Bursa'da kamyonet ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı
Bursa'da kamyonet ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı Bursa'da, kamyonet ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Kontrolden çıkan kamyonetin şarampole yuvarlandığı kazada 7 kişi yaralandı.
27.09.2022 Yaşam
Hem kazı hem de keyif yapıyorlar! Definecilerin rahatlığı 'pes artık' dedirtti
Hem kazı hem de keyif yapıyorlar! Definecilerin rahatlığı 'pes artık' dedirtti Dünyaca ünlü tarihi kent İznik definecilerin hedefi olmaya devam ediyor. Kimliği belirsiz defineciler bir mağarada hem kazı hem keyif yapıyor.
26.05.2022 Yaşam
Et yüklü kamyon virajı alamayarak devrildi: 1 ölü 1 yaralı
Et yüklü kamyon virajı alamayarak devrildi: 1 ölü 1 yaralı Bursa'da et yüklü kamyon virajı alamayarak yan yattı. Kazanın şiddetiyle sürücü kabininin bariyerlere çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybederken yanında bulunan yolcu ise yaralandı.
21.02.2022 Yaşam
Pikap evin bahçe duvarına çarptı: 5 yaralı
Pikap evin bahçe duvarına çarptı: 5 yaralı Bursa'nın İznik ilçesinde, aşırı sürat nedeniyle virajı alamayan sürücünün kontrolünden çıkan pikap evin bahçe duvarına çarptı. 5 kişinin yaralandığı kaza bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
28.12.2021 Yaşam
İznik eski İlçe Sağlık Müdürünü silahla yaralayıp kaçan saldırgan aranıyor
İznik eski İlçe Sağlık Müdürünü silahla yaralayıp kaçan saldırgan aranıyor Bursa'da İznik eski İlçe Sağlık Müdürü Dr. Derya Deniz'i, pusu kurup evinin bahçesinde 2 kızının gözü önünde tabancayla yaralayan saldırganın yakalanması için soruşturma çok yönlü sürdürülüyor. Olay yerini gösteren bir güvenlik kamerası görüntüsünden şüphelinin kimliği belirlenmeye çalışılırken, tedavisine hastanede devam edilen Deniz'in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
18.11.2021 Gündem
İznik'te sazlık alanda yangın!
İznik'te sazlık alanda yangın! Bursa'nın İznik ilçesindeki sazlık alanda çıkan yangın, itfaiyenin 1 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı.
27.12.2020 Yaşam
Hatay’daki yangında sabotaj açıklaması!
Hatay’daki yangında sabotaj açıklaması! Belen ve İskenderun ilçeleri arasındaki Sarımazı Mahallesi TOKİ ve İssume bölgesi arasındaki yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda çıkan yandın, rüzgarın etkisiyle büyüdü. Alevler, İskenderun ilçesindeki Şekere ve İsmet İnönü mahalleleri ile bir antrepo sahasına sıçradı. Yangın nedeniyle Belen-İskenderun kara yolu da trafiğe kapatıldı. Yerleşim yerlerini tehdit eden yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Söndürme çalışmalarına 2 uçak, 4 helikopter, 122 arazöz, 10 dozer ve 500 personel sevk ettik. Hava araçları rüzgarın şiddeti nedeniyle aralıklı olarak müdahale edilebiliyor” dedi. Yangının terörle bağlantısı olduğu iddialarına Pakdemirli, "Bizim orman teşkilatımızın da bununla ilgili kaygıları ve şüpheleri var" yanıtını verdi. PKK ve YPG sempatizanlarının sosyal medya üzerimden Hatay yangınına yönelik provokasyon yapması, akıllara ateşin çocukları insiyatifini getirdi. Ateşin çocukları insiyatifi örgütü nedir?
10.10.2020 Gündem
Kavgayı ayıran muhtar kalp krizi geçirerek öldü
Kavgayı ayıran muhtar kalp krizi geçirerek öldü Bursa'nın İznik ilçesi kırsal Müşküle Mahallesi Muhtarı İsmail Çalık (58), köy meydanında kavga eden iki kişiyi ayırdıktan kısa süre sonra kalp krizi geçirerek, hayatını kaybetti.
11.07.2020 Gündem
'Seviyor musun?' diye sordu sonrası dehşet!
'Seviyor musun?' diye sordu sonrası dehşet! Bursa'nın İznik ilçesinde iddiaya göre "Beni seviyor musun?" sorusuna hayır cevabını alınca sevgilisinin kullandığı aracın direksiyonunu kıran kadın, aracın karşıdan gelen araçla çarpışması sonucu ağır yaralandı, sevgilisi ise hafif yaralandı.
20.01.2020 Yaşam
Kafa kafaya facia: Ölü ve yaralılar var
Kafa kafaya facia: Ölü ve yaralılar var Bursa'nın İznik ilçesinde, traktörle çarpışan otomobilin sürücüsü Şükrü Ayan (56) yaşamını yitirdi. Ayan'ın eşi Zennur Ayan (49), oğlu Doğukan Ayan (23) ve traktör sürücüsü İbrahim Sevim ise yaralandı.
20.11.2019 Yaşam
Yolda yürürken  tarihi madeni para buldu
Yolda yürürken tarihi madeni para buldu BURSA'nın İznik ilçesi yaşayan Rıdvan Karataş (30), yolda yürüdüğü sırada, üzerinde 'Nikaia' yazısı ve kadın figürü bulunan tarihi madeni para buldu. Madeni para, incelenmek üzere İznik Müze Müdürlüğü'ne teslim edildi.
6.10.2019 Yaşam
Bunu yapan insan olamaz!
