Kadın müşteri taksiciye kabusu yaşattı! Taksimetre ücretini ödememek için küfür edip polise saldırdı
Kadın müşteri taksiciye kabusu yaşattı! Taksimetre ücretini ödememek için küfür edip polise saldırdı Başakşehir’de bindiği taksiciyle tartışan S.H., taksimetreyi kırıp taksiciye küfür etti. Taksicinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polise de saldıran S.H., gözaltına alındı. S.H., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
29.02.2024 Gündem
Havada yolcu uçağnı birbirine kattı: Beni bu lanet uçaktan indirin!
Havada yolcu uçağnı birbirine kattı: Beni bu lanet uçaktan indirin! Sosyal medyada yayılan görüntüler bir yolcu uçağında yaşanan rezaleti ortaya çıkardı. Yolculardan birinin yerine oturmak için izlediği yol, hareket halinde olan uçaktaki diğer yolcuların tepkisine sebep oldu.
21.06.2022 Dünya
Londra Türkiye uçağında ‘ırkçılık’ kavgası
Londra Türkiye uçağında ‘ırkçılık’ kavgası İngiltere’den Türkiye’ye gelen bir uçakta Afrika kökenli siyahi bir kadın ve İngiliz bir erkek arasında ‘ırkçılık tartışması’ çıktı. Çarşamba günü yaşanan olayda, siyahi kadın yolcu İngiliz erkek yolcu tarafından yumruklu saldırıya uğradı. İngiliz basını saldırgan yolcunun Antalya Havalimanı’nda Türk polisi tarafından gözaltına alındığını açıkladı.
13.09.2020 Gündem
Şişli'de halk otobüsünde hırsız alarmı! 'Ayakkabıma kadar çıkardım'
Şişli'de halk otobüsünde hırsız alarmı! 'Ayakkabıma kadar çıkardım' Şişli'de, özel halk otobüsünde bir kadın yolcunun cep telefonu çalındı. Polise haber verdikten sonra otobüsü durduran şoför, yolcuların inip binmesine müsaade etmedi. Polis erkek yolcuların üzerini ararken, kadın yolcular da birbirinin üzerini aradı.
24.01.2019 Gündem