Ölüm tehdidi alan kadının yardım çığlığı: Benim ölmemi mi bekliyor adalet!
Ölüm tehdidi alan kadının yardım çığlığı: Benim ölmemi mi bekliyor adalet! Eski eşi ve arkadaşları tarafından evinin basıldığını ve babasının darp edildiğini söyleyen Emel Şimşek, ölüm tehditleri altında yaşam mücadelesi verdiğini, kendi evine gidemediğini ve farklı yerlerde sığınarak yaşamaya çalıştığını belirterek, “Bu insan peşimi bırakmıyor. ‘Bulduğumda öldüreceğim’ diyor” ifadeleriyle çaresizliğini dile getirdi.
31.01.2022 Yaşam
Merve'nin yardım çığlığı: Ben yaşamak istiyorum!
Merve'nin yardım çığlığı: Ben yaşamak istiyorum! Şiddet gördüğü için 3 yıl önce ayrıldığı imam nikâhlı kocası, Merve Gürbüz’ün hayatını zindana çevirdi. Ölümle ve yüzüne kezzap dökmekle tehdit ettiğini anlatan Gürbüz, "Ben yaşamak istiyorum. Ne olur bu adamı benden uzaklaştırın." diye seslendi.
30.05.2021 Gündem
Eski eşinden şiddet gören kadının çığlığı: Yaşamak istiyorum!
Eski eşinden şiddet gören kadının çığlığı: Yaşamak istiyorum! İstanbul’un Bakırköy ilçesinde, 4 ay evli kaldığı ve 2 yıl önce boşandığı Rüya K.'yi (29) farklı tarihlerde darbedip, yaraladığı, evinin önünde ateş açarak, kaçtığı iddiasıyla tutuklanan Tarık K. (28), 6 ay sonra elektronik kelepçe takılmasının ardından adli kontrolle serbest bırakıldı. Karara tepki gösteren, can güvenliğinin olmadığını belirten ve evini polis nezaretinde terk eden Rüya K., "Beni, öldükten sonra kimse savunmasın. Ben öldükten sonra kimse 'Rüya için adalet' demesin. Ben şimdi adalet istiyorum, yaşamak istiyorum. Hayatıma devam etmek, çalışmak istiyorum" dedi.
27.12.2020 Yaşam