Kalekim

Kalekim

Son dakika Kalekim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kalekim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kalekim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kalekim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kalekim gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 kalekim haberi bulunmuştur. Tüm kalekim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Varank: Türkiye, bugün yatırımlarda dünyanın en güvenli limanlarından biri
Bakan Varank: Türkiye, bugün yatırımlarda dünyanın en güvenli limanlarından biri Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Avrupa, Asya ve Afrika'nın kesişim noktası Türkiye, bugün artık yatırımlarda dünyanın en güvenli limanlarından biri konumunda" dedi.
27.07.2022 Ekonomi
Kalekim hisse fiyatı ne kadar? Kalekim halka arz BİST’te ne zaman işlem görecek? Kalekim borsa işlem tarihi 2021!
Kalekim hisse fiyatı ne kadar? Kalekim halka arz BİST’te ne zaman işlem görecek? Kalekim borsa işlem tarihi 2021! Kalekim hisse ne zaman işlem görecek? BIST'te Kalekim hisselerin ne zaman işlem göreceği yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Kalekim halka arz sonuçları geçen hafta açıklanınca, gözler Kalekim’in borsa işlem tarihine ve hisselerin değerine çevrilmişti. Peki Kalekim hisse ne zaman işlem görecek?
17.05.2021 Gündem
Kalekim halka arz ne zaman? Kalekim halka arz eşit mi? Kalekim hisse kodu ne? Kalekim halka arz hangi bankalar üzerinden yapılacak?
Kalekim halka arz ne zaman? Kalekim halka arz eşit mi? Kalekim hisse kodu ne? Kalekim halka arz hangi bankalar üzerinden yapılacak? Halka arzlar yatırımcının gündeminde olmaya devam ediyor. Kale Grubu şirketlerinden Kalekim'in halka arzında talep toplama başlıyor. SPK tarafından izahname onayı alan Kalekim'in halka arzında eşit mi oransal dağıtım mı yapacağı merak ediliyor. Peki, Kalekim halka arz ne zaman? Kalekim halka arz eşit mi? Kalekim hisse kodu ne? Kalekim halka arz hangi bankalar üzerinden yapılacak? İşte Kalekim borsa kodu ve halka arz ile ilgili tüm detaylar...
6.05.2021 Ekonomi
Kalekim halka arz eşit mi, oransal mı? Kalekim halka arz hangi banka, kaç lot verir?
Kalekim halka arz eşit mi, oransal mı? Kalekim halka arz hangi banka, kaç lot verir? Kalekim halka arz eşit mi, oransal mı? SPK tarafından başvurusu onaylanan Kalekim halka arz detayları belli oldu. Kale Grubu şirketleri arasında yer alan Kalekimin halka arz edileceğinin duyurulmasının ardından yapılan araştırmalar arttı. Öte yandan Kale Holding Mali İşler Direktörü (CFO) Haluk Alperat, Kale Grubu'nun halka açılacak ilk şirketi olan Kalekim'a ilişkin olarak, "Halk arzdan gelecek gelirin yüzde 60-70’lik kısmını yurt içinde ve yüzde 30-40’lık kısmını da yurt dışında şirketi büyütecek yatırımlar için kullanacağız." dedi. Peki, Kalekim halka arz kaç lot verir? Kalekim halka arz hangi banka?
4.05.2021 Gündem
Kalekim halka arz ne zaman? Kalekim halka arz hisse fiyatı ne kadar?
Kalekim halka arz ne zaman? Kalekim halka arz hisse fiyatı ne kadar? Yapı kimyasalları sektöründe faaliye gösyteren Kale Grubu şirketlerinden Kalekim’in paylarının halka arzı için yaptığı izahname başvurusu SPK tarafından onaylandı. Peki, Kalekim halka arz ne zaman? Kalekim halka arz hisse fiyatı ne kadar? Kalekim halka arz tarihi belli oldu mu? Kalekim halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte Kalekim talep toplama tarihleri...
30.04.2021 Ekonomi
Kalekim halka arz ne zaman? Kalekim halka arz hangi banka üzerinden yapılacak?
Kalekim halka arz ne zaman? Kalekim halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Yapı kimyasalları sektörünün faaliyet gösteren Kalekim, halka arz için SPK’ya başvuru yaptı. Kalekim hisselerinin halka arz taleplerinin alınacağı banka da belli oldu. Peki, Kalekim halka arz ne zaman? Kalekim hisse ne zaman işlem görecek? Kalekim halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Kalekim halka arz tarihi...
17.03.2021 Ekonomi
Pınar Gültekin cinayetinde yeni gelişme! Katilin anne ve babası o gün...
