Joe Biden bugün Ankara'da; gündem Suriye ve FETÖ
Joe Biden bugün Ankara'da; gündem Suriye ve FETÖ Biden: Trajik saldırılar sonrası, Amerika’nın Türk halkıyla dayanışmasının altını çizmek için Ankara’ya gidiyoruz
29.09.2021 Gündem
Biden, Barzani’ye “Ömrümüz Kürt devletini görmeye yetecek” demiş
Biden, Barzani’ye “Ömrümüz Kürt devletini görmeye yetecek” demiş ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden’ın, kısa süre önce Washington’da görüştüğü Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani’ye, “İkimizin de ömrü Kürt devletini görmeye yetecektir” dediği aktarıldı.
18.05.2015 Dünya
Joe Biden'dan Süleymaniye Camisi tweet'i...
Joe Biden'dan Süleymaniye Camisi tweet'i... ABD Başkan Yardımcısı'nın resmi Twitter hesabından Süleymaniye Camisi tweet'i atıldı.
29.09.2021 Gündem
Joe Film Fragmanı
Joe Film Fragmanı Joe, bahtsız Gary Jones ve sefalet ic¸indeki babasını, bir kereste s¸irketindeki “agˆac¸ zehirleme” ekibine alır. Vurdumduymazlıgˆıyla bilinen Joe, Gary’de farklı bir s¸eyler oldugˆunu hisseder: Kararlılık, bozulmamıs¸lık ve Joe’nun artık inanmadıgˆı bir direnc¸ duygusu. Gary her s¸eyden mahrum kalmıs¸, hayatında bir gu¨n bile okula gitmemis¸tir ama yine de ailesine bakmak, babası canavarlas¸tıgˆında kız kardes¸ini korumak ve daha iyi bir gelecek umuduna tutunmak zorundadır. Joe ve Gary ikisini de geri do¨nu¨lmez bir s¸ekilde degˆis¸tirecek sıradıs¸ı bir bagˆ gelis¸tirirler. Gary, u¨stesinden gelemeyecegˆi gu¨c¸lu¨kte bir tehlikeyle kars¸ı kars¸ıya geldigˆinde Joe’dan yardım ister.
7.04.2014 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri