İzzet Altınmeşe

İzzet Altınmeşe

Son dakika İzzet Altınmeşe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İzzet Altınmeşe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İzzet Altınmeşe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzzet Altınmeşe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izzet altınmeşe gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 izzet altınmeşe haberi bulunmuştur. Tüm izzet altınmeşe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? 4 Şubat Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim?
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? 4 Şubat Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim? Kanal D'de Cumartesi akşamları yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının yeni bölüm konukları belli oldu. Her hafta farklı bir konseptle izleyicinin karşısına çıkan eğlence programında bu hafta Erdal Erzincan, Belkıs Akkale ve Sevcan Orhan konuk olacak.
3.02.2023 Televizyon
İzzet Altınmeşe: Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın
İzzet Altınmeşe: Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın Ali Murat Altunmeşe'nin 11'inci kattan düşerek hayatını kaybetmesinin ardından İzzet Altınmeşe, oğlunun vefatıyla ilgili ilk kez kamera karşına geçti. Usta sanatçı, "Bütün Türkiyemin güzel insanları, sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.
30.12.2021 Magazin
İzzet Altınmeşe'nin oğlu Ali Murat Altunmeşe son yolculuğuna uğurlandı!
İzzet Altınmeşe'nin oğlu Ali Murat Altunmeşe son yolculuğuna uğurlandı! Son olarak "Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı" dizisinde rol alan, Türk Halk Müziği'nin usta ismi İzzet Altınmeşe'nin oğlu Ali Murat Altunmeşe'nin (42) cenazesi, İstanbul'da toprağa verildi. İzzet Altınmeşe, oğlunun tabutunun başında dua okudu.
21.12.2021 Magazin
Oyuncu Ali Murat Altunmeşe'nin cenazesi, İstanbul'a gönderildi! Ölümüyle ilgili acı detay...
Oyuncu Ali Murat Altunmeşe'nin cenazesi, İstanbul'a gönderildi! Ölümüyle ilgili acı detay... Mersin'de, binanın 11'inci katının balkonundan düşen, İzzet Altınmeşe'nin oğlu oyuncu Ali Murat Altunmeşe'nin (42) cenazesi, toprağa verilmek üzere İstanbul'a gönderildi. Oyuncunun ölümüyle ilgili acı bir detay daha ortaya çıktı. Ailenin yakını Selahattin Alpay, açıklamasında Ali Murat'ın psikolojik problemler yaşadığını söyledi.
20.12.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Ali Murat Altunmeşe hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Ali Murat Altunmeşe hayatını kaybetti İzzet Altınmeşe'nin 42 yaşındaki büyük oğlu Ali Murat Altunmeşe hayatını kaybetti. Oyunculuk yapan Ali Murat Altunmeşe, son olarak Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde oynamıştı. Genç yaşta hayata veda eden Ali Murat Altunmeşe'nin ölüm nedeni ile ilgili henüz açıklama gelmedi.
19.12.2021 Magazin
İzzet Altınmeşe kimdir, kaç yaşında ve nereli? İzzet Altınmeşe'nin hayatı
İzzet Altınmeşe kimdir, kaç yaşında ve nereli? İzzet Altınmeşe'nin hayatı Türk Halk Müziği'nin önemli isimleri arasında yer alan İzzet Altınmeşe sosyal medyada gündem oldu. Derlediği türkülerle tanınan İzzet Altınmeşe Kültür Bakanlığı tarafından Devlet Sanatçısı unvanı da almıştır. Peki, İzzet Altınmeşe kimdir? İzzet Altınmeşe kaç yaşında? İşte İzzet Altınmeşe'nin biyografisi...
10.05.2020 Gündem
Fırat Altunmeşe rap albümü çıkarıyor
Fırat Altunmeşe rap albümü çıkarıyor İzzet Altınmeşe’nin oyuncu oğlu Fırat Altunmeşe, rap albümü hazırlığı yapıyor
22.03.2019 Magazin
Sevgilisiyle sokak ortasında kavga etmişti! Açıklama geldi
Sevgilisiyle sokak ortasında kavga etmişti! Açıklama geldi Geçtiğimiz günlerde kız arkadaşı ile tartıştığı ve darp edildiği iddia edilen yakışıklı oyuncu Fırat Altunmeşe, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
28.01.2019 Magazin
Ünlü oyuncu sevgilisinin saldırısına uğradı!
Ünlü oyuncu sevgilisinin saldırısına uğradı! İzzet Altınmeşe'nin oyuncu oğlu Fırat Altunmeşe, Bebek'te sevgilisinin saldırısına uğradı.
