Jupp Heynckes

Jupp Heynckes

Son dakika Jupp Heynckes haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jupp Heynckes ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jupp Heynckes haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jupp Heynckes

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jupp heynckes gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 jupp heynckes haberi bulunmuştur. Tüm jupp heynckes haberleri aşağıda listelenmiştir.
Almanya’da yılın futbolcusu Toni Kroos
Almanya’da yılın futbolcusu Toni Kroos İspanya’nın Real Madrid takımında forma giyen Alman milli futbolcu Toni Kroos, Almanya’da yılın futbolcusu seçildi.
5.08.2018 Almanya
Heynckes: Cüneyt Çakır'ı eleştirmeyeceğim
Heynckes: Cüneyt Çakır'ı eleştirmeyeceğim Real Madrid'e elenen Bayern Münih'te teknik direktör Jupp Heynckes, Cüneyt Çakır'ın performansını eleştirmeyeceğini söyledi.
2.05.2018 Şampiyonlar Ligi
Heynckes'ten Şenol Güneş'e destek!
Heynckes'ten Şenol Güneş'e destek! Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes, Şenol Güneş hakkında açıklamalarda bulundu.
20.04.2018 Beşiktaş
Şenol Güneş: "Keşke Bayern’le 2-3 maç daha yapsak..."
Şenol Güneş: "Keşke Bayern’le 2-3 maç daha yapsak..." Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bayern Münih maçının ardından konuştu. Taraftarların kendisi için yaptığı tezahürata değinen Güneş, atmosferin çok iyi olduğunu belirterek, “Asıl ben bu taraftarla gurur duyuyorum” derken, Bayern Münih eşleşmesinin futbollarını geliştirme konusunda kendilerine çok yardımcı olduğunu söyledi.
14.03.2018 Beşiktaş
Heynckes: “Beşiktaş’ın ligde şampiyon olacağına eminim”
Heynckes: “Beşiktaş’ın ligde şampiyon olacağına eminim” Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes, Beşiktaş karşısında müthiş bir atmosferde oynadıklarını söyleyerek, siyah-beyazlı ekibin Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşacağına emin olduğunu söyledi.
14.03.2018 Beşiktaş
Beşiktaş, Münih'e diş geçiremedi! Mağlubiyetle veda etti...
Beşiktaş, Münih'e diş geçiremedi! Mağlubiyetle veda etti... Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Bayern Münih'e 5-0 mağlup olan temsilcimiz Beşiktaş, Bavyera ekibine, Vodafone Park'ta da 3-1 yenilerek Avrupa'ya veda etti.
14.03.2018 Beşiktaş
Löw, Vodafone Park'ta!
Löw, Vodafone Park'ta! UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci tur rövanş karşılaşmasında Beşiktaş, Bayern Münih'i konuk ediyor.
14.03.2018 Beşiktaş
Heynckes'ten rotasyon açıklaması
Heynckes'ten rotasyon açıklaması UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında yarın Beşiktaş'a konuk olacak Bayern Münih'te teknik direktör Jupp Heynckes ve oyunculardan Thomas Müller, Vodafone Park'ta düzenlenen basın toplantısına katıldı.
13.03.2018 Beşiktaş
Heynckes'in adayı Thomas Tuchel
Heynckes'in adayı Thomas Tuchel Bayern Münih Teknik Direktörü Heynckes, yeni sezonda göreve devam etmesinin söz konusu olmadığını belirterek "Thomas Tuchel'ın Bayern Münih teknik direktörlüğü için yeterli kaliteye sahip olduğunu düşünüyorum" dedi.
7.03.2018 Almanya
"Beni karıma şikayet ediyordu"
"Beni karıma şikayet ediyordu" Bayern Münih'in eski teknik direktörü Louis van Gaal, Uli Hoeness başkanlık koltuğunda oturduğu sürece eski takımını kesinlikle tekrar çalıştırmayacağını söyledi.
1.03.2018 Almanya
Heynckes, Beşiktaş'ı bu sözlerle övdü
Heynckes, Beşiktaş'ı bu sözlerle övdü Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes galibiyetin ardından şöyle konuştu.
