Kamu işçileri zam oranı belli oldu mu, ne kadar zam alacak? Kamu işçilerine ne kadar zam yapıldı 2023?
Kamu işçileri zam oranı belli oldu mu, ne kadar zam alacak? Kamu işçilerine ne kadar zam yapıldı 2023? Kamu işçilerine zam oranı belli oldu mu, kamu işçileri ne kadar zam alacak? Kamudaki 700 binden fazla kamu işçisinin mali ve sosyal haklarının belirleneceği Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü’nde pazarlıkta son aşamaya gelindi. Kara yolları, demir yolları, il özel idareleri, şeker fabrikaları, elektrik üretim santralleri, Milli Eğitim ve Milli Savunma bakanlıkları, hastaneler ve üniversitelerin de aralarında olduğu kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan 700 binden fazla işçi zam oranını merakla bekliyor. Peki, Kamu işçileri zam oranı belli oldu mu, ne kadar zam alacak? Kamu işçilerine ne kadar zam yapıldı 2023?
5.05.2023 Çalışma Hayatı
2021 Toplu sözleşme görüşmeleri ne zaman? Kamu işçileri zam oranı ne zaman belli olacak? Binlerce işçiye zam, ek ödeme ve ikramiye yolda!
2021 Toplu sözleşme görüşmeleri ne zaman? Kamu işçileri zam oranı ne zaman belli olacak? Binlerce işçiye zam, ek ödeme ve ikramiye yolda! Yüzbinlerce çalışanı ilgilendiriyor. Zam, ikramiye ve ek ödemeler belli olacak. Hazırlıklar tamamlandı. Türk-İş ve Hak-İş, kamudaki 700 binden fazla işçinin ücretine 2021-2022'de yapılacak zammın belirleneceği görüşmeler öncesi ortak taleplerini belirledi. Peki, 2021 Toplu sözleşme görüşmeleri ne zaman? Kamu işçileri zam oranı ne? Kamu işçisinin maaş zammı ne zaman belli olacak? Kamu işçinin maaş zammı ne kadar olacak? İşte işçiye verilecek zam, ek ödeme ve ikramiye ile ilgili detaylar...
26.05.2021 Çalışma Hayatı