John Kelly

John Kelly

Son dakika John Kelly haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan John Kelly ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını John Kelly haber sayfamızda bulabilirsiniz.

John Kelly

haberleri sayfasında son dakika yaşanan john kelly gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 john kelly haberi bulunmuştur. Tüm john kelly haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trump'ın bazı resmi belgeleri Beyaz Saray'da tuvalete attığı iddia edildi
Trump'ın bazı resmi belgeleri Beyaz Saray'da tuvalete attığı iddia edildi Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın, Başkan olduğu dönemde konutu olarak kullandığı Beyaz Saray'da, bazı resmi belgeleri tuvalete attığı iddia edildi.
4.10.2022 Dünya
Oxford yılın kelimesini (2019) açıkladı! Yılın kelimesi ne?
Oxford yılın kelimesini (2019) açıkladı! Yılın kelimesi ne? "Dictionary.com" 2019'un kelimesini seçti: "varoluşsal" Belli bir zamanda 10 binlerce insanın merak ederek araştırdığı kelimeleri yılın kelimesi olarak seçen "Dictionary.com" 2019'un kelimesi olarak "varoluşsal" anlamına gelen "existential"ı seçti.
3.12.2019 Gündem
Biden, Trump'a sürekli söylüyor! İşte yılın kelimesi
Biden, Trump'a sürekli söylüyor! İşte yılın kelimesi Belli bir zamanda 10 binlerce insanın merak ederek araştırdığı kelimeleri yılın kelimesi olarak seçen "Dictionary.com" 2019'un kelimesi olarak "varoluşsal" anlamına gelen "existential"ı seçti.
2.12.2019 Dünya
Trump 'atama' kararını Twitter'dan duyurdu
Trump 'atama' kararını Twitter'dan duyurdu ABD Başkanı Donald Trump, görevinden ayrılacağı açıklanan Özel Kalem Müdürü John Kelly'nin yerine Beyaz Saray Yönetim ve Bütçe Ofisi Direktörü Mick Mulvaney'i vekaleten atayacağını duyurdu.
14.12.2018 Dünya
Son dakika: Trump resmen açıkladı! Görevinden ayrılacak...
Son dakika: Trump resmen açıkladı! Görevinden ayrılacak... ABD Başkanı Donald Trump, Özel Kalem Müdürü John Kelly’nin yıl sonunda görevinden ayrılacağını açıkladı.
8.12.2018 Dünya
Son dakika... Beyaz Saray'da istifa iddiası
Son dakika... Beyaz Saray'da istifa iddiası ABD merkezli yayın kuruluşu CNN, Beyaz Saray Genel Sekreteri John Kelly'nin istifa etmeye hazır olduğunu duyurdu.
7.12.2018 Dünya
Melania Trump uçakta bunu yapınca...
Melania Trump uçakta bunu yapınca... ABD'de first lady Melania Trump'ın görevden alınmasını istediği Ulusal Güvenlik Danışman Yardımcısı Mira Ricardel'in görevinden ayrıldığı açıklandı.
15.11.2018 Dünya
Trump'a kötü haber! Dava açtılar
Trump'a kötü haber! Dava açtılar CNN, ABD Başkanı Donald Trump yönetimine dava açarak muhabiri Jim Acosta'nın Beyaz Saray'a olan akreditasyonunun yeniden onaylanmasını istedi.
13.11.2018 Dünya
Trump'tan o kitaba tepki: Şaka gibi!
Trump'tan o kitaba tepki: Şaka gibi! ABD Başkanı Donald Trump, gazeteci Bob Woodward'un kendisi hakkında yazdığı kitap ile ilgili "Woodward’ın kitabı şaka gibi, bana karşı yapılan saldırılardan sadece biri." yorumunu yaptı.
10.09.2018 Dünya
ABD'de "isimsiz makale" tartışmaları büyüyor! 'Yalan makinesi' önerisi...
ABD'de "isimsiz makale" tartışmaları büyüyor! 'Yalan makinesi' önerisi... ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, ABD Başkanı Donald Trump'ı hedef alan New York Times (NYT) gazetesindeki isimsiz makaleyi kendi ekibinden kimsenin yazmadığından kesin olarak emin olduğunu belirtti.
9.09.2018 Dünya
Trump'tan flaş çağrı! Soruşturulsun
Trump'tan flaş çağrı! Soruşturulsun ABD Başkanı Donald Trump, New York Times (NYT) gazetesindeki isimsiz makalesinde "Trump'a karşı içeriden bir direniş sergilediklerini" yazan kişinin kimliğinin Adalet Bakanlığı tarafından soruşturulması gerektiğini söyledi.
7.09.2018 Dünya
Son dakika! New York Times'ın imzasız makalesi ABD'de kriz yarattı
Son dakika! New York Times'ın imzasız makalesi ABD'de kriz yarattı Beyaz Saray’daki üst düzey bir yetkilinin isimsiz yayımladığı makale, ABD yönetiminde Başkan Donald Trump’tan duyulan derin rahatsızlığı ortaya koydu
7.09.2018 Dünya
Woodward kasırgası
Woodward kasırgası Watergate skandalını ortaya çıkaran Pulitzer ödüllü gazeteci Bob Woodward’ın yeni kitabı ‘Korku: Trump Beyaz Saray’da’ ABD’de bomba etkisi yarattı. Kitapta Trump’ın Beyaz Saray günleri için inanılmaz anekdotlar ve kendi ekibinden Başkan hakkında şok edici ifadeler yer alıyor
5.09.2018 Dünya
Çok konuşulacak kitap! "Trump Esad'ın öldürülmesini istedi"