20.02.2018 Almanya
Maç sonu Bayern'de Robben krizi
Maç sonu Bayern'de Robben krizi Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih'e konuk oldu. 75 dakika 10 kişi oynayan Kara Kartal, sahadan 5-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Bayern Münih'te oyuna sonradan giren Robben, maç sonrasında sert açıklamalar yaptı!
20.02.2018 Beşiktaş
Jupp Heynckes'ten Beşiktaş'a büyük övgü!
Jupp Heynckes'ten Beşiktaş'a büyük övgü! Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes ve yıldızı Mats Hummels, Beşiktaş maçı öncesi basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
19.02.2018 Beşiktaş
Bayern Münih'in Beşiktaş maçı 11'i ortaya çıktı
Bayern Münih'in Beşiktaş maçı 11'i ortaya çıktı Bayern Münih’in Beşiktaş karşısına çıkaracağı ilk 11’i belirlediği Almanlar tarafından duyuruldu.
15.02.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ın rakibinde şok sakatlık!
Beşiktaş'ın rakibinde şok sakatlık! Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih'in yıldızı Thomas Müller'den sakatlık açıklaması geldi.
7.02.2018 Beşiktaş
Bayern-Beşiktaş maçı için flaş açıklama
Bayern-Beşiktaş maçı için flaş açıklama Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın rakibi olan Bayern Münih'in teknik direktörü Jupp Heynckes maçın önemine dikkat çekti.
22.01.2018 Beşiktaş
Ve Fatih Terim imzayı attı!
Ve Fatih Terim imzayı attı! Galatasaray, yeni teknik direktörü Fatih Terim ile imza töreni düzenledi. Terim, 1,5 yıllık sözleşmeye imzayı attı.
22.12.2017 Galatasaray
Heynckes: Hafife almamak lazım
Heynckes: Hafife almamak lazım BAYERN Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes, Köln maçı öncesinde Beşiktaş hakkında konuştu.
12.12.2017 Beşiktaş
Bild spor yazarı: "Şansınız yüzde 30"
Bild spor yazarı: "Şansınız yüzde 30" Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Bayern Münih oldu. Alman Bild gazetesi yazarı Stefan Krause, Beşiktaş- Bayern Münih eşleşmesini değerlendirdi.
12.12.2017 Beşiktaş
Panzerleri tanıyalım?
Panzerleri tanıyalım? Şampiyonlar Ligi'nde G grubunu 14 puanla lider bitiren Beşiktaş, ikinci turda Alman devi Bayern Munih ile eşleşti. Kara Kartal'ın rakibi olan Bavyera kulübünü yakından tanıyalım.
11.12.2017 Beşiktaş
Bayern Münih'in serisi 5 maç sürdü
Bayern Münih'in serisi 5 maç sürdü Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) lideri Bayern Münih, deplasmanda Borussia Mönchengladbach'a 2-1 yenildi.
25.11.2017 Almanya
Bayern Münih liderliğe yükseldi
Bayern Münih liderliğe yükseldi Bundesliga'nın 10. haftasında oynanan maçta Bayern Münih, sahasında Leipzig'i 2-0 yendi
28.10.2017 Almanya
Bayern Münih'te 4. Heynckes dönemi
Bayern Münih'te 4. Heynckes dönemi Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'te sezon sonuna kadar teknik direktörlüğe Jupp Heynckes getirildi.
6.10.2017 Futbol
Jupp Heynckes, Bayern'e dönüyor
Jupp Heynckes, Bayern'e dönüyor Alman basını, 2013 yılında emekli olan Jupp Heynckes'in Bayern Münih'e geri döneceğini yazdı.
4.10.2017 Almanya
Ronaldo'nun altın yılı
Ronaldo'nun altın yılı Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Real Madrid formasıyla son yıllarda sergilediği performansla futbol dünyasında kazanmadık kupa bırakmazken, aldığı ödüller ve kırdığı rekorlarla da tarihe geçti.
6.06.2017 İspanya

Benzer Haber Etiketleri

Jupp Heynckes ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jupp heynckes haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.