yemen'de Husilere karşı Suudi Arabistan öncülüğünde oluşturulan koalisyon güçleri bünyesinde görev yapan bir askerinin öldüğünü duyurdu.
18.05.2018 Dünya
Yemen'de BAE'ye ait uçak düştü!
Yemen'de BAE'ye ait uçak düştü! Teknik arıza nedeniyle düşen uçağın 2 pilotu hayatını kaybetti
17.10.2017 Dünya
Yemen'de BAE helikopteri düştü: 4 ölü
Yemen'de BAE helikopteri düştü: 4 ölü Teknik arıza nedeniyle zorunlu inişe geçtiği sırada düşen helikopterde hayatını kaybedenlerin bir yüzbaşı, bir üsteğmen ve iki astsubay olduğu açıklandı
11.08.2017 Dünya
Rusya Yemen'e girecek
Rusya Yemen'e girecek Rusya, Suriye’nin ardından Riyad ve Tahran arasında savaşa dönüşen Yemen’e girme hazırlığı yapıyor. İran dini lideri Hamaney’in danışmanı Ali Ekber Velayeti, Rusya’nın desteğiyle Yemen’e müdahale edeceklerini duyurdu. İki ülkenin hedefinde Lübnan da var.
22.02.2016 Dünya
Üst düzey Suudi komutan öldürüldü!
Üst düzey Suudi komutan öldürüldü! Yemen'de güneybatısındaki sahil kenti Zubab'da Suudi Arabistan Özel Kuvvetler Komutanı Abdullah es-Sehyan'ın Ensarullah Hareketi (Husiler) tarafından öldürüldüğü bildirildi.
14.12.2015 Dünya
Suudi savaş uçakları Yemen'i bombaladı!
Suudi savaş uçakları Yemen'i bombaladı! Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon uçaklarının Yemen'in Zincibar kentinde Cumhurbaşkanı Abdurabbu Mansur Hadi yanlısı Halk Direniş Güçleri (HDG) mensubu 20 kişiyi "yanlışlıkla" bombaladığı bildirildi.
9.08.2015 Dünya
Husilere yönelik hava saldırıları sürüyor
Husilere yönelik hava saldırıları sürüyor Suudi Arabistan önderliğindeki koalisyon güçleri, Yemen’in Hudeyde kentindeki askeri havaalanı ve hava savunma birimlerine hava saldırısı düzenledi.
24.06.2015 Dünya
Koalisyon güçleri havalimanına saldırdı
Koalisyon güçleri havalimanına saldırdı Yemen'de Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri, Sana Uluslararası Havalimanı'na hava saldırıları düzenledi.
20.06.2015 Dünya
Yemen'de çatışmalar yeniden hızlandı
Yemen'de çatışmalar yeniden hızlandı Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri, Yemen'in başkenti Sana'nın farklı bölgelerinde Husi Ensarullah hareketine ait hedeflere hava saldırıları düzenledi. Yemen tarafından atılan roketin Suudi Arabistan'ın Cizan bölgesinde bir köye düşmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.
13.06.2015 Dünya
ABD, Husilerle görüşüldüğünü itiraf etti
ABD, Husilerle görüşüldüğünü itiraf etti ABD Dışişleri Bakanlığı Stratejik İletişim Başdanışmanı Marie Harf, Yakın Doğu İlişkilerinden sorumlu diplomat Anne Patterson’ın Umman’da Yemen krizinin taraflarıyla görüşmeler yaptığını ve bu kapsamda Husilerden bir grupla da görüştüğünü açıkladı...
2.06.2015 Dünya
ABD'nin o örgütle görüştüğü iddia edildi
ABD'nin o örgütle görüştüğü iddia edildi Yemen’de Hadi hükümetinin sözcülerinden Recih Bedi, ABD’nin Husilerle Umman’da görüştüğünü öne sürdü. Husi ve ABD’li yetkililerden henüz bir açıklama gelmedi.
1.06.2015 Dünya
İran: "Suudi Arabistan'ın yok olmasına neden olacak!"