Çok konuşulacak kitap! "Trump Esad'ın öldürülmesini istedi" ABD'de eski başkan Richard Nixon'ı istifaya götüren Watergate skandalını ortaya çıkaran gazeteci Bob Woodward yeni kitabını ABD Başkanı Donald Trump hakkında yazdı. Kitapta, Trump'ın 'Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın öldürülmesini istediği' iddiasından, Beyaz Saray'da 'ulusal güvenlik kaygısıyla' Trump'ın önünden belgelerin çalındığına dair birçok iddia var. Kitapta ayrıca Trump'ın eski avukatının, Rusya soruşturmasında ifade vermesi durumunda 'hapse girebileceği' uyarısında bulunduğu da öne sürülüyor.
5.09.2018 Dünya
Trump'tan McCain'e 'saygı' açıklaması
Trump'tan McCain'e 'saygı' açıklaması ABD Başkanı Donald Trump, cumartesi günü hayatını kaybeden Cumhuriyetçilerin önemli isimlerinden Arizona Senatörü John McCain için, "Aramızdaki politika ve yaklaşım farklarına rağmen Senatör John McCain'in ülkemize yaptığı hizmetlere saygı duyuyorum." değerlendirmesini yaptı.
27.08.2018 Dünya
Turmp'ı cenazede istemeyen McCain, Obama'nın konuşma yapmasını vasiyet etti
Turmp'ı cenazede istemeyen McCain, Obama'nın konuşma yapmasını vasiyet etti ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin önemli ismi Arizona Senatörü McCain, eski ABD başkanları Barack Obama ile George W. Bush'un cenazesinde konuşma yapmasını istedi. Başkan Trump ise cenazeye çağrılmadı.
27.08.2018 Dünya
Trump, Beyaz Saray'ın McCain açıklamasını engellemiş
Trump, Beyaz Saray'ın McCain açıklamasını engellemiş ABD Başkanı Donald Trump'ın, önceki gün hayatını kaybeden Cumhuriyetçilerin önemli isimlerinden Arizona Senatörü John McCain için Beyaz Saray yetkililerinin hazırladığı "övgü dolu" yazılı açıklamayı engellediği iddia edildi.
27.08.2018 Dünya
Bomba iddia! Trump engelledi
Bomba iddia! Trump engelledi ABD Başkanı Donald Trump'ın, önceki gün hayatını kaybeden Cumhuriyetçilerin önemli isimlerinden Arizona Senatörü John McCain için Beyaz Saray yetkililerinin hazırladığı "övgü dolu" yazılı açıklamayı engellediği iddia edildi.
27.08.2018 Dünya
İsrail’i ters köşeye yatırdı
İsrail’i ters köşeye yatırdı ABD lideri Trump’ın, İran Cumhurbaşkanı Ruhani’ye yönelik müzakere teklifi, tekliften habersiz olan İsrail’de şaşkınlık ve endişeye neden oldu
1.08.2018 Dünya
Son dakika: 'Dünya çok önemli bir değişim görecek!'
Son dakika: 'Dünya çok önemli bir değişim görecek!' Yakın tarihin en çok beklenen, en sıradışı olarak görülen zirve gerçekleşti. ABD Başkanı Donald Trump ve Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un yaklaşık 40 dakika baş başa görüştü. İki lider daha sonra heyetlerarası görüşmeye ve ardından da çalışma yemeğine geçti. En önemli gündem maddesi nükleer silahsızlanma olan zirveyle ilgili son açıklama Trump'tan geldi: "Çok başarılıydı, imzalara geçiyoruz..." dedi. Daha sonra ise ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, iki ülke arasında kapsamlı bir anlaşmaya imza attı. Trump, nükleer silahtan arınma sürecinin hızlı bir biçimde başlayacağını bildirdi.
12.06.2018 Dünya
Beyaz Saray Sözcüsü açıkladı! Trump'ı bırakıyor...
Beyaz Saray Sözcüsü açıkladı! Trump'ı bırakıyor... ABD Başkanı Donald Trump'ın avukatlarından Ty Cobb'un görevinden ayrılacağı açıklandı.
2.05.2018 Dünya
Trump'a 'aptal' dedi! Artık gidici...
Trump'a 'aptal' dedi! Artık gidici... Trump'ın en yakın adamlarından birinin kapalı kapılar ardında Başkan Trump'tan "aptal" diye bahsettiği ve bu yüzden "gidici" olduğu iddia ediliyor.
1.05.2018 Dünya
Son dakika: ABD'den flaş YPG/PKK hamlesi! Trump yardımları dondurdu
Son dakika: ABD'den flaş YPG/PKK hamlesi! Trump yardımları dondurdu ABD Başkanı Donald Trump'ın, Dışişleri Bakanlığına, Suriye'de ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonun desteğiyle terör örgütü YPG/PKK'nın kontrol ettiği alanların yeniden inşası için ayrılan 200 milyon dolarlık yardımı dondurma talimatı verdiği bildirildi.
31.03.2018 Dünya
Trump'ın McMaster'ı değiştireceği iddiası
Trump'ın McMaster'ı değiştireceği iddiası ABD Başkanı Donald Trump'ın, Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Korgeneral Herbert Raymond McMaster'ın görevine son verme kararı aldığı iddia edildi. Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders ise iddiaları yalanladı.
16.03.2018 Dünya
Trump'ın hedefinde o isim var!
Trump'ın hedefinde o isim var! Amerika Birleşik Devletler kabinesinde döner kapının dönmeye devam edeceği yolunda haberler var. İşte ABD Başkanı Donald Trump'ın hedefindeki o isim...
14.03.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

John Kelly ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki john kelly haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.