Bugün marketler açık mı? Pazar günü marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Marketlerin çalışma saatleri!
Bugün marketler açık mı? Pazar günü marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Marketlerin çalışma saatleri! Kademeli normalleşmenin ilk hafta sonunda milyonlar marketlerin açık olup olmadığını merak ediyor. Kapanmalar, yasaklar ve kısıtlamalarla geçen sürenin ardından Türkiye kısıtlamasız ilk pazar gününü yaşıyor. Daha önce kısıtlamalar kapsamında olan kasap, bakkal, manav, market gibi işletmelerin hizmet verdikleri saatler yeni dönemde de merak ediliyor. Peki, Bugün marketler açık mı? Pazar günü marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Marketlerin çalışma saatleri!
4.07.2021 Gündem
Berberler açık mı? Bugün berberler kaça kadar açık? Berberler kaçta açılıyor? Randevu almak gerekiyor mu?
Berberler açık mı? Bugün berberler kaça kadar açık? Berberler kaçta açılıyor? Randevu almak gerekiyor mu? Berberler açık mı? sorusu sosyal medyada gündem olamaya devam ediyor. 17 Mayıs-1 Haziran'ı kapsayan kademeli normalleşme döneminde açık olacak iş yerleri İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi ile netleşti. 17 günlük tam kapanma döneminde rutin bakımlarını yaptırmak isteyenler berberlerin çalışma saatlerini araştırıyor. Peki, Berberler açık mı? Bugün berberler kaça kadar açık? Berberler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Randevu almak gerekiyor mu? Berberler açık olacak mı? İşte berberlerin çalışma saatleri...
17.05.2021 Gündem
AVM açılış saatleri! AVM'ler açık mı? AVM'ler kaçta açılıyor? AVM açılış ve kapanış saatleri!
AVM açılış saatleri! AVM'ler açık mı? AVM'ler kaçta açılıyor? AVM açılış ve kapanış saatleri! Türkiye koronavirüsle mücadelede Kademeli Normalleşme sürecine geçiş yaptı. Milyonlar 17 günlük tam kapanmanın ardından 2 hafta sürecek yeni bir döneme girdi. İçişleri Bakanlığı da 81 İl valiliğine gönderdiği genelge ile kademeli normalleşme sürecinin detaylarını tek tek açıkladı. Pek çok kişi tam kapanma döneminde kapalı olan AVM'lerin açık olup olmadığını ve açılış ve kapanış saatlerini araştırıyor. Peki, Bugün AVM'ler açık mı? AVM'ler kaça kadar açık? Hafta içi AVM'lerin çalışma saatleri belli oldu mu? AVM'ler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte normalleşmede AVM çalışma saatleri!
17.05.2021 Gündem
Bugün marketler kaçta açılacak? Marketler kaça kadar açık? Yeni genelgede marketlerin çalışma saatleri!
Bugün marketler kaçta açılacak? Marketler kaça kadar açık? Yeni genelgede marketlerin çalışma saatleri! 17 gün süren tam kapanma sona erdi. Türkiye için yeni bir dönem başladı: Kademeli normalleşme dönemi. Yeni dönemin yeni kurallarını İçişleri Bakanlığı duyurdu. 81 il valiliğine gönderilen yeni genelgede hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı başta olmak üzere, iş yerlerinin çalışma saatleri ile açık ve kapalı olacak yerler detaylı bir şekilde açıklandı. Peki, Bugün marketler kaçta açılacak? Marketler kaça kadar açık? Kademeli normalleşmede marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Yeni genelgede marketlerin çalışma saatleri!
17.05.2021 Gündem