Jose Fernandao

Jose Fernandao

Son dakika Jose Fernandao haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jose Fernandao ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jose Fernandao haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jose Fernandao

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jose fernandao gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 jose fernandao haberi bulunmuştur. Tüm jose fernandao haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fernandao'nun acı günü! Kızını kaybetti
Fernandao'nun acı günü! Kızını kaybetti Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Fernandao'nun kızının vefat ettiği açıklandı.
26.12.2018 Fenerbahçe
Çakır düdük çaldı Emre Çolak golünü attı!
Çakır düdük çaldı Emre Çolak golünü attı! FIFA kokartlı hakemlerden Cüneyt Çakır, Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'nun daveti ile Suudi Arabistan Pro Ligi'nin 4. haftasındaki Al Ittihad-Al Wehda maçını yönetti.
27.09.2018 Futbol
Fenerbahçe gole hasret
Fenerbahçe gole hasret Ligde geride kalan sezonun en golcü takımı olan Fenerbahçe, bu sezonki 5 resmi maçının 3'ünde rakip fileleri havalandıramadı.
27.08.2018 Fenerbahçe
Süper Lig'in golcüleri ayrıldı!
Süper Lig'in golcüleri ayrıldı! Spor Toto Süper Lig'de "Üç büyükler"de attıkları gollerle geçen sezona damga vuran Gomis, Talisca ve Giuliano, yeni sezonda başka ülkelerde kariyerlerine devam edecek - Gomis geride kalan sezon Galatasaray formasıyla 29 kez ağları havalandırarak gol krallığına ulaşırken, Talisca Beşiktaş'ta, Giuliano da Fenerbahçe'de attıkları 14'er golle takımlarının en skorer isimleri oldu.
25.08.2018 Galatasaray
F.Bahçe'nin transferde eli güçlendi
F.Bahçe'nin transferde eli güçlendi Fernandao, Giuliano Victor de Paula ve Josef de Souza'yı Arabistan ekiplerine satan Fenerbahçe, üç oyuncudan 25 milyon avro gelir elde etti.
24.08.2018 Fenerbahçe
F.Bahçe'den güzel prova! 3 gol...
F.Bahçe'den güzel prova! 3 gol... Yeni sezon çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, İngiliz ekibi Fulham'la karşı karşıya geldiği hazırlık maçından 3-0 galip ayrıldı.
18.07.2018 Fenerbahçe
Cyle Larin 'Güneş' açacak!
Cyle Larin 'Güneş' açacak! Teknik Direktör Şenol Güneş’in Alvaro Negredo ve Vagner Love konusunda oluşan sıkıntılara karşın Kanadalı golcü Larin'le yakından ilgilenmesi dikkat çekti.
1.07.2018 Beşiktaş
"Ben görmeden kimse gitmesin"
"Ben görmeden kimse gitmesin" F.Bahçe'nin yeni Teknik Patronu Cocu, tüm futbolcuların kamp performansını görmek istiyor:
25.06.2018 Fenerbahçe
Fernandao piyangosu! Rakam ortaya çıktı
Fernandao piyangosu! Rakam ortaya çıktı Fernandao için anlaşmaya varılan bonservis bedelini resmi olarak açıklamazken, bu rakamın 6,5 milyon euro olduğu öğrenildi.
13.06.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe ayrılığı resmen duyurdu
Fenerbahçe ayrılığı resmen duyurdu Fenerbahçe, Fernandao'nun Suudi Arabistan ekibi Al Wehda'ya transfer olduğunu açıkladı.
12.06.2018 Fenerbahçe
Fernandao sınıfı geçti!
Fernandao sınıfı geçti! Teknik heyetin devre arası Brezilya’ya göndermediği Sambacı, son haftalardaki performansıyla sınıfı geçti
16.05.2018 Fenerbahçe
Fernandao: "Beşiktaş karşılaşmasına hazırız"
Fernandao: "Beşiktaş karşılaşmasına hazırız" Fenerbahçe'nin Brezilyalı santrforu Jose Fernandao, Beşiktaş'la oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçına hazır olduklarını belirtti.
16.04.2018 Fenerbahçe
Kadıköy'de dev derbide kazanan çıkmadı!
