Jean-Michel Aulas

Jean-Michel Aulas

Son dakika Jean-Michel Aulas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jean-Michel Aulas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jean-Michel Aulas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jean-Michel Aulas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jean-michel aulas gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 jean-michel aulas haberi bulunmuştur. Tüm jean-michel aulas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tolisso bombası! Başkan resmen açıkladı 'Evet görüşüyoruz'
Tolisso bombası! Başkan resmen açıkladı 'Evet görüşüyoruz' Adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan yıldız futbolcu Tolisso ile Lyon Başkanı Aulas'ın görüştüğü ortaya çıktı.
10.06.2022 Fransa
Beşiktaş Marcelo Guedes için harekete geçti
Beşiktaş Marcelo Guedes için harekete geçti Lyon’da taraftarlarla yaşadığı olay sonrasında takımdan ayrılma kararı alan Marcelo Guedes için Beşiktaş yönetimi harekete geçti. Siyah-Beyazlı formayı asla unutmayan Brezilyalı için Kartal’da yönetim, Fransız ekibinin kesin kararını bekliyor.
13.12.2019 Beşiktaş
Arsene Wenger Fransa'ya geri dönüyor
Arsene Wenger Fransa'ya geri dönüyor 22 yıl boyunca çalıştırdığı Arsenal'dan geçtiğimiz yaz ayrılan dünyaca ünlü menajer Arsene Wenger ile ilgili ülkesi Fransa'dan gündeme bomba gibi düşen bir haber geldi. 69 yaşındaki teknik adamın Ligue 1 ekiplerinden biriyle görüşme halinde olduğu öğrenildi...
28.04.2019 Fransa
Bruno Genesio Lyon'dan ayrılacağını açıkladı!
Bruno Genesio Lyon'dan ayrılacağını açıkladı! Fransa Ligue 1'de deplasmanda Nantes'a 2-1 yenilen Olympique Lyon'da deprem... Takımın 52 yaşındaki teknik direktörü Bruno Genesio, düzenlediği basın toplantısıyla sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı.
13.04.2019 Fransa
Aulas basın toplantısında şoke etti!
Aulas basın toplantısında şoke etti! Olimpik Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas'ın Rennes'e 3-2 yenilerek Fransa Kupası'ndan elendikleri yarı final maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında salon adeta buz kesti. Aulas, kaybettikleri maç sonrası teknik direktörleri Bruno Genesio'nun geleceği hakkında konuştu.
3.04.2019 Fransa
Başkan Denayer transferini açıkladı!
Başkan Denayer transferini açıkladı! Galatasaray’ın bir kez daha kiralamak için uğraş verdiği Jason Denayer için Lyon araya girdi, işi bitirdi. Fransız kulübünün başkanı Aulas, Belçikalı yıldızın Fransa’da olduğunu söyleyip, “Yeni oyuncumuz geçen sezon Galatasaray ile lig şampiyonu oldu” dedi.
18.08.2018 Futbol
Galatasaray'a Denayer'den kötü haber
Galatasaray'a Denayer'den kötü haber Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas, Jason Denayer'i transfer ettiklerini açıkladı.
17.08.2018 Galatasaray
Ben Arfa için Fenerbahçe'yi açıkladılar
Ben Arfa için Fenerbahçe'yi açıkladılar Fenerbahçe için Hatem Ben Arfa açıklaması! Transfer döneminin ilk günlerinden bu yana ismi Fenerbahçe başta olmak üzere Türk kulüpleriyle anılan Hatem Ben Arfa için flaş açıklama geldi. Paris Saint-Germain Sportif Direktörü Antero Henrique, oyuncunun Türkiye'ye gideceğini açıkladı.
29.08.2017 Fenerbahçe
Valbuena'da işlem tamam!
Valbuena'da işlem tamam! Lyon'un yıldız orta sahası, Fenerbahçe'nin 3 yıllık sözleşme teklifine 'Evet' yanıtını verdi.
25.05.2017 Fenerbahçe
Başkan doğruladı! Lacazette'in yeni takımı...
Başkan doğruladı! Lacazette'in yeni takımı... Yıldız golcünün Atletico Madrid'e transfer ihtimaline dair en ciddi açıklama Lyon Başkanı Aulas'tan geldi.
21.05.2017 Futbol
'Beşiktaş, bu kupayı kazanacaktır'
'Beşiktaş, bu kupayı kazanacaktır' UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında deplasmanda Beşiktaş'ı penaltılar sonucu 7-6 yenerek yarı finale çıkan Lyon'da başkan Jean Michel Aulas açıklamalarda bulundu.
21.04.2017 Beşiktaş
Beşiktaş Lyon maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? (BJK maçı şifresiz mi)
Beşiktaş Lyon maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? (BJK maçı şifresiz mi) Beşiktaş Lyon maçına artık saatler kaldı. Avrupa arenasındaki tek temsilcimiz Beşiktaş için Lyon maçında tüm Türkiye tek yürek olacak. Kalp atışlarının saatler geçtikçe hızlandığı Beşiktaş Lyon maçında temsilcimiz Kara Kartal gol yemeden tek farklı galibiyet, 2 ve üstü farklı galibiyet alması halinde bir üst tura adını yazdıracak ve UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale yükselecek. Peki Beşiktaş Lyon maçı ne zaman saat kaçta hangi şifresiz kanalda yayınlanacak?
20.04.2017 Futbol
Lyon Başkanı Aulas'tan UEFA kararı yorumu
Lyon Başkanı Aulas'tan UEFA kararı yorumu Olympique Lyon Kulübü Başkanı Jean-Michel Aulas, UEFA Disiplin Komitesi'nin verdiği cezaların iki takım için de doğru bir karar olduğunu söyledi.
19.04.2017 UEFA Avrupa Ligi
'Bu bizim onur mücadelemiz'
'Bu bizim onur mücadelemiz' Beşiktaşlı yöneticiler, Avrupa Ligi'nde Lyon ile Perşembe günü oynayacakları rövanşın önemine dikkat çektiler.
17.04.2017 Beşiktaş
"Şaşırmış bunlar!"
"Şaşırmış bunlar!" Lyon Başkanı Jean Mıchel Aulas'a Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi'den de sert tepki geldi.
16.04.2017 Beşiktaş
Lyon istanbul'a taraftar getirmiyor!
Lyon istanbul'a taraftar getirmiyor! UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın konuğu olacak olan Olimpik Lyon'un, İstanbul'a taraftar getirmeyeceği konusunda anlaşmaya varıldı.
15.04.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'tan lobi atağı!
Beşiktaş'tan lobi atağı! Beşiktaş yönetimi, Lyon ile oynanan maç öncesinde stat dışı ve içinde yaşanan taraftar olaylarını lehine çevirmek için düğmeye basan Fransızlar’a karşı atağa kalkıyor.
15.04.2017 Beşiktaş
Fikret Orman'dan flaş karar!
Fikret Orman'dan flaş karar! Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Lyon maçında yaşanan olaylar ve Fransız kulübünün başkanın yaptığı açıklamalarla ilgili yarın saat 13.00'te Vodafone Arena'da basın toplantısı düzenleyecek.
14.04.2017 Beşiktaş
Lyon Başkanı Aulas: "İstanbul'daki maç seyircisiz..."
Lyon Başkanı Aulas: "İstanbul'daki maç seyircisiz..." Olympique Lyon Kulübü Başkanı Jean-Michel Aulas, 2-1 kazandıkları Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.
14.04.2017 Beşiktaş
Utanç gecesi!
Utanç gecesi! Lyon-Beşiktaş maçı öncesi tribünler karıştı yaklaşık 2 bin taraftar sahaya girerken maç 46 dakika rötarlı başladı.
14.04.2017 Futbol
Lyon Başkanı: Engel olamadık
Lyon Başkanı: Engel olamadık UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Beşiktaş ile karşılaşacak Lyon'da başkan Aulas'tan son dakika açıklaması geldi. Aulas, Parc OL'deki ilk maç için 15 bin Türk seyirciye bilet satılmasına engel olamadıklarını söyledi.
12.04.2017 Beşiktaş
"Ermeniler ve Türkler arasında sorun yaşanabilir"
"Ermeniler ve Türkler arasında sorun yaşanabilir" Avrupa Ligi'ndeki Olympique Lyon-Beşiktaş maçına 2 haftadan az bir süre kala heyecan tırmanıyor.
31.03.2017 Beşiktaş
10 numaraya 3 aday!
10 numaraya 3 aday! Sarı-lacivertlilerin forvet arkası takviyesinde mutlu sona en çok yaklaştığı oyuncu Valbuena. Hakim Ziyech ise yöneticileri maddi anlamda zorlarken Belhanda ismi yeniden gündeme geldi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Valbuena için resmi açıklama
Valbuena için resmi açıklama Lyon Kulübü Başkanı Jean Michel Aulas, Mathieu Valbuena için Çin kulüplerinden ve Fenerbahçe'den teklif aldıklarını açıkladı.
2.07.2016 Fenerbahçe
Fenerbahçe-Lyon maçı tehlikede!
Fenerbahçe-Lyon maçı tehlikede! Olympique Lyon Kulübü Başkanı Jean-Michel Aulas, Fenerbahçe'ye karşı oynayacakları maçın iptal edilebileceğini açıkladı.
24.09.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Jean-Michel Aulas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jean-michel aulas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.