Kadın Voleybol

Kadın Voleybol

Son dakika Kadın Voleybol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kadın Voleybol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kadın Voleybol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadın Voleybol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadın voleybol gelişmeleri de dahil olmak üzere 777 kadın voleybol haberi bulunmuştur. Tüm kadın voleybol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'dan Fenerbahçe taraftarı kıza saldırı açıklaması!
Galatasaray'dan Fenerbahçe taraftarı kıza saldırı açıklaması! Galatasaray Kadın Voleybol takımının maçından çıkan kulüp üyesi Uğur İris ve 14 yaşındaki kızı bir grup Fenerbahçe taraftarının saldırısına uğradı. Galatasaray konuyla ilgili resmi açıklama yaptı.
6.04.2024 Fenerbahçe
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman Adana'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri kız voleybolcularla birlikte antrenman yaptı.
24.03.2024 Adana
Pınar Öktem Doğan kimdir? Pınar Öktem Doğan heykelleri arasına Eda Erdem heykeli de eklendi
Pınar Öktem Doğan kimdir? Pınar Öktem Doğan heykelleri arasına Eda Erdem heykeli de eklendi Türkiye’nin A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın ve Fenerbahçe Opet’in lideri olan Eda Erdem Dündar için bir heykel yaptı. Bu heykel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle tanıtıldı. Eda Erdem Dündar’ın heykeli, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi girişine yerleştirildi. Heykeli ise Pınar Öktem Doğan yaptı. Peki, Pınar Öktem Doğan kimdir?
9.03.2024 Gündem
Bakan Bak: Türkiye Yüzyılı, sporun yüzyılı olacak
Bakan Bak: Türkiye Yüzyılı, sporun yüzyılı olacak Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin bir spor turizmi destinasyonu olarak cazibesinin artırılması için çalıştıklarını belirterek, “Rize, doğa sporları ve ekstrem sporlar başta olmak üzere birçok spor branşının yapılması için elverişli koşullara sahip. Her yıl artarak devam eden ulaştırma, konaklama ve spor tesisi yatırımlarımızla Rize, keşfedilmeyi bekleyen bir spor turizmi destinasyonudur. Rize’nin spor turizminde marka şehirleri arasında yerini almasında hiçbir engel yok.” dedi.
24.11.2023 Gündem
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı!
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı! Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı. Wolkswagen Arena'da yapılan ‘Beşiktaşlıların Yolu’ lansmanına siyah-beyazlı taraftarlar da katıldı.
18.11.2023 Beşiktaş
Ali Koç harekete geçti! Fenerbahçe'den Dilan Polat ve Engin Polat kararı
Ali Koç harekete geçti! Fenerbahçe'den Dilan Polat ve Engin Polat kararı Fenerbahçe yönetimi harekete geçti. Fenerbahçe, Dilan Polat ve Engin Polat'ın voleybol takımlarına olan sponsorluklarını sonlandırmak için hukuki girişimlere başladı.
3.11.2023 Fenerbahçe
Zehra Güneş'ten sürpriz telefon jokeri! Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmaya damga vuran anlar yaşandı
Zehra Güneş'ten sürpriz telefon jokeri! Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmaya damga vuran anlar yaşandı Kim Milyoner Olmak İster 29 Ekim özel bölümüyle ekrana geldi. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu yarışmada 2023 yılına damga vuran milli sporcular yarıştı. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Zehra Güneş'in sürpriz telefon jokerinde Volkan Demirel'in yer alması yarışmya damga vurdu.
29.10.2023 Televizyon
İşte Atatürk'ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcular
İşte Atatürk'ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcular Türkiye, cumhuriyetin 100 yıllık tarihinde milli takım, kulüp ve bireysel anlamda birçok sportif başarıya imza attı. Bu süreçte sayısız kupa ve madalya kazanılırken Ay-Yıldızlılar, dünya sporuna damga vurdu. İşte 100 yıl içinde öne çıkan en büyük başarılar.