Kadıköy'de dev derbide kazanan çıkmadı! Süper Lig'in 26. haftasında Kadıköy'de oynanan mücadelede iki takım ilk maçta olduğu gibi 0-0 eşitlikle ayrıldı.
17.03.2018 Galatasaray
Fenerbahçe'nin kâbusu Akhisarspor! Kadıköy'de...
Fenerbahçe'nin kâbusu Akhisarspor! Kadıköy'de... Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe evinde Akhisarspor'a 3-2 yenildi.
4.03.2018 Fenerbahçe
Sinir harbinde kazanan çıkmadı!
Sinir harbinde kazanan çıkmadı! Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında sinir harbi yaşandı. Beşiktaş maçı 10 kişi, Fenerbahçe ise 9 kişi tamamladı. Maçta kazanan çıkmadı.
CANLI! Beşiktaş - Fenerbahçe
CANLI! Beşiktaş - Fenerbahçe Beşiktaş ile Fenerbahçe, yapacakları Spor Toto Süper Lig maçıyla 345. kez karşı karşıya geliyor. Maçın tüm detayları ve canlı anlatımı haberimizde...
25.02.2018 Fenerbahçe
Fernandao'ya tehdit!
Fernandao'ya tehdit! Brezilya'da 9 kırmızı kartın çıktığı olaylı maçtan sonra Fernandao, rakip takımın oyuncusuna yumruk atan Kanu'ya sosyal medyadan "Seninle görüşeceğiz korkak palyaço" sözleriyle tepki göstermişti. Bu tepkinin ardından Fenerbahçe'nin golcüsünün tehdit mesajları aldığı ortaya çıktı.
25.02.2018 Fenerbahçe
Fernandao: Vodafone Park'a 3 puan için gideceğiz
Fernandao: Vodafone Park'a 3 puan için gideceğiz Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcüsü Jose Fernandao FB TV’de günün röportajı programına konuk oldu.
23.02.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe evinde Milano'yu rahat geçti
Fenerbahçe evinde Milano'yu rahat geçti EuroLeague'de Fenerbahçe Doğuş, sahasında Olimpia Milano'yu 89-70 mağlup etti.
22.02.2018 THY Euroleague
Fernandao gol atınca, Fenerbahçe kaybetmiyor
Fernandao gol atınca, Fenerbahçe kaybetmiyor Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir'i 2-0 yendiği maçın gollerini atan Brezilyalı santrfor Jose Fernandao, istatistikleriyle ön plana çıkıyor
13.02.2018 Fenerbahçe
Bileti kesilmişti can simidi oldu!
Bileti kesilmişti can simidi oldu! Devre arası gönderilmesi planlanan ancak Janssen’in sakatlığı nedeniyle takımda kalmasına karar verilen Jose Fernandao attığı gollerle ve performansıyla F.Bahçe’ye can simidi oldu.
13.02.2018 Fenerbahçe
Kocaman'dan Volkan'a kritik uyarı!
Kocaman'dan Volkan'a kritik uyarı! Jose Fernandao ile ilk golü atan Fenerbahçe'de bütün takım gol sevinci yapmak için bir arada toplandı. Kendi yarı alanını bırakan sarı-lacivertliler bir anda tehlikeli bir durum ortaya çıkardı.
11.02.2018 Fenerbahçe
Kocaman'dan 4 değişiklik!
Kocaman'dan 4 değişiklik! Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Medipol Başakşehir karşısında, bir önceki haftaya göre ilk 11'de dört değişiklik yaptı.
11.02.2018 Fenerbahçe
Fener yarı finalde! Rakip Beşiktaş...
Fener yarı finalde! Rakip Beşiktaş... Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Akın Çorap Giresunspor'u iki maçta da 2-1'lik skorlarla mağlup ederek adını yarı finale yazdıran Fenerbahçe, Beşiktaş'ın rakibi oldu.
7.02.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 5 ismin bileti kesilmişti ama...
Fenerbahçe'de 5 ismin bileti kesilmişti ama... Roman Neustadter, Mehmet Topal, İsmail Köybaşı, Aatıf Chahechouhe ve Jose Fernandao... Bu oyuncuların ortak yanı istenmeyen adamdan, vazgeçilmez adama dönüşleri. Hepsi çok çalıştı, Aykut Kocaman'ın gözüne girip formayı kaptı.
23.01.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Jose Fernandao ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jose fernandao haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.