John Terry

John Terry

Son dakika john terry haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan john terry ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını john terry haber sayfamızda bulabilirsiniz.

John Terry

haberleri sayfasında son dakika yaşanan john terry gelişmeleri de dahil olmak üzere 215 john terry haberi bulunmuştur. Tüm john terry haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe için yılın bomba iddiası! Yeni teknik direktör belli yeni Sportif Direktör tamam yeni forvet yolda
Fenerbahçe için yılın bomba iddiası! Yeni teknik direktör belli yeni Sportif Direktör tamam yeni forvet yolda Yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe için yılın bomba iddiası ortaya atıldı. Sarı lacivertlilerin İngiliz çalıştırıcıyla anlaşacağı yazılıp çizilirken, Sportif Direktör'ün de belli olduğu bildirildi. Berisha ve Rossi'den beklenen verimi alamayan Fenerbahçe'nin çılgın forveti ise...
24.12.2021 Fenerbahçe
Frank Lampard adım adım Norwich City'e...
Frank Lampard adım adım Norwich City'e... Daniel Farke'ye teşekkür eden Norwich City genç teknik adam Frank Lampard'ı gündemine aldı.
7.11.2021 İngiltere
Ünlü şarkıcı tatilde kaldığı lüks villada vuruldu!
Ünlü şarkıcı tatilde kaldığı lüks villada vuruldu! İngiliz rapçi Mist Portekiz'de lüks bir villada silahla vuruldu. Ünlü şarkıcının "İrlanda aksanı ile İngilizce konuşan" biri tarafından vurulduğu bildirildi.
29.08.2019 Dünya
Demba Ba Şampiyonlar Ligi'nden emin!
Demba Ba Şampiyonlar Ligi'nden emin! Medipol Başakşehir'in Senegalli yıldızı Demba Ba, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda seribaşı olmamalarını sorun yapmadıklarını ve Şampiyonlar Ligi gruplarına kalacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi.
17.07.2019 Başakşehir
İngiltere'de yılın futbolcusu Van Dijk
İngiltere'de yılın futbolcusu Van Dijk Liverpool'un Hollandalı savunma oyuncusu Van Dijk, Sterling, Bernardo Silva, Agüero, Hazard ve Mane'yi geride bırakarak İngiltere'de yılın futbolcusu seçildi.
29.04.2019 İngiltere
Aston Villa'nın yeni yardımcı antrenörü John Terry!
Aston Villa'nın yeni yardımcı antrenörü John Terry! İngiltere Championship ekiplerinden Aston Villa'da teknik direktörlük görevine Dean Smith, yardımcı antrenörlüğe ise John Terry getirildi.
11.10.2018 İngiltere
John Terry futbolu bıraktı
John Terry futbolu bıraktı İngiltere Milli Takımı ve Chelsea Kulübünün unutulmaz futbolcularından John Terry, aktif kariyerini noktaladığını açıkladı.
7.10.2018 İngiltere
John Terry'den sürpriz transfer! Yeni durak Rusya...
John Terry'den sürpriz transfer! Yeni durak Rusya... Chelsea efsanesi John Terry, futbol kariyerine Rusya'da devam edecek.
8.09.2018 Futbol
CANLI! Devler Ligi'nde müthiş maç! Çakır...
CANLI! Devler Ligi'nde müthiş maç! Çakır... Şampiyonlar Ligi son 16 turunda İngiliz devi Chelsea evinde Barcelona’yı ağırlıyor.
20.02.2018 Şampiyonlar Ligi
Bunun adı çılgınlık!
Bunun adı çılgınlık! 2017-2018 sezonu öncesinde transfer dönemi oldukça hareketli geçti ve birçok rekor kırıldı. Takımlar kadrosunu güçlendirmekle beraber birçok futbolcu için de astronomik bedeller ödedi. Fransız devi PSG transfer şampiyonu olurken, Brezilyalı süperstar Neymar’ı da ‘Dünyanın en pahalı futbolcusu’ yaptı.
3.09.2017 Futbol
2 milyonluk soygun!
