Kafeler açılacak mı? Kafeler, kahvehaneler ve kıraathaneler açıldı mı? Kafeler, kahvehaneler ve kıraathaneler ne zaman açılacak?
Kafeler açılacak mı? Kafeler, kahvehaneler ve kıraathaneler açıldı mı? Kafeler, kahvehaneler ve kıraathaneler ne zaman açılacak? Milyonlar bekliyordu ve belli oldu. Kritik toplantı sona erdi ve yeni kararlar resmen açıklandı. Türkiye'nin gözü 1 Haziran sonrasında alınacak kritik kararlardaydı. Binlerce işletme sahibi ve çalışanın gözü kulağı kabineden çıkacak kararlardaydı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sona erdi. 1 Haziran ve sonrasında uygulanacak yeni dönemin çerçevesi belirlendi. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni yol haritasını açıkladı. Ülke genelinde uygulanacak yeni tedbirler devreye alındı ve normalleşmeye giden yolda takvim kesinleşti. Bu süreçte özellikle bir süredir kapalı tutulan kafeler, kahvehaneler ve kıraathanelerin durumu merak ediliyordu. Peki, Kahvehaneler ne zaman açılacak? Kafeler açıldı mı? Kafeler, kahvehaneler ve kıraathaneler ne zaman açılacak? İşte Kabine toplantısında alınan yeni kararlar...
31.05.2021 Gündem
Kafe ve restoranlar açıldı mı? Tam kapanmada kafe ve restoranlar paket servis mi yapacak?
Kafe ve restoranlar açıldı mı? Tam kapanmada kafe ve restoranlar paket servis mi yapacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Vaka sayısının 5 bine inmesi gerektiğini söyleyen Erdoğan yeni önlemleri açıkladı. Erdoğan, koronavirüse karşı mücadele kapsamında 29 Nisan Perşembe akşamı saat 19.00'dan 17 Mayıs Pazartesi sabahı saat 05.00'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçileceğini açıklayarak alınan kararları sıraladı. Kafe ve restoranlar açıldı mı? Tam kapanmada kafe ve restoranlar paket servis mi yapacak?
26.04.2021 Gündem