Fernandao

Fernandao

Son dakika fernandao haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fernandao ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fernandao haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fernandao

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fernandao gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.087 fernandao haberi bulunmuştur. Tüm fernandao haberleri aşağıda listelenmiştir.
Forvet transferinde son nokta! 1 gol atamayan 2 futbolcu transfer etti
Forvet transferinde son nokta! 1 gol atamayan 2 futbolcu transfer etti Yaklaşık 5 yıllık görev süreci içerisinde forvet transferlerinin hemen hemen hepsinde hüsran yaşayan Ali Koç'un Batshuayi'ye talip olması Sarı Lacivertli camiayı oldukça kızdırdı.
13.08.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de farklı 11 ve sistem kaosu
Fenerbahçe'de farklı 11 ve sistem kaosu Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın her maça farklı 11'le çıkması ve henüz sistemini oturtamaması camianın tepkisini çekiyor.
23.10.2021 Fenerbahçe
'Ben pivot forvet istiyorum' dedi ve...
'Ben pivot forvet istiyorum' dedi ve... Boupendza ile görüşmelere başlayan Fenerbahçe bu transferi iptal etti. Vitor Pereira pivot santrafor için yönetime geniş kapsamlı bir rapor verdi.
14.07.2021 Fenerbahçe
Fernandao yola çıkıyor!
Fernandao yola çıkıyor! Erzurumspor ve Ko nyaspor’un kıyasıya yarıştığı Fernandao transferinde Dadaşlar mutlu sona yakın... Mavi-Beyazlılar, Brezilyalı golcüyü ikna etti. İmzaların birkaç güne kadar atılmasına kesin gözle bakılıyor
19.08.2020 Futbol
Erzurumspor, Fernandao transferinde sona yaklaştı
Erzurumspor, Fernandao transferinde sona yaklaştı Süper Lig'e çıkma sevinci yaşayan Erzurumspor, daha önce ülkemizde Bursaspor ve Fenerbahçe formaları giyen Fernandao transferinde sona yaklaştı. Brezilyalı golcüyü her konuda ikna eden Dadaşlar, önümüzdeki günlerde yıldız oyuncuyu renklerine bağlayacak
15.08.2020 Süper Lig
Fenerbahçe sonunda aradığını buldu: Vedat Muriç
Fenerbahçe sonunda aradığını buldu: Vedat Muriç Emenike, Van Persie, Soldado, Slimani... Fenerbahçe son yıllarda yıldız golcüleri kadrosuna kattı. Hepsinin sonu hüsran oldu. Rize’den transfer edilen Vedat Muriç ise kısa sürede beklentileri aştı. Futbolu ve hırsıyla tribünlerin sevgilisi haline geldi.
1.10.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de hayal kırıklığı! 2 transfer...
Fenerbahçe'de hayal kırıklığı! 2 transfer... Berke Özer ve Barış Alıcı... Ali Koç’un başkan seçildikten sonra yaptığı ilk transferler bu ikiliydi.
30.07.2019 Fenerbahçe
Fernandao, yeniden Bahia'da!
Fernandao, yeniden Bahia'da! Brezilya Ligi takımlarından Bahia, eski futbolcusu Fernandao'yu transfer ettiğini açıkladı.
23.01.2019 Futbol
Beşiktaş'a dev gelir! 90.7 milyon euro
Beşiktaş'a dev gelir! 90.7 milyon euro Spor Toto Süper Lig kulüpleri son dört sezonda oyuncu satışından büyük geliri kasasına koydu. En çok kazancı elde eden Beşiktaş 91 milyon euro ile başı çekti. Galatasaray 85 milyon euro, Fenerbahçe ise 72 milyon euro gelir sağladı.
14.01.2019 Beşiktaş
Fernandao geri dönüyor...
Fernandao geri dönüyor... Fenerbahçe'nin sezon başında 3 milyon euroya Al Wahda'ya sattığı Fernandao takımdan ayrılma kararı aldı. Golcü futbolcu menajerler tarafından Fenerbahçe ve Galatasaray'a önerildi.
10.01.2019 Galatasaray
Fernandao'dan Akhisarspor'a veto!
Fernandao'dan Akhisarspor'a veto! Spor Toto Süper Lig'de ara transfer döneminde golcü, stoper ve ön libero arayan Akhisarspor, Türkiye'de oynayan ve daha önce oynamış isimlerden sonuç alamayarak gözünü Avrupa'da forma giyen futbolculara çevirdi. Akhisar'ın teklif götürdüğü Suudi Arabistan'da forma giyen eski Fenerbahçeli Fernandao, Brezilya'ya gitmek ve eşinin yanında olmak istediğini söyledi.