2 milyonluk soygun! Eski Chelsea takım kaptanı John Terry’nin ailesiyle çıktığı kayak tatilini sosyal medyadan duyurması hırsızları harekete geçirdi. Futbolcunun evinden yaklaşık 2 milyon değerinde eşya çalındı.
29.07.2017 İngiltere
İngilizler transferi abarttı!
İngilizler transferi abarttı! İngiltere Premier Lig'de gelecek sezona şampiyonluk iddiasıyla hazırlanan Chelsea, Arsenal ve Manchester ekipleri transfer döneminde rekora doymuyor.
27.07.2017 İngiltere
Yıldızlar takım arıyor
Yıldızlar takım arıyor Avrupa futbolunda geçen sezonki kulüpleriyle sözleşme süresi sona eren dünyaca ünlü birçok yıldız, gelecek sezon için teklif bekliyor.
22.06.2017 Futbol
Şampiyon Chelsea, galibiyet serisini sürdürdü
Şampiyon Chelsea, galibiyet serisini sürdürdü İngiltere Premier Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Chelsea, 37. haftada konuk ettiği Watford'u 4-3 yenerek art arda 5. galibiyetini aldı.
15.05.2017 İngiltere
İngiltere'de yılın futbolcusu Kante
İngiltere'de yılın futbolcusu Kante Kante, Chelsea formasıyla bu ödülü kazanan 3. futbolcu oldu. Tottenham'ın 21 yaşındaki oyuncusu Alli, art arda ikinci kez "Yılın genç futbolcusu" ödülüne layık görüldü
24.04.2017 İngiltere
Terry için flaş iddia! Antalyaspor...
Terry için flaş iddia! Antalyaspor... Sezon sonunda Chelsea'den ayrılacağı açıklanan John Terry için İngiliz medyasından büyük bir iddia ortaya atıldı. The Sun'ın iddiasına göre; Antalyaspor, 36 yaşındaki oyuncuya teklif yapmaya hazırlanıyor.
20.04.2017 Antalyaspor
John Terry, Chelsea’den ayrılıyor
John Terry, Chelsea’den ayrılıyor Chelsea, 36 yaşındaki stoperi John Terry'nin sezon sonunda kulüpten kesin olarak ayrılacağını açıkladı.
17.04.2017 İngiltere
Demba Ba: Lyon'un savunması zayıf!
Demba Ba: Lyon'un savunması zayıf! Devre arası transfer döneminde Beşiktaş'a kiralık olarak geri dönen ancak geçirdiği sakatlık nedeniyle henüz formasına kavuşamayan Demba Ba,açıklamalarda bulundu.
12.04.2017 Beşiktaş
Chelsea, son şampiyona puan vermedi
Chelsea, son şampiyona puan vermedi İngiltere Premier Lig lideri Chelsea, deplasmanda Leicester City'i 3-0 mağlup etti.
14.01.2017 İngiltere
Chelsea fark atarak turladı
Chelsea fark atarak turladı FA Cup 3. tur mücadelesinde Chelsea sahasında Peterborough United'u 4-1 yenerek üst tura yükseldi.
8.01.2017 İngiltere
Terry ile Chelsea'nin yolları ayrılıyor!
Terry ile Chelsea'nin yolları ayrılıyor! İngiliz basını, sezon sonunda kontratı sona erecek John Terry ile Chelsea'nin yollarının ayrılacağını iddia etti
13.12.2016 İngiltere
Drogba resmen aklandı
Drogba resmen aklandı Daily Mail gazetesinin iddiaları üzerine açılan soruşturmada, vakfın hesaplarında yolsuzluk ve dolandırıcılığa dair bir kanıt bulunamadı.
24.09.2021 Galatasaray
Ricardo Quaresma için Çin iddiası
Ricardo Quaresma için Çin iddiası Teknik direktör Andre Villas Boas, Beşiktaş'ta bu sezon ortaya koyduğu futbol ile göz dolduran vatandaşı Ricardo Quaresma'yı yakın markaja aldı
17.11.2016 Beşiktaş
John Terry çılgın teklifi kabul etti!
John Terry çılgın teklifi kabul etti! John Terry, Çin'den gelen 15 milyon Euro'luk teklifi kabul etti!
17.11.2016 İngiltere
Terry ile 1 yıl daha
Terry ile 1 yıl daha İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, takım kaptanı John Terry ile bir yıllık sözleşme imzaladı.
18.05.2016 İngiltere

Benzer Haber Etiketleri

John Terry ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki john terry haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.