Jack Dorsey

Jack Dorsey

Son dakika jack dorsey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jack dorsey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jack dorsey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jack Dorsey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jack dorsey gelişmeleri de dahil olmak üzere 97 jack dorsey haberi bulunmuştur. Tüm jack dorsey haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 milyon dolardan 3 dolara düştü! Büyük çöküş, dünya şokta
3 milyon dolardan 3 dolara düştü! Büyük çöküş, dünya şokta Pandemi döneminde kripto para sektöründeki yükselişle birlikte en çok konuşulan başlıklardan biri NFT’ler (non-fungible/değiştirilemeyen token) oldu.
4.08.2023 Dünya
Bluesky üyesi nasıl olunur? Davetiye nasıl alınır? Bluesky ücretli mi?
Bluesky üyesi nasıl olunur? Davetiye nasıl alınır? Bluesky ücretli mi? Bluesky ücretli mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Twitter kurucusu Jack Dorsey tarafından kurulan yeni nesil sosyal medya platformu Bluesky açık kaynak kodlu olmasından dolayı özelleştirilebilirdir. Twitter'da rakip olarak geliştirilen ve son dönemde Elon Musk'ın aldığı kararlarla birlikte tercih edilmesi beklenen Bluesky davetiye sistemi ile çalışmaktadır. Peki Bluesky üyesi nasıl olunur?
4.07.2023 Gündem
Twitter'ı alt üst edecek karar! 'Büyük bir saldırıya uğrayacak...'
Twitter'ı alt üst edecek karar! 'Büyük bir saldırıya uğrayacak...' Sosyal medya platformlarının popülerliklerini koruyabilmeleri ve trend kalabilmeleri için sık sık yeniliklere başvurmaları şart. Bu yenilikler özellikle Facebook, Twitter ve Instagram gibi platformlarda kullanıcıların beklentileriyle şekilleniyor. Twitter'ın bir süredir 'Articles' adı verilen yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bu özellik sayesinde kullanıcıların 280 karakter sınırına takılmadan istedikleri uzunlukta paylaşımlar yapabilmesinin önü açılmış olacak. Peki Twitter'ın yeni özelliği kötü niyetli kişiler tarafından kullanılabilir mi? Kullanıcılar herhangi bir olumsuz durumla karşılaşabilir mi? Uzmanlar bu yeni özelliğin getirebileceği olası tehlikelere dikkat çekti.
11.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Kripto para piyasasında kritik adım! Jack Dorsey, Bitcoin madencilik sistemini kuruyor
Kripto para piyasasında kritik adım! Jack Dorsey, Bitcoin madencilik sistemini kuruyor Kripto para piyasasında flaş gelişme! Sosyal medya devi Twitter’ın eski CEO’su Jack Dorsey, halihazırda sahibi olduğu mobil ödeme şirketi Block’ta uzun süredir üzerinde çalıştıkları Bitcoin madencilik sistemini kurduklarını açıkladı.
15.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Kripto para fiyatlarında son dakika! Birden yükseldi! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba...
Kripto para fiyatlarında son dakika! Birden yükseldi! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba... Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklması! Kripto para piyasalarında yukarı yönlü hareketler 'ayılar' tarafından engelleniyor. Dogecoin tarafında ise yine Tesla kaynaklı yükseliş görülmeye başlandı. Shiba Inu de Dogecoin'i takip ediyor. Piyasanın en popüleri ise GLMR oldu. Bitcoin güne 42 bin 739 dolar seviyesinden başladı. Gün içinde en düşük 42 bin 370 dolar, en yüksek de 42 bin 883 dolar seviyesini gördü. Saat 08:50 itibarıyla 42 bin 800 dolar seviyesinden alıcı buluyor. Ethereum da güç kaybını sürdürüyor. Kasım ayında 5 bin dolara yaklaşan Ethereum uzun süredir 3200-3500 dolar bandında geziniyor. Güne 3263 dolardan başlayan Ethereum gün içinde en düşük 3225 dolar, en yüksek de 3298 dolar seviyesini gördü. Saat 08:50 itibarıyla 3298 dolardan alıcı buluyor. Şaka olarak ortaya çıkan sonrasında finansal değere ulaşan Dogecoin ve Shiba Inu'de hareketlilik görülüyor. Dogecoin ile bazı Tesla ürünlerinin satışının yapılacağını geçtiğimiz ay açıklayan milyarder iş adamı Elon Musk'ın şirketi Tesla'nın bu işlem için testler başladığı yönünde Haberler gelmeye başladı. Bu gelişme ışığında Dogecoin yüzde 20'ye yakın primli seyrediyor. Saat 08:50 itibarıyla Dogecoin yüzde 16 oranında primle 0.1902 dolardan, Shiba Inu ise yüzde 6 oranında primle 0.00003145 dolar seviyesinden alıcı buluyor.