31.12.2018 Futbol
Fernandao geri dönecek mi? Liste kabarık...
Fernandao geri dönecek mi? Liste kabarık... Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı maratonu öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Akhisarspor'un gündeminde birbirinden önemli isimler var.
29.12.2018 Futbol
Fernandao'nun acı günü! Kızını kaybetti
Fernandao'nun acı günü! Kızını kaybetti Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Fernandao'nun kızının vefat ettiği açıklandı.
26.12.2018 Fenerbahçe
Bursaspor'da Fernandao sesleri!
Bursaspor'da Fernandao sesleri! Ara transferde takımı sırtlayacak bir forvet almayı planlayan Bursaspor, eski kralına gidiyor. Yeşil-beyazlılar, Al Wahda’da 2 gol atabilen ve kulübüyle yol ayrımına gelen Brezilyalı’nın şartlarını araştırıyor.
13.12.2018 Futbol
Transferde 97 milyon dolar kar!
Transferde 97 milyon dolar kar! Avrupa Futbol Federasyonları Birliğinin (UEFA) finansal fair play uygulamalarına uyum sağlamaya çalışan Türk futbol kulüplerinin, bu yılın ocak-eylül dönemindeki transfer gelirleri 70 milyon dolar oldu. Kulüpler, bu dönemde transferde 57 milyon dolarlık fazla verdi. 2016'dan bu yana bonservis gelirleri ile bonservislere ödenen bedel arasındaki denge 97 milyon dolar fazla olarak kayıtlara geçti.
1.12.2018 Süper Lig
Cocu'dan bir ilk! Rize karşısında...
Cocu'dan bir ilk! Rize karşısında... Hollandalı teknik adam 9 resmi maçta da farklı kadroyla sahaya çıktı. Ancak bu hafta geleneği bozacak görünüyor. Cocu, yarınki Rizespor mücadelesinde, geçtiğimiz hafta derbide tercih ettiği 11’i görevlendirebilir.
29.09.2018 Fenerbahçe
Çakır düdük çaldı Emre Çolak golünü attı!
Çakır düdük çaldı Emre Çolak golünü attı! FIFA kokartlı hakemlerden Cüneyt Çakır, Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'nun daveti ile Suudi Arabistan Pro Ligi'nin 4. haftasındaki Al Ittihad-Al Wehda maçını yönetti.
27.09.2018 Futbol
F.Bahçe'den açıklama! "Kimse vazgeçilmez değil..."
F.Bahçe'den açıklama! "Kimse vazgeçilmez değil..." Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, TRT Spor'da yayınlanan Ajans Saati programında gündeme ve kulübün projelerine dair açıklamalarda bulundu.
21.09.2018 Futbol
Ali Koç'tan önemli açıklamalar!
Ali Koç'tan önemli açıklamalar! Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, FB TV'de Camiaya sesleniş programında açıklamalarda buldu. Kulübün mali yapısından, yapılan transferlere, futbol takımının performansına kadar birçok konuda konuşan Koç, önemli mesajlar verdi.
11.09.2018 Fenerbahçe
Ali Koç'tan transfer değerlendirmesi
Ali Koç'tan transfer değerlendirmesi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Fenerbahçe Dergisi'nin Eylül sayısı için kaleme aldığı yazı yayımlandı.
1.09.2018 Fenerbahçe
31.5 milyon euro kar!
31.5 milyon euro kar! UEFA ile Finansal Fair-Play kapsamında anlaşmalar yapan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor transfer dönemini toplam 31 milyon 465 bin euro (239.3 milyon TL) karla kapattı.
1.09.2018 Galatasaray
Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye 9. transfer
Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye 9. transfer Yaz transfer sezonunun bitmesine az bir süre kala Bursaspor kalecisi Harun Tekin’in Fenerbahçe’ye transferi konusunda prensip anlaşmasına varıldığının açıklamasının ardından milli kaleci, son 24 yılda Bursaspor’dan Fenerbahçe’ye transfer olan 9. futbolcu oldu.
30.08.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Fernandao ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fernandao haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.