Kameni

Kameni

Son dakika Kameni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kameni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kameni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kameni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kameni gelişmeleri de dahil olmak üzere 244 kameni haberi bulunmuştur. Tüm kameni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'den transfer bombası! Gerson Rodrigues
Fenerbahçe'den transfer bombası! Gerson Rodrigues Fenerbahçe'de transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-lacivertliler bonservisi Dinamo Kiev’de olan Portekizli oyuncuyu bir sezonluğuna kiralamak için görüşmelere başladı. Ayrıca Kayserispor’un orta sahası Mensah için de pazarlıklar devam ediyor.
1.07.2020 Fenerbahçe
Kameni'den itiraf: Kendimi öldürmek istedim
Kameni'den itiraf: Kendimi öldürmek istedim Geçtiğimiz yıllarda büyük umutlarla Fenerbahçe'ye transfer olan ve uzun bir süre kadro dışı bulunan Carlos Kameni'den ırkçılığa maruz kaldığı dönemlerle ilgili itiraf geldi.
23.01.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Harun şoku!
Fenerbahçe'de Harun şoku! Fenerbahçe’de Harun Tekin şoku yaşanıyor. Akciğer enfeksiyonu olan Harun’un tedavisine başlanırken, Altay’ın yedeğinin kim olacağı ilk soru işareti olarak akıllara geldi.
25.10.2019 Futbol
Fenerbahçe'den Kameni'ye kızgın veda!
Fenerbahçe'den Kameni'ye kızgın veda! Gözden çıkardığı yabancılarla bir bir vedalaşan Fenerbahçe'de son olarak Carlos Kameni'nin sözleşmesi feshedildi. Ancak sarı-lacivertlilerin açıklaması dikkat çekiciydi...
29.08.2019 Fenerbahçe
Carlos Kameni Fenerbahçe'den ayrıldı!
Carlos Kameni Fenerbahçe'den ayrıldı! 2017/2018 sezonunun başında Malaga'dan bedelsiz olarak takıma katılan ancak fazla katkı veremeyen Carlos Kameni, Fenerbahçe'den ayrıldı.
28.08.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Reyes ve Frey çıkmazı!
Fenerbahçe'de Reyes ve Frey çıkmazı! Ersun Yanal’ın kadroda düşünmediği iki isim; Diego Reyes ve Michael Frey’in durumları çözülemedi.
11.08.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Kameni ve Reyes kabusu!
Fenerbahçe'de Kameni ve Reyes kabusu! Slimani, Ayew, Skrtel, Valbuena, Soldado gibi maliyeti yüksek oyuncularla yollarını ayıran Fenerbahçe'de Carlos Kameni ve Diego Reyes kâbusu sürüyor.
23.07.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 5 ayrılık daha!
Fenerbahçe'de 5 ayrılık daha! Ayrılıklara rağmen kadro fazlası çok oyuncusu olan sarı-lacivertliler Mehmet Topal’la anlaşarak vedalaşırken sırada Frey, Kameni, Reyes, Alper Potuk ve İsmail Köybaşı bulunuyor.
27.06.2019 Futbol
Fenerbahçe'de kriz! Tam 3 futbolcu...
Fenerbahçe'de kriz! Tam 3 futbolcu... Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın kadroda düşünmediği Kameni, Reyes ve Frey, takımdan kolay kolay ayrılacak gibi gözükmüyor.
24.06.2019 Fenerbahçe
Türkiye'den Afrika Uluslar Kupası'na 31 futbolcu!
Türkiye'den Afrika Uluslar Kupası'na 31 futbolcu! Galatasaray, Afrika Uluslar Kupası’na 6 isimle Türkiye'den en çok futbolcu gönderen kulüp olurken, Fenerbahçe 4 oyuncuyla ikinci sırayı aldı
20.06.2019 Süper Lig
Fenerbahçe'de bitmeyen kriz! 1 yıl daha...
Fenerbahçe'de bitmeyen kriz! 1 yıl daha... Fenerbahçe'den senede 2.2 milyon euro kazanmasına rağmen katkı vermeyen Carlos Kameni, ayrılmayı düşünmüyor.
17.05.2019 Fenerbahçe
Carlos Kameni milli takıma çağrıldı!
