Jeremy Meeks

Jeremy Meeks

Son dakika Jeremy Meeks haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jeremy Meeks ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jeremy Meeks haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jeremy Meeks

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jeremy meeks gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 jeremy meeks haberi bulunmuştur. Tüm jeremy meeks haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiliz milyarder fitness eğitmenini taciz etti! Cezayla karşı karşıya
İngiliz milyarder fitness eğitmenini taciz etti! Cezayla karşı karşıya Moda devi Topshop'ın sahibi Philip Green'in hakkındaki taciz suçlamaları nedeniyle hapis cezasıyla karşı karşıya.
1.06.2019 Dünya
Yasak aşk Bodrum'da başladı! Evi terk etti
Yasak aşk Bodrum'da başladı! Evi terk etti Sabıka fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldıktan sonra ünlenip modellik ve DJ'lik yapmaya başladı... Evli olmasına karşın Bodrum'da ünlü bir firmanın varisi ile oldukça samimi halde görüntülendi...
28.02.2019 Magazin
F1 şampiyonu Hamilton  Türkiye’de çöp topladı
F1 şampiyonu Hamilton Türkiye’de çöp topladı Muğla Göcek’te tatil yapan ünlü çift Jeremy Meeks ve Chloe Green’in misafiri olarak Türkiye’ye gelen şampiyon Formula 1 pilotu Lewis Hamilton arkadaşları ile bir koyda gördükleri çöpleri topladı. Daha sonra takipçilerini uyaran bir video paylaştı.
9.08.2018 Gündem
Dünyanın en pahalı yatları Bodrum’da
Dünyanın en pahalı yatları Bodrum’da Dünyanın en pahalı yatları ile gelen ünlü iş adamları milyon dolarlarını Bodrum’a bıraktı. Dünyanın en pahalı yatları yerli ve yabancı turistlerin de ilgi odağı oldu.
2.08.2018 Yaşam
150 milyon dolarlık aşk yatı
150 milyon dolarlık aşk yatı Dünyanın en yakışıklı mahkumu olarak tanınan Jeremy Meeks ve Topshop’ın varisi sevgilisi Chloe Green 150 milyon dolarlık mega lüks yatı ile önceki gün Bodrum’a geldi. Yatın ihtişamı ise adeta aşklarını gölgeledi
29.07.2018 Magazin
Bebek göründü
Bebek göründü ‘Dünyanın en yakışıklı mahkumu’ olarak ünlenen model Jeremy Meeks ile uğruna eşini terk ettiği hamile sevgilisi Chloe Green, bir teknede görüntülendi. Green’in iyice belirginleşen göbeği dikkat çekti
22.05.2018 Magazin
Fotoğrafları görünce bebeğimi düşürdüm!
Fotoğrafları görünce bebeğimi düşürdüm! ‘Dünyanın en yakışıklı suçlusu’ olarak tanınan Jeremy Meeks’in eski eşi konuştu: “Jeremy beni Chloe ile aldatmaya başladığında hamileydim. Bodrum’da çekilmiş fotoğraflarını basında görünce stresten bebeğimi düşürdüm”
31.03.2018 Magazin
Yasak aşk skandalında bir gelişme daha!
Yasak aşk skandalında bir gelişme daha! Hapishane fotoğrafı ile ünlü olan eski mahkum Jeremy Meeks'in yasak aşk yaşadığı ünlü bir kıyafet markasının varisi Chloe Green'den çocuk beklediği ortaya çıktı.
28.03.2018 Magazin
Görür görmez aşık oldum
Görür görmez aşık oldum ‘Dünyanın en yakışıklı suçlusu’ olarak anılan Jeremy Meeks, uğruna eşi Melissa Meeks’i terk ettiği milyarder sevgilisi Chloe Green’e olan aşkını anlattı.
26.11.2017 Magazin
Yardım alışverişi
Yardım alışverişi ‘Dünyanın en yakışıklı mahkumu’ olarak tanınan Jeremy Meeks ile sevgilisi Chloe Green Harvey kasırgası mağdurları için kolları sıvadı.
3.09.2017 Magazin
Çocuklar gibi eğlendiler
Çocuklar gibi eğlendiler Hapse girdiğinde gazetede yayınlanan fotoğraflarıyla ünlü olan ve ‘Dünyanın en yakışıklı suçlusu’ olarak anılan Jeremy Meeks ile sevgilisi Chloe Green, tatillerine devam ediyor.
5.08.2017 Magazin
Bodrum tatili evliliğini bitirdi!
Bodrum tatili evliliğini bitirdi! ABD’de sabıka fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldıktan sonra ünlenen evli ve 2 çocuk babası Jeremy Meeks’in karısı Melissa Meeks, ünlü mahkumun kendisini Bodrum tatilinde milyarder Chloe Green ile aldatmasının ardından boşanma kararı aldı
9.07.2017 Magazin
Jeremy Meeks'in eşinden boşanma kararı!
Jeremy Meeks'in eşinden boşanma kararı! ‘Dünyanın en yakışıklı mahkumu’ olarak ünlenen Jeremy Meeks'in eşi Melissa Meeks ünlü mahkumun kendisini Bodrum tatilinde milyarder Chloe Green ile aldatmasının ardından boşanma kararı aldı.
9.07.2017 Magazin
Aldattığı eşi sessizliğini bozdu!
Aldattığı eşi sessizliğini bozdu! Bodrum tatili sırasında lüks yatta bir güzelle romantik anlar yaşayan Jeremy Meeks'in eşi Melissa Meeks, olay görüntülerden günler sonra ilk kez konuştu.
5.07.2017 Magazin
Bu daha başlangıç
Bu daha başlangıç Jeremy Meeks’in Bodrum’daki tatilde samimi halde görüntülendiği milyarder Chloe Green, Instagram hesabından Meeks’le çekilmiş fotoğrafını paylaştı
2.07.2017 Magazin
Jeremy Meeks'ten G.Saray paylaşımı
Jeremy Meeks'ten G.Saray paylaşımı Mahkum fotoğrafı sosyal medyaya düşünce ünlenen ve şimdilerde modellik ve DJ'lik yapan Jeremy Meeks Galatasaray formasıyla video paylaştı.
1.07.2017 Galatasaray
Jeremy Meeks'in yanındaki kadının kim olduğu ortaya çıktı!
Jeremy Meeks'in yanındaki kadının kim olduğu ortaya çıktı! ABD'de sabıka fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldıktan sonra ünlenip modellik ve DJ'lik yapmaya başlayan, evli 3 çocuk babası Jeremy Meeks'in Bodrum'daki tatilde samimi halde görüntülendiği kadının, ünlü Topshop firmasının varisi 24 yaşındaki İngiliz Chloe Green olduğu öğrenildi.
30.06.2017 Magazin
Eşini Bodrum’da aldattı
Eşini Bodrum’da aldattı Sabıka kaydı fotoğrafı ile şöhrete kavuşan ve serbest kaldığında modellik yapmaya başlayan Jeremy Meeks, Bodrum’da tatil yapıyor. Meeks, tatil sırasında kaçamak yapmayı da ihmal etmedi
29.06.2017 Magazin
En yakışıklı mahkum Jeremy Meeks eşini böyle aldattı!
En yakışıklı mahkum Jeremy Meeks eşini böyle aldattı! Dünyanın en yakışıklı mahkumu olarak tanınan Jeremy Meeks, Bodrum'da çıktığı mavi yolculukta çok fena yakalandı.
6.08.2017 Magazin
‘Dünyanın en yakışıklı mahkumu’ Türk baklavasına hayran kaldı
‘Dünyanın en yakışıklı mahkumu’ Türk baklavasına hayran kaldı Dünyanın en yakışıklı mahkumu olarak ünlenen Jeremy Meeks Bodrum'a geldi. Özel bir programa katılacak olan Meeks Türkiye'de en çok baklavayı beğendiğini açıkladı.
27.06.2017 Magazin
Yakışıklı mahkum Türkiye’de
Yakışıklı mahkum Türkiye’de Sabıka fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldıktan sonra ‘en ünlü mahkum’ haline gelen Jeremy Meeks, tahliye edildikten sonra modellik ve DJ’lik yapmaya başladı.
26.06.2017 Magazin
Milano’nun en konuşulan modeli
Milano’nun en konuşulan modeli ABD’li Jeremy Meeks’in hayat hikâyesi, hapiste olduğu yıllarda medyanın büyük ilgisinden oldukça uzaktaydı.
19.06.2017 Magazin
Sabıka fotoğrafıyla ünlü manken podyumda!
Sabıka fotoğrafıyla ünlü manken podyumda! Hapishanedeyken sabıka kaydında yer alan fotoğrafın dünya çapında ilgi oluşturması sayesinde ‘en seksi mahkum' olarak ünlenen ABD'li eski mahkum Jeremy Meeks, New York Moda Haftası'nda podyuma çıktı.
17.06.2021 Dünya
‘Seksi mahkum’dan özgürlük pozu
‘Seksi mahkum’dan özgürlük pozu Suçlarından çok sabıka fotoğraflarıyla tanınan ve ‘seksi mahkum’ olarak üne kavuşan ABD’li Jeremy Meeks, 5 yaşındaki oğluyla beraber çektiği selfie’yi sosyal medyada paylaştı...
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Jeremy Meeks ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jeremy meeks haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.