29.10.2023 Şampiy10
Yalı Çapkını'nda Filenin Sultanları sahnesi tepki çekti! Aldatmak var, kadına şiddet var...
Yalı Çapkını'nda Filenin Sultanları sahnesi tepki çekti! Aldatmak var, kadına şiddet var... Yalı Çapkını dizisinde Filenin Sultanları sahnesi tepki çekti. Star Tv'de yayınlan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir'in rol aldığı dizinin bu akşamki bölümünde Seyran, Suna ve Asuman'ın A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın formalarını giyerek kutlama yapması sosyal medyada tepki çekti. İşte o sahneye gelen bazı yorumlar...
26.10.2023 Televizyon
Giovanni Guidetti'den Türkiye göndermesi: İlk defa, altın madalya kazanmayı isteyen ve bu hırsa sahip bir takıma liderlik edeceğim
Giovanni Guidetti'den Türkiye göndermesi: İlk defa, altın madalya kazanmayı isteyen ve bu hırsa sahip bir takıma liderlik edeceğim Vakıfbank'ın ve Sırbistan Kadın Milli Voleybol Takımı başantrenörü Giovanni Guidetti, Türkiye hakkında dikkat çeken sözler kullandı. Öte yandan Guidetti, 2024 Paris'teki hedeflerini açıkladı.
2.10.2023 Voleybol
Milli voleybolcu Zehra Güneş’in kuzeni Survivor’ın yıldızı çıktı
Milli voleybolcu Zehra Güneş’in kuzeni Survivor’ın yıldızı çıktı A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın parlayan yıldızı Zehra Güneş’in kuzeni Survivor’da yarışan isim çıkınca çok şaşırttı.
30.09.2023 Magazin
Filenin Sultanları Belçika'yı yenerek 7'de 7 yaptı
Filenin Sultanları Belçika'yı yenerek 7'de 7 yaptı Filenin Sultanları, Paris Olimpiyat Elemeleri'nde Belçika'yı 3-0 yenerek 7'de 7 yaptı. Dün Japonya'yı yenerek Olimpiyat vizesi alan Filenin Sultanları, Belçika'yı yenerek grubunu lider tamamladı ve galibiyet serisini 22 maça çıkardı.
24.09.2023 Şampiy10
Paris olimpiyatları ne zaman? FİLENİN SULTANLARI OLİMPİYAT ELEMELERİ MAÇ TAKVİMİ VE PUAN DURUMU: Olimpiyat voleybol elemeleri
Paris olimpiyatları ne zaman? FİLENİN SULTANLARI OLİMPİYAT ELEMELERİ MAÇ TAKVİMİ VE PUAN DURUMU: Olimpiyat voleybol elemeleri A Milli Kadın Voleybol Takımımız 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri'nde B Grubu 6. maçında Japonya'yı yendi ve Paris Olimpiyatlarını garantiledi. Tokyo’da bulunan Yoyogi Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-1 galip ayrılan Filenin Sultanları, B Grubu'nda 6'da 6 yaparak Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılım hakkı kazandı. Peki, Filenin Sultanları 2024 Paris olimpiyat elemelerinde kaçıncı sırada, yeni puanı kaç? İşte Paris Yaz Olimpiyat Elemeleri puan durumu...
23.09.2023 Şampiy10
Paris Olimpiyatları ne zaman? 2024 Paris Olimpiyatları voleybol elemeleri hangi tarihte, 2024 Paris Olimpiyatları Voleybol elemeleri ne zaman?
Paris Olimpiyatları ne zaman? 2024 Paris Olimpiyatları voleybol elemeleri hangi tarihte, 2024 Paris Olimpiyatları Voleybol elemeleri ne zaman? Filenin Sultanları Japonya’daki elemelerde 6'da 6 yapıp Paris Olimpiyat Oyunlarına gitmeyi hak kazandı. 2024 Paris olimpiyatları, Filenin Sultanları'yla gündeme geldi. Peki, 2024 Paris Olimpiyatları ne zaman? Paris Yaz Olimpiyatları tarihi belli oldu mu?