14.01.2022 Ekonomi
Twitter’da Parag Agrawal'dan ilk karar! Rızasız paylaşıma yasak
Twitter’da Parag Agrawal'dan ilk karar! Rızasız paylaşıma yasak Twitter’da Jack Dorsey'nin, CEO'luk görevinden istifası sonrası göreve gelen Parag Agrawal yeni kararlarını art arda duyurmaya başladı. Bundan böyle kişilerin görüntüleri, rızası olmadan paylaşılamayacak. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, kişisel verileri korumanın önemine değinildi. Kullanıcılar ise yasağın kapsamını merak ediyor. İşte detaylar...
2.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Instagram, Facebook ve WhatsApp çöktü! İşte sebebi... Büyük zarar etti
Instagram, Facebook ve WhatsApp çöktü! İşte sebebi... Büyük zarar etti Sosyal medya platformları Instagram, Facebook ile anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yaklaşık 6 saatlik erişim probleminin ardından tekrardan kullanıma açıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Facebook kesintinin nedeni hakkında ilk defa konuştu. Şirket 1.5 milyar kullanıcının verilerinin çalındığı iddialarına da son noktayı koydu.
5.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Trump, Twitter hesabının açılması için mahkemeye başvurdu
Trump, Twitter hesabının açılması için mahkemeye başvurdu ABD eski başkanı Donald Trump'ın Twitter'in kapatılan hesabını açması için federal mahkemeye başvurduğu belirtildi.
2.10.2021 Dünya
Bitcoin ile ilgili flaş karar! Ödeme yapılabilecek
Bitcoin ile ilgili flaş karar! Ödeme yapılabilecek Tüm dünyayı kasıp kavuran kripto paraların atası Bitcoin ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Artık ödeme yapılabilecek. Bitconi ile bilet almak mümkün olacak. Dünyanın en büyük sinema zinciri AMC, yakında sinema biletlerinde Bitcoin ile ödemeyi kabul edeceğini duyurdu.
10.08.2021 Ekonomi
Bitcoin uçuşa geçti! Fiyatlar fırladı
Bitcoin uçuşa geçti! Fiyatlar fırladı Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin, aylar süren sakin seyrini kırdı ve 40 bin dolar seviyesine yaklaştı.
26.07.2021 Ekonomi
Popüler uygulamadan flaş karar! Geçici olarak kapatıldı
Popüler uygulamadan flaş karar! Geçici olarak kapatıldı Arkadaş bulma uygulaması Bumble, işyeri stresiyle mücadele etmek için bu hafta tüm ofislerini geçici olarak kapattı.
22.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Twitter'da ücretli dönem başladı! Türkiye fiyat belli oldu
Twitter'da ücretli dönem başladı! Türkiye fiyat belli oldu Twitter'ın paralı özelliği Blue'nun fiyatı belli oldu. Twitter'ın App Store sayfasını güncellemesi ile söz konusu özelliğin Türkiye fiyatı da ortaya çıktı.
28.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Sosya medya platformu Twitter'da 'paralı' dönem! İşte ilk bilgiler...
Sosya medya platformu Twitter'da 'paralı' dönem! İşte ilk bilgiler... Son dakika haberine göre; Mikro blog platformu Twitter'ın paralı özelliği Blue'ya ait yeni bilgiler sızdı. Gelen bilgiler ile servisin ücreti ve sunduğu özellikler netlik kazandı.
17.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Twitter, Afrika'da ilk ofisini Gana'da açacak
Twitter, Afrika'da ilk ofisini Gana'da açacak Twitter'ın üst yöneticisi (CEO) Jack Dorsey, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kıtada (Afrika) artık Twitter mevcut. Gana ve Nana Akufo-Addo'ya teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.
13.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Sina Estavi kimdir? Sina Estavi dünyanın ilk ve en pahalı tweetini 2.5 milyon dolara satın aldı!
Sina Estavi kimdir? Sina Estavi dünyanın ilk ve en pahalı tweetini 2.5 milyon dolara satın aldı! Twitter kurucusu Jack Dorsey’in dün akşam açık artırmaya çıkardığı ilk Tweet’i 2.5 milyon dolara satan alan kişinin bir Türk olduğu ortaya çıktı. Tweet'i satın alan Cryptoland'in ve Bridge Oracle'ın CEO'su Sina Estavi, aslen Türk olduğunu Twitter'da yaptığı paylaşımda söyledi. Peki, Sina Estavi kimdir?
8.03.2021 Gündem
Twitter: Ocakta günlük kullanıcı sayısı rekor seviyeye ulaştı
Twitter: Ocakta günlük kullanıcı sayısı rekor seviyeye ulaştı ABD eski Başkanı Trump'a karşı uyguladığı yasak nedeniyle kullanıcı sayısının azaldığına ilişkin söylentilere yanıt veren sosyal paylaşım sitesi Twitter, günlük kullanıcı sayısının Ocak ayında son dört yıla kıyasla daha fazla arttığını belirtti.