Pınar Gültekin cinayetinde yeni gelişme! Katilin anne ve babası o gün... Üniversiteli Pınar Gültekin’i eziyet çektirerek öldüren Cemal Metin Avcı’nın anne-babası ve bir yakınları ile ilgili, kanun yararına bozma talebiyle Adalet Bakanlığı’na başvuruldu. Gültekin ailesinin avukatının yaptığı başvuruda, olay günü şüphelilere ait araçların cinayetin işlendiği bağ evine girip çıktığı, Avcı ile anne-babası arasında yoğun bir telefon trafiğinin olduğu kaydedildi. Bakanlık başvurusunda, Avcı’nın gözaltına alındığı günün akşamı saat 22.35’de, anne-babası ile kız kardeşinin, cinayetin işlendiği bağ evine, delilleri yok etme amacı ile gittikleri öne sürüldü.
6.11.2020 Gündem
Türk Yapı Zirvesi 10-14 Mayıs'ta
Türk Yapı Zirvesi 10-14 Mayıs'ta Türk yapı sektörnün zirvesi 39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 10- 14 Mayıs’ta!
9.05.2016 Arşiv
Arkitera Ödül Töreni gerçekleşti
Arkitera Ödül Töreni gerçekleşti Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından verilen, gelenekselleşmiş Arkitera Ödülleri, 22 Aralık Salı akşamı Moda Sahnesi'nde yapılan törenle sahiplerini buldu.
28.12.2015 Arşiv
420 milyon liralık söz
420 milyon liralık söz Doğduğu topraklara 1.5 milyar dolarlık yatırım yapan ve bu yıl 58’inci yılını kutlayan Kale Grubu’nun Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, önümüzdeki 5 yılda 420 milyon TL’lik yatırım planladıklarını açıkladı
27.07.2015 Ekonomi
Kötü kokular gideriliyor
Kötü kokular gideriliyor Kalekim'in geliştirdiği Betonart Fresh ile mekanların havası tazeleniyor
3.06.2015 Arşiv
Kale Boya'dan yeni ürün
Kale Boya'dan yeni ürün Kale Boya 'Artcrete' adını verdiği dekoratif kaplama malzemesini satışa sundu.
13.05.2015 Arşiv
Kalekim'den Tecnica serisi
Kalekim'den Tecnica serisi Kalekim ‘Tecnica’ ile zeminde mükemmel çözümler sunuyor
9.04.2015 Arşiv
İzoder'e yeni başkan!
İzoder'e yeni başkan! İzoder Genel Kurulu’nda, başkanlığa oy birliği ile Tayfun Küçükoğlu seçildi.
10.03.2015 Arşiv
Kalekim’den zeminde iddialı çözüm
Kalekim’den zeminde iddialı çözüm Kalekim, iddiasını zemin kaplama sistemi ‘Tecnica’ ile sürdürüyor.
12.01.2015 Arşiv
Kalekim'den Camsıva
Kalekim'den Camsıva Kalekim, camın parlaklığı ve ışıltısını ‘Camsıva’ ile mekanlara taşıyor
10.12.2014 Arşiv
Kale ile dört dörtlük yalıtım
Kale ile dört dörtlük yalıtım Kale Mantolama’dan ‘Taşyünü’ ile dört dörtlük yalıtım
13.10.2014 Arşiv
Kötü kokulara son
Kötü kokulara son ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde nem dengesini sağlayıp kötü kokuları gidererek, mekanlarda estetik ve sağlıklı bir atmosfer yaratıyor.
10.09.2014 Arşiv
Binalara koruyucu kalkan
Binalara koruyucu kalkan Kalekim, zorlu iklim koşullarına dayanıklı yenilikçi ürünüyle binaları koruma altına alıyor.
9.09.2014 Arşiv
Doğduğu toprağa 1.5 milyar dolarlık yatırım yaptı
Doğduğu toprağa 1.5 milyar dolarlık yatırım yaptı Kale Grubu, 57’nci yaşını 45 milyon lira yatırımla kurduğu yeni karo fabrikasıyla kutladı...
27.07.2014 Ekonomi
Kale'den Garantili Mantolama
Kale'den Garantili Mantolama Isı yalıtımında Kale Mantolama, tam garanti avantajı ile rakipsiz
10.07.2014 Arşiv
Her İki Evden Birinde Var
Her İki Evden Birinde Var Kendilerini "gizli kahraman" olarak tanımlayan firma, işçiliğin başarılı olması için büyük yük omuzluyor.
13.06.2014 Arşiv
Kalekim'e Ödül
Kalekim'e Ödül Müşteri memnuniyeti alanında proje sunan tek firma olan Kalekim, ödüle layık görüldü.
12.06.2014 Arşiv
Kale Mantolama’dan Garantili Isı Yalıtımı
Kale Mantolama’dan Garantili Isı Yalıtımı Kale Mantolama, “EPS” ve “Taşyünü” ile 10 yıl ürün garantisi, 2 yıl uygulama sigortası sunarak Türkiye’de bir ilke imza atıyor.
15.05.2014 Arşiv
Zirve yarın!
Zirve yarın! Kentsel Dönüşüm ve Su Yalıtımı'nda...
23.10.2013 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kalekim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kalekim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.