SON DAKİKA: Afrin'den daha büyük olacak! Karayılan ve Bayık kaçtı
SON DAKİKA: Afrin'den daha büyük olacak! Karayılan ve Bayık kaçtı TÜRK Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), Kuzey Irak’ta Hakurk bölgesine yönelik operasyonları devam ederken, terör örgütü PKK’nın ana karargâhı konumundaki Kandil Dağı’nın, yoğun hava taarruzlarının hedefi olabileceği bildirildi. Ayrıca son dakika bilgisine göre; TSK’nın yoğun hareketliliği nedeniyle, Cemil Bayık ve Murat Karayılan gibi terör örgütü PKK’nın üst düzey yöneticilerinin bulundukları yerleri terk ettiklerine dair iddialar da yoğunlaşmaya başladı.
6.06.2018 Gündem
Son dakika: Kandil operasyonunda baş döndüren gelişme! Askeri yığınak yapıldı...
Son dakika: Kandil operasyonunda baş döndüren gelişme! Askeri yığınak yapıldı... Terör örgütü PKK’nın Irak’ın kuzeyindeki lojistik ve eğitim kamplarına yönelik 2 aydan bu yana operasyonlar sürüyor. TSK’nın ilk hedefi, terör örgütünün 40 yıldan bu yana koruduğu iki arşiv ünitesinden biri olacak. ‘Barazgir’ arşiv ünitesinin ele geçmesi durumunda örgütün 40 yıllık kirli ilişkilerin deşifre olacak. Askeri kaynaklar, temmuzda Barazgir’e yönelik operasyonların başlayacağını belirtiyor.
5.06.2018 Gündem
Güvenlik kaynakları açıkladı: Türkiye ile İran'dan Kandil'e...
Güvenlik kaynakları açıkladı: Türkiye ile İran'dan Kandil'e... Türkiye ve İran, PKK’ya karşı mücadele hazırlığı yapıyor. Güvenlik kaynaklarının verdiği bilgiye göre TSK ile İran ordusunun, birlikte Kandil’e operasyon düzenlemesi gündemde.
29.09.2021 Gündem