10.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Twitter’ın CEO’su Dorsey: Trump’ın hesabını askıya almak doğru bir karardı
Twitter’ın CEO’su Dorsey: Trump’ın hesabını askıya almak doğru bir karardı Sosyal medya platformu Twitter’ın kurucusu Jack Dorsey, ABD Başkanı Donald Trump’ın hesabının kalıcı olarak askıya alınması hakkında, “Yasağımızla gurur duymuyorum ancak verdiğimiz karar doğruydu” dedi.
14.01.2021 Dünya
Signal uygulaması (app) nedir, nasıl kullanılır? WhatsApp alternatifi Signal’in farkı ve özellikleri (Elon Musk  “Signal kullanın” diyerek önerdi)
Signal uygulaması (app) nedir, nasıl kullanılır? WhatsApp alternatifi Signal’in farkı ve özellikleri (Elon Musk “Signal kullanın” diyerek önerdi) WhatsApp'in kullanıcılarını verilerini Facebook ile paylaşmaya zorlaması sonrası tepkiler çığ gibi büyüyor. SpaceX CEO'su Elon Musk, "Signal kullanın" diyerek takipçilerine farklı bir uygulama tavsiyesinde bulundu. Peki, Signal uygulaması nedir? Signal uygulamasının özellikleri nelerdir, nasıl çalışıyor? WhatsApp’ın alternatifi Signan uygulaması…
8.01.2021 Gündem
Twitter'dan Biden itirafı! 'Yanlış yaptık'
Twitter'dan Biden itirafı! 'Yanlış yaptık' Twitter Üst Yöneticisi Dorsey, ABD Başkanlığına seçilen Joe Biden'ın oğlu Hunter'la ilgili bazı iddiaları içeren haberlerin kısıtlanması konusunda yanlış hareket ettiklerini kabul etti.
17.11.2020 Dünya
Facebook ve Twitter'ın kurucuları ifadeye çağrıldı! Sansür...
Facebook ve Twitter'ın kurucuları ifadeye çağrıldı! Sansür... Facebook’un sahibi Mark Zuckerberg ve Twitter’ın sahibi Jack Dorsey, New York Post’ta yayınlanan tartışmalı bir makaleye sansür uyguladıkları sebebiyle ifade vermeye çağrıldı.
23.10.2020 Ekonomi
Twitter ücretli mi olacak? Flaş açıklama!
Twitter ücretli mi olacak? Flaş açıklama! Dünyanın önde gelen sosyal medya platformlarından Twitter, son günlerde siber saldırı neticesinde çaldırdığı hesapların muhasebesini yapıyor. Diğer yandan şirketin CEO'su Jack Dorsey, sürpriz bir açıklama yaparak Twitter'da ücretli abonelik düşündüklerini ve henüz hazırlık aşamasında olduğunu kaydetti.
24.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Ünlü isimlere büyük şok! Hesapları ele geçirildi
Ünlü isimlere büyük şok! Hesapları ele geçirildi Barrack Obama, Bill Gates, Jack Dorsey, Elon Musk, Joe Biden, Warren Buffett, Kanye West, Michael Bloomberg, Apple, Uber ve Jeff Bezos'un resmi Twitter hesapları hacklendi. Hacklenen hesaplardan bitcoin çekilişi paylaşımı yapıldı. Öte yandan Twitter, Bitcoin için yapılan hack olayından sonra bütün onaylı hesaplara kısıtlama getirdiğini duyurdu.
15.07.2020 Dünya
Twitter yazılım dilinde kullandığı ırkçı tınılı terimleri temizliyor
Twitter yazılım dilinde kullandığı ırkçı tınılı terimleri temizliyor Sosyal medya platformu Twitter, ırkçı anlamlar içeren 'master' (efendi), 'slave' (köle), 'blacklist' (karaliste) gibi terimleri, bilgisayar yazılımlarından çıkarmaya karar verdi.
3.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Dev şirket duyurdu: İsteyen evden çalışabilecek
Dev şirket duyurdu: İsteyen evden çalışabilecek Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle birçok ülkede firmalar, evden çalışma uygulamasına geçti. Twitter, evden çalışmasına sorun olmayan çalışanlarının, salgın sonrasında da evden çalışmaya devam edebileceklerini duyurdu.
17.05.2020 Dünya
Pandemi bitse de uzaktan çalışma bitmeyecek
Pandemi bitse de uzaktan çalışma bitmeyecek Korona sonrası çok sayıda çalışan işini eve taşıdı. Peki bundan sonra ne olacak. Ofis hayatında dönüşümün başladığını belirten uzmanlar, paylaşımlı ofislere ve sanal ofislere talebin artacağını söylüyor. Ofis kullanımında değişimin kaçınılmaz olduğunu belirten sektör temsilcileri “Bundan sonra haftada 5 gün ofiste olmayacağız” diyor.
17.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Jack Dorsey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jack dorsey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.