23.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları olimpiyat vizesini kaptı! Japonya'yı da devirdik
Filenin Sultanları olimpiyat vizesini kaptı! Japonya'yı da devirdik A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Japonya’da düzenlenen Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri B Grubu altıncı maçında Japonya'yı 3-1 devirerek 6'da 6 yaptı ve Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılım hakkını garantiledi.
23.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları kayıpsız devam ediyor
Filenin Sultanları kayıpsız devam ediyor A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu beşinci maçında Brezilya'yı 3-0 mağlup etti. Karşılaşma TRT SPOR'dan canlı yayımlandı.
22.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları Arjantin'i 3-1 yendi
Filenin Sultanları Arjantin'i 3-1 yendi A Milli Kadın Voleybol Takımı, Japonya'da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu dördüncü maçında Arjantin'i 3-1 yenerek 4'te 4 yaptı. Milliler bu skorla üst üste 19'uncu galibiyetine ulaştı.
20.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları, Peru'yu da devirdi! Seri 18 maça çıktı
Filenin Sultanları, Peru'yu da devirdi! Seri 18 maça çıktı Filenin Sultanları, 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri üçüncü maçında Peru’yu 3-1 yendi ve üçte üç yaptı.
19.09.2023 Voleybol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alibaba ve Trendyol'un başkanını kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alibaba ve Trendyol'un başkanını kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alibaba Grup Başkanı Evans ile Trendyol Grup Başkanı Çetin'i kabul etti.
18.09.2023 Ekonomi
Filenin Sultanları Olimpiyat yolunda 2'de 2 yaptı!
Filenin Sultanları Olimpiyat yolunda 2'de 2 yaptı! A Milli Kadın Voleybol Takımı, Japonya'da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu ikinci maçında Bulgaristan'ı 3-0 yenerek 2'de 2 yaptı.
17.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları, Olimpiyat Elemeleri'ne galibiyetle başladı
Filenin Sultanları, Olimpiyat Elemeleri'ne galibiyetle başladı Kadın Voleybol Milli Takımımız, Olimpiyat Elemeleri B Grubu ilk maçında Porto Riko'yu 3-0 mağlup etti.
16.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları’ndan Gizem Örge'nin abisi oyuncu çıktı!
Filenin Sultanları’ndan Gizem Örge'nin abisi oyuncu çıktı! A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncularından Gizem Örge'nin ağabeyi ünlü bir oyuncu çıktı. Dönem dizilerinden görmeye alışık olduğumuz Hakan Örge, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde de ‘Seçkin’ rolüyle seyirci karşısına çıktı.
13.09.2023 Magazin
Eda Erdem Dündar: Bugün dünyanın en mutlu insanıyım
Eda Erdem Dündar: Bugün dünyanın en mutlu insanıyım Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tarafından heykelinin dikileceği açıklanan sarı-lacivertlilerin milli voleybolcusu Eda Erdem Dündar, "Verdiğiniz değer, gösterdiğiniz kıymet ve her zaman sağladığınız desteğiniz için büyük Fenerbahçe camiasına şükranlarımı sunuyorum. Bugün dünyanın en mutlu insanıyım" dedi.
9.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları'nın olimpiyat yolcuğu başladı
Filenin Sultanları'nın olimpiyat yolcuğu başladı Dünya 1 numarası A Milli Kadın Voleybol Takımı, 3 günlük iznin ardından 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemelerine katılmak üzere dün akşam Tokyo'ya gitti.
9.09.2023 Voleybol
Ali Koç resmen duyurdu! Eda Erdem’in heykeli dikilecek
Ali Koç resmen duyurdu! Eda Erdem’in heykeli dikilecek Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda şampiyonluğa ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nda yer alan Fenerbahçeli sporculara dikkat çekerek, elde ettiği başarılardan dolayı kaptan Eda Erdem’in heykelinin dikileceğini söyledi.
9.09.2023 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Voleybol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadın voleybol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.