Jeremy Corbyn

Jeremy Corbyn

Son dakika Jeremy Corbyn haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jeremy Corbyn ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jeremy Corbyn haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jeremy Corbyn

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jeremy corbyn gelişmeleri de dahil olmak üzere 134 jeremy corbyn haberi bulunmuştur. Tüm jeremy corbyn haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçim hezimetinden sonra Jeremy Corbyn istifa edeceğini açıkladı
Seçim hezimetinden sonra Jeremy Corbyn istifa edeceğini açıkladı İngiltere'de İşçi Partisi lideri Jeremy Corbyn, seçim hezimetinin ardından istifa edeceğini açıkladı.
13.12.2019 Dünya
İngiltere'de sandık çıkış anketleri açıklandı
İngiltere'de sandık çıkış anketleri açıklandı İngiltere'de yapılan erken genel seçimde Başbakan Boris Johnson liderliğindeki Muhafazakar Parti, sandık çıkış anketine göre tek başına iktidara geldi.
12.12.2019 Dünya
Kraliyet Ailesi'ni karıştıran taciz suçlaması!
Kraliyet Ailesi'ni karıştıran taciz suçlaması! İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in 2. oğlu Prens Andrew, cinsel taciz suçundan sabıkası olan ve cezaevinde ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein ile arkadaşlığının, İngiltere Kraliyet ailesinin çalışmalarına zarar verdiğini söylerek, aile üyesi olarak üstlendiği görevleri bıraktığını açıkladı.
21.11.2019 Dünya
Boris Johnson ve Jeremy Corbyn canlı yayında karşı karşıya geldi!
Boris Johnson ve Jeremy Corbyn canlı yayında karşı karşıya geldi! İngiltere'de 12 Aralık'ta yapılacak erken seçim öncesi Başbakan Boris Johnson ve İşçi Partisi lideri Jeremy Corbyn, ilk kez canlı yayında karşı karşıya geldi. ITV'nin bir saat süren yayınında liderler İngiltere halkından gelen soruları yanıtladı.
20.11.2019 Dünya
İngiltere'de aralıkta seçime gidilmesi kesinleşti
İngiltere'de aralıkta seçime gidilmesi kesinleşti Ana muhalefetteki İşçi Partisinin lideri Jeremy Corbyn, hükümetin, Avam Kamarasında bugün oylanacak erken seçime gidilmesi teklifine destek vereceklerini açıkladı. Hükümet, seçim için 12 Aralık'a işaret ederken, muhalefet bu tarihin öne çekilmesini istiyor.
29.10.2019 Dünya
İngiltere Parlamentosu Brexit oylamasını erteledi
İngiltere Parlamentosu Brexit oylamasını erteledi İngiltere Başbakan Boris Johnson'ın, Avrupa Birliği (AB) ile vardığı yeni Brexit anlaşmasının oylaması ertelendi. Parlamento, yeni Brexit anlaşmasının oylamasının gerekli tüm yasal düzenlemeler kabul edilene dek ertelenmesini içeren bir değişiklik önergesini kabul etti.
19.10.2019 Dünya
İngiltere'de 37 yıl sonra bir ilk
İngiltere'de 37 yıl sonra bir ilk İngiltere Parlamentosu, 37 yıl sonra ilk kez cumartesi günü toplandı. Parlamento'nun gündeminde, Başbakan Boris Johnson'ın Avrupa Birliği'yle (AB) vardığı Brexit Anlaşması var.
19.10.2019 Dünya
İngiltere'de BBC'ye ırkçılık tepkisi
İngiltere'de BBC'ye ırkçılık tepkisi İngiliz kamu yayın kuruluşu BBC'nin ABD Başkanı Donald Trump'ın bazı kongre üyelerine yönelik ırkçı ifadelerini eleştiren Hint asıllı bir sunucusu hakkındaki şikayeti haklı bulması tepki çekti.
27.09.2019 Dünya
Boris Johnson 21 muhalif milletvekilini partisinin meclis grubundan  ihraç etti
Boris Johnson 21 muhalif milletvekilini partisinin meclis grubundan ihraç etti İngiltere Başbakanı Boris Johnson dün yapılan kritik oylamada muhalefetle hareket eden 21 milletvekilini ihraç etti. Muhafazakar Parti'nin parlamento grubundan ihraç edilenler arasında iki eski maliye bakanı ile Winston Churchill’in torunu da yer aldı.
4.09.2019 Dünya
Çoğunluğu kaybetti... Adım adım kriz
Çoğunluğu kaybetti... Adım adım kriz İngiltere'de iktidardaki Muhafazakar Parti milletvekili Philip Lee'nin partisinden istifa ederek Liberal Demokrat Partiye geçmesiyle Boris Johnson başbakanlığındaki hükümet, parlamentodaki çoğunluğunu kaybetti. Muhalefet de İngiltere'nin AB'den anlaşmasız ayrılmasını engellemeye yönelik kritik bir oylamayı kazandı. Boris Johnson ise erken seçimi gündeme getirdi. Öte yandan İngiliz sterlini AB referandumunun yapıldığı 2016'nın haziran ayından bu yana yaklaşık yüzde 20 değer kaybetti.
4.09.2019 Dünya
Hükümet istedi, Kraliçe onayladı: İngiltere'de Parlamento askıya alınıyor
Hükümet istedi, Kraliçe onayladı: İngiltere'de Parlamento askıya alınıyor Brexit çıkmazındaki ülkede Boris Johnson hükümetinin Kraliçe'den parlamentoyu askıya alma talebi kabul edildi, ülke karıştı. Yaşananları 'darbe' olarak niteleyen muhalefet, halkı sokağa çağıracağını ilan etti.
28.08.2019 Dünya
Boris Johnson harekete geçti! '10 Numara' iptal
Boris Johnson harekete geçti! '10 Numara' iptal İngiltere Başbakanı Boris Johnson, bürokrasiden anlaşmasız Brexit'e yönelik hazırlıkları hızlandırmalarını isterken, başbakanlık ofisi "10 Numara"da görevli personelin izinleri de iptal edildi.
9.08.2019 Dünya
Boris Johnson, 500 bin yasa dışı göçmene af planını destekliyor
Boris Johnson, 500 bin yasa dışı göçmene af planını destekliyor İngiltere'nin yeni başbakanı Boris Johnson, Perşembe günü Avam Kamarası'nda gerçekleştirdiği ilk konuşmasında 500 bin yasa dışı göçmene af getirilmesini desteklediğini açıkladı.
26.07.2019 Dünya
İngiltere'de İşçi Partisi lideri Corbyn'den seçim çağrısı
İngiltere'de İşçi Partisi lideri Corbyn'den seçim çağrısı İngiltere'de ana muhalefetteki İşçi Partisi lideri Jeremy Corbyn, eski Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ın Muhafazakar Parti liderliğine gelerek ülkenin yeni başbakanı olmasına tepki gösterdi.
23.07.2019 Dünya
Hürmüz Boğazı'ndaki gemi krizi büyüyor! Rusya şüphesi...
Hürmüz Boğazı'ndaki gemi krizi büyüyor! Rusya şüphesi... İran'ın Hürmüz Boğazı'nda İngiltere'ye ait petrol tankerine el koymasının ardından kriz büyüyor. İngiliz istihbaratı, İran ve İngiltere arasındaki tanker krizine Rusya’nın dahil olma ihtimalini değerlendiriyor. Öte yandan ABD, Basra Körfezi'nde gözetleme ve istihbarat çalışmalarına başlayacağını duyurdu.
23.07.2019 Dünya
Bomba Pompeo iddiası! Yahudi liderlere söz vermiş
Bomba Pompeo iddiası! Yahudi liderlere söz vermiş ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun, İngiltere İşçi Partisi lideri Jeremy Corbyn'e karşı harekete geçmek için seçimleri beklemeyeceği konusunda Yahudi liderlere söz verdiği ileri sürüldü.
11.06.2019 Dünya
Trump açıkladı: Kesinlikle anlaşmaya varacağız
Trump açıkladı: Kesinlikle anlaşmaya varacağız ABD Başkanı Donald Trump, Çin telekom firması Huawei ürünlerinin İngiltere'nin 5G ağında kullanılıp kullanılmamasına ilişkin tartışmalarda "kesinlikle anlaşmaya varacaklarını" belirterek, bir istihbarat paylaşımı kısıtlamasının olmayacağını söyledi.
4.06.2019 Dünya
Kritik ziyaret öncesi 'edepsiz' krizi! Trump açıklama yaptı...
Kritik ziyaret öncesi 'edepsiz' krizi! Trump açıklama yaptı... ABD Başkanı Donald Trump, İngiltere ziyareti öncesinde tahtın altıncı sıradaki varisi Prens Harry'nin eşi Sussex Düşesi Meghan Markle'a "edepsiz" demediğini açıkladı.
3.06.2019 Dünya
Brexit görüşmeleri çöktü!
Brexit görüşmeleri çöktü! İngiltere’de ana muhalefetteki İşçi Partisinin lideri Jeremy Corbyn, İngiltere'nin AB'den ayrılması (Brexit) anlaşmasına yönelik hükümetle yürüttükleri görüşmelerin çöktüğünü ilan etti.
17.05.2019 Dünya
"Assange'ın iadesine İngiliz hükümeti karşı çıkmalı"
"Assange'ın iadesine İngiliz hükümeti karşı çıkmalı" İngiltere'de ana muhalefet partisi lideri Jeremy Corbyn, Wikileaks kurucusu Julian Assange'ın ABD'ye iade edilmemesini istedi.
12.04.2019 Dünya
Brexit ile ilgili flaş gelişme!
Brexit ile ilgili flaş gelişme! İngiltere Başbakanı Theresa May Brexit için Avrupa Birliği'ne ertleme talebinde bulundu.
5.04.2019 Dünya
Son dakika... İngiliz askerlerinden skandal görüntüler!
Son dakika... İngiliz askerlerinden skandal görüntüler! İngiliz askerlerinin İşçi Partisi Lideri Jeremy Corbyn'i hedefe koyup videoya aldığı skandal görüntüleri İngiltere'de şok etkisi yarattı.
3.04.2019 Dünya
Son dakika... İngiltere Başbakanı May'den kritik Brexit hamlesi
Son dakika... İngiltere Başbakanı May'den kritik Brexit hamlesi İngiltere Başbakanı Theresa May, kendi anlaşmasının reddedilmesi halinde anlaşmasız ayrılık ve Brexit tarihinin ertelenmesi seçeneklerini parlamentoya sunacağını söyledi.
26.02.2019 Dünya
İngiltere'de ana muhalefetten yeni istifa
İngiltere'de ana muhalefetten yeni istifa İngiltere’de ana muhalefetteki İşçi Partisinden istifa eden milletvekili sayısı 9’a yükseldi. Milletvekili Ian Austin, bugün seçim bölgesindeki yerel bir gazeteye yazdığı makaleyle partisinden istifa ettiğini duyurdu.
22.02.2019 Dünya
İngiltere'de peş peşe istifa depremi
İngiltere'de peş peşe istifa depremi Ana muhalefetteki İşçi Partisi'nden sonra istifalar iktidardaki Muhafazakar Parti'ye sıçradı, partiden ayrılan üç milletvekili eski İşçi Partililerin yer aldığı Bağımsız Grup'a katılacak.
20.02.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Jeremy Corbyn ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jeremy corbyn haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.