25.01.2019 Magazin
Demet mucizeler yaratıyor!
Demet mucizeler yaratıyor! Başrolünde Demet Evgar’ın yer aldığı ‘Sofra Sırları’ filminin galası gerçekleşti. Galaya katılan oyuncu Ceren Moray, Evgar’ı yere göğe sığdıramadı, “Demet her karakterle mucizeler yaratan bir oyuncu” dedi
13.02.2018 Magazin
Ünlü türkücünün kızına kilolarca altın takıldı!
Ünlü türkücünün kızına kilolarca altın takıldı! Ünlü türkücü Faruk Tuncel'in kızı Berivan Tuncel dünyaevine girdi. Hakan Altun, Serkan Kaya, İzzet Altınmeşe gibi isimlerin katıldığı düğünde, geline kilo kilo altın takıldı.
17.10.2017 Magazin
Ali Baba ve 7 Cüceler görücüye çıktı
Ali Baba ve 7 Cüceler görücüye çıktı Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazıp yönettiği yeni filmi ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’in ön gösterimi dün Kanyon’da yapıldı. Film, eleştirmenler tarafından beğenildi.
11.11.2015 Magazin
Cem Yılmaz'ın filmine Survivor'dan transfer
Cem Yılmaz'ın filmine Survivor'dan transfer Filmlerinde hep aynı oyuncularla çalıştığı gerekçesiyle eleştirilen Cem Yılmaz, son projesi ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ için sürpriz isimlerle anlaştı...
6.06.2015 Magazin
İzzet Altınmeşe'yi hiç böyle görmediniz!
İzzet Altınmeşe'yi hiç böyle görmediniz! Ünlü türkücü şaşırttı!
28.02.2015 Magazin
Belkıs Akkale oğlunu evlendirdi
Belkıs Akkale oğlunu evlendirdi Belkıs Akkale’nin oğlu Doğancan Yılmaztürk, önceki gün Şenol Aysu Aytaç ile evlendi...
2.09.2014 Magazin
Sosyal Medya bu programı konuşuyor
Sosyal Medya bu programı konuşuyor Eğlence konseptini farklı bir bakış açısıyla sunan Flash TV'de yer alan programlar sosyal medyanın ilgisini çekiyor.
5.12.2011 Televizyon
Uyuşturucudan medet umdum
Uyuşturucudan medet umdum Deniz Seki, cezaevi günlerini, "İllet" dediği uyuşturucuya nasıl bulaştığını anlattı
7.11.2011 Magazin
Türküler Van için
Türküler Van için Halk müziği sanatçıları, Van’daki depremzedeler için bir araya geliyor
29.10.2011 Magazin
Paralarımızı kestiler!
Paralarımızı kestiler! Türk Halk Müziği sanatçısı Belkıs Akkale, Kültür Bakanlığı'ndan dert yandı
17.09.2010 Magazin
Bu da 'Kızsız Adam'
Bu da 'Kızsız Adam' 'Issız Adam', Can Sarcan ve ekibi sayesinde 'Kızsız Adam'a dönüştü!
11.03.2009 Magazin
Öğrencilerden ünlülere ödül yağdı
Öğrencilerden ünlülere ödül yağdı İstek Vakfı Okulları Atanur Oğuz Lisesi öğrencileri, yılın en iyilerini ödüllendirdi
23.04.2008 Magazin
Ünlü organizatörden şok iddia
Ünlü organizatörden şok iddia Ünlü organizatör Hasan Bora, bir televizyon kanalında İbrahim Tatlıses ile ilgili şok iddialarda bulundu
1.10.2007 Magazin
Yıldız da fayda etmedi
Yıldız da fayda etmedi İbrahim Tatlıses, bir dönem Star TV'deki programıyla kendisine rakip olan Yıldız Tilbe'yi 'İbo Show'da ağırladı. Ancak atv'nin Yıldız Tilbe takviyeli şovu, reytinglerinde Star TV'nin 'Yıldız Yağmuru'na geçildi
21.02.2006 Magazin
Sanatçılar Koç'a dava açtı
Sanatçılar Koç'a dava açtı Kültür ve Turizm Bakanı'nın sanatçıları eski görev yerlerine döndüren genelgesi ters tepti. 170 koro sanatçısının açtığı karşı dava kabul görürse ünlüler de bundan yararlanacak
26.09.2005 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İzzet Altınmeşe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izzet altınmeşe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.