İran: "Suudi Arabistan'ın yok olmasına neden olacak!" İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Hasan Firuzabadi, "Suudi Arabistan Yemen'e saldırarak bu ülke halkına büyük zulüm yapmıştır...
26.05.2015 Dünya
Fas'a ait bir F-16 savaş uçağı kayboldu
Fas'a ait bir F-16 savaş uçağı kayboldu Yemen'de Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinde bulunan Fas ordusuna ait bir F-16 savaş uçağının kaybolduğu açıklandı. Jetin düştüğü ihtimali üzerinde duruluyor.
11.05.2015 Dünya
Yemen'de son 1 haftada katliam gibi bilanço
Yemen'de son 1 haftada katliam gibi bilanço BM İnsan Hakları Yüksek Komiserliği Sözcüsü Shamdasani: "Yemen'de 26 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında 50'si kadın, 131'i çocuk 646 sivil öldü, bin 364 kişi yaralandı. Yaklaşık 3 milyon engelli kaçıp daha güvenli yerlere gidemiyor."
5.05.2015 Dünya
Kral Selman 100 günde tarihe geçti
Kral Selman 100 günde tarihe geçti Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, tahta geçirdiği 100 gün içinde 65 karar alarak ülke tarihine geçti.
4.05.2015 Dünya
Suudi Arabistan'dan Yemen'e çıkarma
Suudi Arabistan'dan Yemen'e çıkarma Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin Yemen'in güneyindeki Aden kenti kıyısına keşif amacıyla 30 asker ile çıkarma yaptığı bildirildi.
3.05.2015 Dünya
İran'dan Suudi Arabistan'a şok
İran'dan Suudi Arabistan'a şok İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı Tümgeneral Muhammed Ali Caferi, Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin Yemen'deki Husi hedeflerine yönelik düzenlediği Kararlılık Fırtınası Operasyonu'na tepki göstererek, "Suudi Arabistan utanmazca bütün İslami kuralları çiğneyerek, bağımsızlık isteyen ve hegemonyacı sisteme karşı duran Müslüman bir ülkeye saldırdı" dedi.
27.04.2015 Dünya
İnsan Hakları Örgütü'nden dikkat çeken iddia
İnsan Hakları Örgütü'nden dikkat çeken iddia İnsan Hakları İzleme Örgütü: "Koalisyon güçlerinin Saada kentinde insani yardımların bulunduğu bir depoyu vurması soruşturulmalı."
23.04.2015 Dünya
Bombardıman yeniden başladı!
Bombardıman yeniden başladı! Yemen'deki Husilere yönelik operasyonların sona erdiğinin açıklanmasından sadece 48 saat sonra Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyona ait savaş uçakları, gece boyunca bölgeyi tekrar havadan vurdu.
23.04.2015 Dünya
İran savaş gemileri Aden Körfezi'nde
İran savaş gemileri Aden Körfezi'nde İran'ın iki savaş gemisi Aden Körfezi'ne ulaştı, ABD de iki gemiyle karşılık verdi...
22.04.2015 Dünya
Koalisyon Husileri vurmaya devam ediyor
Koalisyon Husileri vurmaya devam ediyor Suudi Arabistan öncülüğündeki ülkelerin 'Kararlılık Fırtınası' Operasyonu’nun tamamlandığını açıklamasından saatler sonra, koalisyona bağlı uçaklar Yemen’in Taiz kentinde Husilere ait mevzileri vurdu...
22.04.2015 Dünya
Yemen'e düzenlenen operasyon sona erdi ama...
Yemen'e düzenlenen operasyon sona erdi ama... Yemen'e operasyon sona erdi Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyonun sözcüsü Ahmed Asiri, Yemen'de Husilere yönelik 'Kararlılık Fırtınası Operasyonu'nun sona erdiğini ve 'Umudun Yeniden Tesisi Operasyonu'nun başlatıldığını açıkladı.
22.04.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kararlılık Fırtınası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kararlılık fırtınası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.