Carlos Kameni milli takıma çağrıldı! Fenerbahçe’de sezon boyunca kadro dışı kalan ve son maçını 1 yıl önce oynayan Kameni, Kamerun Milli Takımı’nın Afrika Uluslar Kupası kadrosuna alındı.
14.05.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 1 numaralı kriz!
Fenerbahçe'de 1 numaralı kriz! Tarihin en sıkıntılı sezonunu geçiren Fenerbahçe en büyük problemi de 1 numarada yaşıyor.
25.04.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe Galatasaray taktiği uygulayacak!
Fenerbahçe Galatasaray taktiği uygulayacak! Fenerbahçe’nin transferdeki yol haritası: 17 futbolcu ile yollar ayrılıp 35 milyon euroluk maaş bütçesi açılacak. UEFA ile yapılan anlaşmadaki 65 milyon euro açık ‘Fener Ol’ projesiyle kapatılacak. Galatasaray’ın 2017-18’de yaptığı gibi sıfırdan takım kurulacak.
19.04.2019 Fenerbahçe
Sezon sonu yollar ayrılıyor!
Sezon sonu yollar ayrılıyor! Fenerbahçe'de bu sezon kadroda bulunan 16 yabancıdan dördüyle sezon sonunda yollar ayrılacak. Gelişmelere göre yabancı sayısı 6'ya kadar düşebilir.
23.03.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Carlos Kameni'den bomba açıklamalar!
Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Carlos Kameni'den bomba açıklamalar! Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Kamerunlu file bekçisi Carlos Kameni, İspanya'da yayım yapan Marca gazetesine Sarı Lacivertliler'deki durumu ve geleceğine yönelik gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.
21.02.2019 Fenerbahçe
Benzia'nın menajeri: Fenerbahçe'de olmayacağımız bize bildirildi
Benzia'nın menajeri: Fenerbahçe'de olmayacağımız bize bildirildi Fenerbahçe, TFF'ye bildirilen futbolcu listesinde Yassine Benzia'ya yer vermedi. 24 yaşındaki Cezayirli, Süper Lig kariyerini gol atamadan tamamladı. Benzia, sadece Avrupa’da forma giyebilecek. Oyuncunun menajeri, “Gelecek sezon Fenerbahçe’de olmayacağımız bize bildirildi” dedi.
6.02.2019 Fenerbahçe
Kameni'den transfer açıklaması!
Kameni'den transfer açıklaması! Carlos Kameni, Espanyol'un kendisini bonservis bedeli ödemeden transfer etmek istediğini açıkladı.
21.01.2019 Fenerbahçe
Kameni'ye hiç teklif yok!
Kameni'ye hiç teklif yok! Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen oyuncularla yolların ayrılması beklenirken, Kameni hakkında da şok bir gerçek ortaya çıktı.
8.01.2019 Fenerbahçe
Alper Boğuşlu, Volkan Demirel'i geri getirecek!
Alper Boğuşlu, Volkan Demirel'i geri getirecek! Fenerbahçe'de kaleci antrenörü Alper Boğuşlu'nun takıma katılmasının ardından Boğuşlu'nun ilk icraatı Volkan Demirel'i affetmek olacak.
8.12.2018 Fenerbahçe
Trabzonspor'un 8 yıllık galibiyet hasreti sona erdi!
Trabzonspor'un 8 yıllık galibiyet hasreti sona erdi! Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor evinde Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti.
25.11.2018 Fenerbahçe
CANLI | Trabzonspor - Fenerbahçe
CANLI | Trabzonspor - Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki dev maçta Trabzonspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaşıyor.
25.11.2018 Fenerbahçe
Karadeniz'de fırtına kopacak!
Karadeniz'de fırtına kopacak! Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak.
24.11.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye çifte piyango!
Fenerbahçe'ye çifte piyango! Fenerbahçe'de Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar, Ocak ayından takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor. Sarı lacivertli yönetim bu iki ismi elden çıkararak hem yabancı kontenjanını düşürecek hem de mali yükten kurtulacak.
22.11.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Kameni gelişmesi! Dönüyor...
Fenerbahçe'de Kameni gelişmesi! Dönüyor... Sezonun ilk yarısında yabancı kontenjanına takılan Carlos Kameni, ikinci yarıda takıma dönmeye hazırlanıyor.
19.11.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Kameni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kameni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.