E-5 Karayolu’nda taksici dehşeti kamerada! Hava almak için camı açan kadına saldırdı
E-5 Karayolu’nda taksici dehşeti kamerada! Hava almak için camı açan kadına saldırdı E-5 Karayolu Şişli Çağlayan mevkisinde takside seyir halinde olan Belarus uyruklu 29 yaşındaki genç bir kadın, camı açtığı için kendisini uyaran taksicinin önce hakaretlerine ardından da yumruklu saldırısına uğradı.
5.12.2022 Yaşam
Antalya'da genç kadının korku dolu anları! Bir anda araçtan inerek saldırdı
Antalya'da genç kadının korku dolu anları! Bir anda araçtan inerek saldırdı Antalya'da Bahar Çelebi (31), sokakta yürürken yanından geçen otomobilden elinde bıçakla inen şüpheli tarafından çantasının çalındığı öne sürerek polise şikayetçi oldu. Olay sırasında bıçakla parmağı kesilen Çelebi, çantasında kimlik kartları, telefon ve bin TL. parasının olduğunu söylerken, polis çalışma başlattı.
28.08.2022 Yaşam
Trafikte başörtülü kadına saldırı iddiasına soruşturma
Trafikte başörtülü kadına saldırı iddiasına soruşturma İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, trafikte yaşanan tartışmada Rabia B.'ye başörtüsünden dolayı hakarette bulundukları iddia edilen minibüs şoförü R.E ve yanındaki Y.E hakkında soruşturma başlattı. Şüpheliler gözaltına alındı.
26.07.2021 Yaşam
İstanbul'da maganda terörü! Kadın sürücüye saldırdı, aracın camını kırdı
İstanbul'da maganda terörü! Kadın sürücüye saldırdı, aracın camını kırdı İstanbul Eyüpsultan Alibeyköy'de bir kişinin trafikte sinirlendiği kadına saldıran şüpheli Emre E. gözaltına alındı. Dün akşam serbest bırakılan şüpheli tekrar gözaltına alındı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
14.08.2020 Gündem
Cinsel saldırıya direnen kadın 6 yerinden bıçaklandı
Cinsel saldırıya direnen kadın 6 yerinden bıçaklandı Burdur'un Yeşilova ilçesinde tecavüz etmek isteyen bir şahsa direnen kadın, 6 yerinden bıçaklandı.
11.05.2016 Yaşam