Bunu yapan insan olamaz! Bursa'nın İznik ilçesinde öldürüldükten sonra bacaklarından ceviz ağacına iple asılmıs 2 sincap bulundu. Polis sincapları öldürüp ağaca asanları arıyor.
31.08.2019 Yaşam
Molozların arasında tarihi eser bulundu
Molozların arasında tarihi eser bulundu BURSA'nın İznik ilçesinde, polis ve Müze Müdürlüğü ekiplerince yapılan kontrolde, molozların arasında Roma dönemine ait olduğu tahmin edilen lahit mezarına ait desenli parçalar bulundu.
18.08.2019 Yaşam
3 haftadır saklıyor! 'Sahibinin gelip almasını istiyorum'
3 haftadır saklıyor! 'Sahibinin gelip almasını istiyorum' Bursa’nın İznik İlçesi’nde çini sanatçısı Minel Yılmaz (25), iş yerinin önünde İstiklal Madalyası buldu. Genç kadın madalyanın sahibi olan gaziyi arıyor.
27.06.2019 Yaşam
Mağarada can pazarı! 1 kişi öldü,  6 kişi...
Mağarada can pazarı! 1 kişi öldü, 6 kişi... Bursa’nın İznik ilçesinde define kazarken mağarada jeneratörün dumanından etkilenerek mahsur kalan 7 kişi kurtarıldı. 12 saattir yoğun çalışan ekiplerin yaptıkları çalışmalar günün aydınlanmasıyla birlikte havadan görüntülendi. Mağaradan çıkarılan yedi kişiden birisi hayatını kaybetti.
19.04.2019 Yaşam
Ünlü iş kadını hayatını kaybetti!
Ünlü iş kadını hayatını kaybetti! ABD'nin Teksas eyaletinde eşi ile açtıkları fast food restoran zinciriyle tanınan 2 çocuk annesi Seçil Özpağda (40), omurilik kanserinden yaşamını yitirdi. İznikli Özpağda'nın Teksas'ta toprağa verileceği öğrenildi.
24.12.2018 Gündem
Tarihi Roma Tiyatrosu'ndan 2500 yıllık seramikler çıktı..
Tarihi Roma Tiyatrosu'ndan 2500 yıllık seramikler çıktı.. Bursa'nın İznik ilçesinde düz alanda tonozlarla yükseltilen mimarisiyle tek örnek olan Roma Tiyatrosu’nda yapılan arkeolojik kazılarda, 3 yılda alandan yaklaşık bin 600 ton toprak tasfiye edilirken, milattan önce 6. yüzyıla uzanan Ion Kolonizasyonu Dönemi’ne ait seramiklere rastlandı.
22.11.2018 Gündem
Belediye başkanı isyan etti...
Belediye başkanı isyan etti... Bizans, Selçuklu ve Osmanlı medeniyetlerine ev sahipliği yapan Bursa’nın İznik ilçesi, Hristiyan dünyası için en önemli buluşmalardan 1’inci Konsil ve 7’nci Konsil’in gerçekleştirilmesinden dolayı çok özel bir yere sahip. İlçedeki tarihi surlara yazılan çoğu küfürlü yazılar tepkilere neden oluyor. Bunun tarihi bir ayıp olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Osman Sargın, vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya çağırdı.
22.08.2018 Gündem
İznik Gölü’ndeki kuru kafa!
İznik Gölü’ndeki kuru kafa! Bursa’nın İznik ilçesi Müşküle Köyünde oturan İbrahim Tektaş, İznik Gölü kıyısında bulunan ve bölgede Sarı Kaya olarak da adlandırılan adaya benzeyen kayanın fotoğrafını çekerek sosyal medya hesabından paylaştı.
27.04.2017 Yaşam
Arkadaşının eşiyle kaçan imam ihraç edildi
Arkadaşının eşiyle kaçan imam ihraç edildi Bursa'da arkadaşının eşiyle kaçan imam için Diyanet İşleri Başkanlığı'nca ihraç edildi
20.04.2017 Yaşam
Anne-baba katili şeker komasından öldü
Anne-baba katili şeker komasından öldü Bursa'nın İznik İlçesi'nde, ortadan kaybolduktan 6 yıl sonra evlerinin bahçesinde gömülü kemikleri bulunan emlak zengini Emine (80) ve Ahmet Refik Öner (86) çiftini öldürmekten yargılanıp, iki kez ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezasına mahkum edilen oğulları Kenan Öner (56), girdiği şeker koması sonucu hastanede yaşamını yitirdi.
20.02.2017 Yaşam
İznik Gölünde yine pirana yakalandı
İznik Gölünde yine pirana yakalandı BURSA’nın İznik İlçesi’nde, ilçeyle aynı adı taşıyan gölde, pirana balığı yakalandı...
1.07.2016 Yaşam
İznik Gölü’nde erkek cesedi bulundu
İznik Gölü’nde erkek cesedi bulundu BURSA’nın İznik İlçesi’nde serinlemek için göle girdikten sonra gözden kaybolan 37 yaşındaki Abdurrahman Terkeşli’nin cesedi, kıyıya vurdu.
29.06.2016 Yaşam
Hapisten çıktı yine tacizden gözaltına alındı
Hapisten çıktı yine tacizden gözaltına alındı BURSA’nın Yenişehir İlçesi’nde, küçük yaştaki çocuğu taciz etmekten mahkum olup 7 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan 29 yaşındaki S...
19.05.2016 Yaşam
Kreşte şok! Cinsel organını ısırdı
Kreşte şok! Cinsel organını ısırdı BURSA’nın İznik İlçesi’ndeki kreşte, 3 yaşındaki U...
26.04.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri