Javier Mascherano

Javier Mascherano

Son dakika Javier Mascherano haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Javier Mascherano ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Javier Mascherano haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Javier Mascherano

haberleri sayfasında son dakika yaşanan javier mascherano gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 javier mascherano haberi bulunmuştur. Tüm javier mascherano haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diego Costa’ya vergi kaçırmaktan 6 ay hapis cezası
Diego Costa’ya vergi kaçırmaktan 6 ay hapis cezası İspanya’nın Atletico Madrid takımında forma giyen, Brezilya ve İspanya vatandaşlıkları bulunan futbolcu Diego Costa, vergi kaçırma suçlamasıyla 6 ay hapis cezası aldı.
4.06.2020 Futbol
Mascherano bir, Sosa iki, Iniesta üç
Mascherano bir, Sosa iki, Iniesta üç Trabzonsporlu Jose Sosa’ya kanca atan Estudiantes kulübünün bu hamlesinin, üçlü bir transfer stratejisinin ikinci ayağı olduğu ortaya çıktı. Arjantin kulübü, geçtiğimiz haftalarda ülkenin yıldız futbolcusu, eski Barcelonalı Javier Mascherano’yu kadrosuna katarak dikkat çekmişti.
28.12.2019 Trabzonspor
Sergio Ramos'a 1 milyon avro vergi cezası
Sergio Ramos'a 1 milyon avro vergi cezası Real Madrid'in kaptanı Sergio Ramos'a vergi kaçırma suçundan 1 milyon avro para cezası kesildi.
24.10.2019 Futbol
Diego Costa hapis cezası alabilir!
Diego Costa hapis cezası alabilir! İspanya'nın başkenti Madrid'deki İl Mahkemesi Ekonomik Suçlar Savcılığı, Atletico Madrid'de forma giyen Brezilya asıllı İspanyol futbolcu Diego Costa hakkında 1 milyon euro vergi kaçırdığı iddiasıyla suçlamada bulundu.
5.06.2019 İspanya
Xabi Alonso suçlamaları kabul etmedi
Xabi Alonso suçlamaları kabul etmedi İspanya'da vergi kaçırmakla suçlanan eski futbolcu Xabi Alonso, "Adalete güvenerek, sonuna kadar masumiyetimi savunmaya devam edeceğim." dedi.
22.01.2019 İspanya
Ronaldo'ya 23 ay hapis ve 18,7 milyon euro para cezası
Ronaldo'ya 23 ay hapis ve 18,7 milyon euro para cezası İspanya'da vergi kaçırmakla suçlanan Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'ya 23 ay hapis ve toplamda 18,7 milyon euro para cezası verildi.
22.01.2019 İspanya
Mascherano beğendi! Balona rövaşata çekmeye çalışmıştı...
Mascherano beğendi! Balona rövaşata çekmeye çalışmıştı... Barcelona'da oynadığı futbolla otoritelerin beğenisini kazanan ve şu anda Hebei China'da forma giyen Javier Mascherano, Ocak ayında balona rövaşata çekmeye çalışarak sosyal medyada popüler olan Gülbey Türkücü'nün videosunu beğendi.
8.11.2018 Futbol
Arjantin'in Dünya Kupası kadrosu belli oldu
Arjantin'in Dünya Kupası kadrosu belli oldu Arjantin Milli Takımı'nın Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası öncesinde kadrosu resmen açıklandı. Yıldız futbolcunun kadroya alınmaması büyük şaşkınlık yarattı.
22.05.2018 Arşiv
Arjantin Milli Takımı'nın 23 kişilik kadrosu belli oldu
Arjantin Milli Takımı'nın 23 kişilik kadrosu belli oldu Arjantin Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası'ndaki nihai kadrosu açıklandı.
21.05.2018 Futbol
Arjantin'nin Dünya Kupası kadrosu belli oldu
Arjantin'nin Dünya Kupası kadrosu belli oldu Arjantin Milli Takımı'nın 2018 Dünya Kupası kadrosu açıklandı.
14.05.2018 Futbol
İspanya, Arjantin'i paramparça etti! Tam 7 gol...
İspanya, Arjantin'i paramparça etti! Tam 7 gol... 2018 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında oynanan maçta İspanya, konuk ettiği Arjantin'i 6-1 yendi.
27.03.2018 Futbol
33 yaşında 35 milyon euroluk teklif!
33 yaşında 35 milyon euroluk teklif! Barcelona'nın kaptanı Andres Iniesta için flaş bir transfer iddiası geldi. İspanyol basını, Çin ekibi Tianjin Quanjian'ın 33 yaşındaki yıldız futbolcu için 35 milyon Euro'yu gözden çıkardığını iddia etti.
17.02.2018 Futbol
Yıldız futbolcu Barcelona'ya veda etti
Yıldız futbolcu Barcelona'ya veda etti İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona, Arjantinli futbolcu Javier Mascherano için veda töreni düzenledi.
25.01.2018 İspanya
Messi'den Arda Turan'a mesaj var!
Messi'den Arda Turan'a mesaj var! Barcelona'nın Arjantinli futbolcusu Messi: - "Arda, yeni dönemde sana bol şans diliyorum. Eminim harika olacaksın"
24.01.2018 Başakşehir
Bir yıldız daha resmen Çin'e gitti!
Bir yıldız daha resmen Çin'e gitti! Arjantinli futbolcu Javier Mascherano, futbol hayatına Çin ekibi Hebei Fortune’da devam edecek.
24.01.2018 Futbol
Mascherano, Barcelona'dan ayrılıyor
Mascherano, Barcelona'dan ayrılıyor Barcelona Kulübü, Arjantinli futbolcusu Javier Mascherano'nun takımdan ayrılacağını duyurdu.
23.01.2018 İspanya
Barcelona Javier Mascherano'yu gönderiyor
Barcelona Javier Mascherano'yu gönderiyor Arda Turan için Başakşehir'le olan görüşmelerini sürdüren Barcelona, bir yıldızını daha gönderiyor. Javier Mascherano için yapılan teklif kabul edildi.
11.01.2018 İspanya
Valverde'den Arda Turan açıklaması
Valverde'den Arda Turan açıklaması Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverde, kadroya almadığı Arda Turan ile ilgili "Oynaması onun çalışmasına ve benim yorumuma bağlı." dedi.
4.12.2017 İspanya
Kesinleşti! Barça'dan ayrılıyor...
Kesinleşti! Barça'dan ayrılıyor... Barcelona'nın Arjantinli stoperi Javier Mascherano, kulübünden ayrılmaya hazırlanıyor. Deneyimli stoper, ESPN'e yaptığı açıklamada kendisi için ayrılık zamanının geldiğini söyledi.
1.12.2017 İspanya
Barcelona, savunmasını güçlendirecek
Barcelona, savunmasını güçlendirecek Barcelona, devre arasında stoper pozisyonunu yenileyip güçlendirmeye karar verdi.
31.10.2017 İspanya
Arda'ya sert sözler: 'Hiç dert etmiyor'
Arda'ya sert sözler: 'Hiç dert etmiyor' Kariyerinin en kötü dönemlerinden birini geçiren Arda Turan, İspanyol gazetesi Marca’nın eleştiri odağı oldu.
28.10.2017 İspanya
Arda Turan'a bir şok daha!
Arda Turan'a bir şok daha! Barcelona Teknik Direktörü Valverde, Arda Turan'ı, Şampiyonlar Ligi'nde Sporting Lizbon'a karşı oynanacak maçın kadrosuna dahil etmedi
25.09.2017 Şampiyonlar Ligi
Arda Turan, yine kadroya alınmadı
Arda Turan, yine kadroya alınmadı Barcelona'nın yarın deplasmanda Girona ile oynayacağı maçın kadrosunda Arda Turan yer almadı
22.09.2017 İspanya
Yılın 11'i adayları belli oldu
Yılın 11'i adayları belli oldu 55 kişilik aday listesinde, geçen sezon Real Madrid'de forma giyen Beşiktaş'ın Portekizli savunma oyuncusu Pepe de yer aldı
20.09.2017 Beşiktaş
Arda, Barcelona'da kadroya döndü
Arda, Barcelona'da kadroya döndü İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, yarın Real Betis'i konuk edecekleri ilk hafta maçının kadrosunda yer aldı.
19.08.2017 İspanya

Benzer Haber Etiketleri

Javier Mascherano ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki javier mascherano haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.