ATV yayın akışında bugün neler var? - 8 Aralık Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? - 8 Aralık Cuma 8 Aralık Cuma günü ATV yayın akışı sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteniyle ekranlara gelecek. Dünya üzerinde ve Türkiye’de gelişen en sıcak gelişmeler detaylı ve çarpıcı konu başlıkları ile ekranlarınıza aktarılacak. Haber dünyasının en güncel konularını ve olaylarını sabahın erken saatlerinde ATV’den öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı sevilen sürükleyici dizinin yeni bölümü başlıyor. Her karesi heyecan ve macera dolu olan diziyi seyrederek Cuma akşamınızı daha güzel bir şekilde geçirme şansı elde edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için de haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 5 Aralık Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 5 Aralık Salı 5 Aralık Salı günü ATV, 07:00’da başlayan “Kahvaltı Haberleri” ile yayın akışına geçiyor. Haber dünyasının nabzını yoklayan tüm sıcak ve güncel gelişmeler ekranlarınıza aktarılıyor. Sağlık, ekonomi, yaşam, spor ve siyaset gibi daha pek çok konu başlıkları ile haber gündemini analiz edebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da her karesi heyecan ve aksiyon dolu olan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı nefes kesen dizinin yeni bölümü başlıyor. Seyrederken adeta ekranlarınız başına kilitli kalabilir ve zamanın nasıl geçtiğine şaşırabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi almak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 1 Aralık Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? - 1 Aralık Cuma 1 Aralık Cuma günü ATV yayın akışı sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ile ekranlara dahil oluyor. Haber dünyasına ait en sıcak gelişmelerle zenginleştirilen bülteni seyrederken pek çok alana dair bilgi edinebileceksiniz. Siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar uzanan tüm gelişmeler sizlerle olacak. Akşam kuşağında ise 20:00’da her kesiti nefes kesen “Aşk ve Mavi” adlı dizinin yeni bölümü ekranlarda yerini alıyor. İzlerken bazen heyecan bazen de hüzün dolu anlara şahitlik edebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
'Uyarılmadan kovulduk'
'Uyarılmadan kovulduk' ATV'de işine son verilen sunucu Hilal Ergenekon 'isyan etmiyorum' dedi
16.05.2013 Televizyon