Jessica Alba

Jessica Alba

Son dakika Jessica Alba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jessica Alba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jessica Alba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jessica Alba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jessica alba gelişmeleri de dahil olmak üzere 141 jessica alba haberi bulunmuştur. Tüm jessica alba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jessica Alba Meksika'da güneşin keyfini çıkardı!
Jessica Alba Meksika'da güneşin keyfini çıkardı! Dünyaca ünlü aktris Jessica Alba, 'Şükran Günü Tatili'nden önce ailesiyle birlikte Meksika'ya gitti. Plajda uzun süre telefon görüşmesi gerçekleştiren 40 yaşındaki Alba'nın hem konuşup hem de güneşlendiği anlar objektiflere yansıdı.
27.11.2021 Magazin
Sabah teklif akşam nikah
Sabah teklif akşam nikah Jessica Alba, eşi Cash Warren ile evlenme kararı aldıkları gün nikah masasına oturduklarını itiraf etti.
27.05.2019 Magazin
Sahalara döndü!
Sahalara döndü! Üçüncü bebeğini geçtiğimiz ocakta dünyaya getiren Jessica Alba, Instyle dergisine kapak oldu.
1.06.2018 Magazin
18 yıl sonra ekrana dönüyor!
18 yıl sonra ekrana dönüyor! En son 2000 yılında ‘Dark Angel’ dizisinde rol alan Jessica Alba, sessizliğini bozuyor.
5.03.2018 Magazin
İşte 2017'nin son ünlü bebeği!
İşte 2017'nin son ünlü bebeği! Üçüncü çocuğunu 2017'nin son günü dünyaya getiren ABD'li oyuncu Jessica Alba, oğluna 'Hayes' adını verdi.
4.01.2018 Magazin
İşkolik Jessica
İşkolik Jessica Üçüncü bebeğine hamile olan Jessica Alba, önceki gün Los Angeles’ta görüntülendi.
30.11.2017 Magazin
Çocuklar için bir aradalar
Çocuklar için bir aradalar 0-12 yaş arasındaki düşük gelirli ailelerin çocuklarına bebek bezi, giyim eşyası ve her çocuğun hak ettiği tüm temel ihtiyaçları sağlayan sosyal sorumluluk internet sitesi Baby2baby’in lansmanı önceki gün Los Angeles’ta yapıldı.
12.11.2017 Magazin
Hamilelik stili
Hamilelik stili Son olarak Suikast filmiyle izleyiciyle buluşan Jessica Alba, giderek belirginleşen karnıyla özel bir hamilelik stili yarattı.
29.10.2017 Magazin
Erkek bebek geliyor!
Erkek bebek geliyor! Üçüncü bebeğine hamile olan oyuncu Jessica Alba (36) ile eşi Cash Warren (38), müjdeyi verdi.
26.10.2017 Magazin
Doğum için geri sayım başladı!
Doğum için geri sayım başladı! Üçüncü çocuğuna hamile olan Jessica Alba, geçtiğimiz günlerde annesi Catherine Jensen'in doğum günü kutlamasına katıldı.
10.10.2017 Magazin
Coca Cola'nın CEO'su Muhtar Kent kızını evlendirdi
Coca Cola'nın CEO'su Muhtar Kent kızını evlendirdi Coca Cola'nın CEO’su Muhtar Kent; Angelina Jolie, Jessica Alba ve Emma Watson gibi ünlülere tasarladığı mücevherleri satan kızı Selin Kent’i, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde gerçekleşen görkemli bir düğünle New York’un önemli yatırım yönetmeni ve ekonomi stratejisti Berke Nayman ile evlendirdi.
16.09.2017 Magazin
Karnı iyice belirginleşti!
Karnı iyice belirginleşti! Geçtiğimiz aylarda üçüncü bebeğine hamile olduğunu açıklayan Jessica Alba, New York Fashion Week'teydi.
12.09.2017 Magazin
Modayı takip ediyor
Modayı takip ediyor Geçtiğimiz aylarda üçüncü bebeğine hamile olduğunu açıklayan Jessica Alba (36), New York Fashion Week’teydi.
11.09.2017 Magazin
Jessica Alba  karnındaki bebeğiyle poz verdi!
Jessica Alba karnındaki bebeğiyle poz verdi! ABD'li oyuncu Jessica Alba, geçtiğimiz gün Los Angeles'ta bir markasının davetine katıldı.
7.09.2017 Magazin
Jessica Alba 2 haftada iki köpeğini kaybetti!
Jessica Alba 2 haftada iki köpeğini kaybetti! Oyuncu Jessica Alba, iki köpeğinin peş peşe ölümüyle sarsıldı.
9.08.2017 Magazin
Bebek göründü
Bebek göründü Jessica Alba ve eşi Cash Warren, sık sık denize girerek eğlenceli dakikalar geçirdi.
25.07.2017 Magazin
3. bebek geliyor!
3. bebek geliyor! Dünyanın en güzel kadınları arasında gösterilen ABD’li oyuncu Jessica Alba, üçüncü bebeğine hamile olduğunu açıkladı.
18.07.2017 Magazin
Facebook dizi çekecek
Facebook dizi çekecek Facebook, video prodüksiyon ağını genişletmek için televizyon kalitesinde dizi yapmaya başlıyor. WSJ haberine göre 13-34 yaş arası kitleyi hedefleyen sosyal medya devinin bölüm başı bütçesi 3 milyon doları bulacak.
26.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Yok böyle jüri! Hepsi dünya yıldızı...
Yok böyle jüri! Hepsi dünya yıldızı... Yapımcılığını Apple'ın üstlendiği 'Planet Of The Apps' (Uygulamalar Dünyası) programının jüri üyeleri önceki gün Los Angeles'ta düzenlenen davette buluştu.
14.06.2017 Magazin
Jessica Alba'nın zor anları! Ayakta duramadı...
Jessica Alba'nın zor anları! Ayakta duramadı... Hollywood'un en güzel kadın oyuncularından olan Jessica Alba, doğum günü partisinden sonra ayakta durmakta zorlandı.
1.05.2017 Magazin
Serenay, saçlarını konuşturdu
Serenay, saçlarını konuşturdu Head&Shoulders Türkiye’deki ilk kadın marka elçisi Serenay Sarıkaya ile yeni reklam filmini çekti.
2.03.2017 Magazin
Jessica Alba: Zevk alma meselesi!
Jessica Alba: Zevk alma meselesi! Jessica Alba, US Weekly’e verdiği röportajda Japon felsefesine göre yaşadığını söyledi. Jessica Alba'nın açıklamalarında satır başları haberimizde yer alıyor...
27.02.2017 Magazin
Jessica Alba'nın gözlük alışverişi
Jessica Alba'nın gözlük alışverişi Oyuncu Jessica Alba, önceki gün kızları Honor ve Haven ile Kaliforniya-Venice'te görüntülendi.
6.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Jessica Alba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jessica alba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.